Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
Man in The Mirror - Grammy'88 (audio)
Tak jak w temacie - mógłby ktoś zapodać to wykonanie? Uwielbiam je, kiedyś miałem i gdzieś mi wcięło
- brzoskwinka
Little Susie
Nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam ten temat, jesli już był albo jest w złym miejscu zastrzelcie mnie
Chodzi mi o piosenkę Michaela "Little Susie" jakoś nigdy za nią wybitnie nie szalałam ale w ostatnich dniach bardzo mi pomaga, Michael śpiewa w niej takim pieknym przejmującym głosem. Może jest tu ktoś kto wie coś więcej o tej piosence? Co zainspirowało Michaela do jej zaśpiewania? W jakich okolicznościach powstała?
Jak słysze początek.. "chór" potem ta nakręcana pozytywka i nucenie dziewczynki i wejście Michaela "Somebody killed little Susie
The girl with the tune ..." to aż mam dreszcze
Chodzi mi o piosenkę Michaela "Little Susie" jakoś nigdy za nią wybitnie nie szalałam ale w ostatnich dniach bardzo mi pomaga, Michael śpiewa w niej takim pieknym przejmującym głosem. Może jest tu ktoś kto wie coś więcej o tej piosence? Co zainspirowało Michaela do jej zaśpiewania? W jakich okolicznościach powstała?
Jak słysze początek.. "chór" potem ta nakręcana pozytywka i nucenie dziewczynki i wejście Michaela "Somebody killed little Susie
The girl with the tune ..." to aż mam dreszcze
No... przecież w internecie nie brakuje wyszukiwarek torrentów, nie widzę problemu ze znalezieniem. Koncert jest dostępny na przykład tutaj.desmoines pisze:są do ściągnięcia pliki z działu mutlimedia ale w torrentach??
który ma: 1236 seeds, 3626 leechers ... z tego to będzie mi się wieki ściągało... myślisz, że nie znam mininovy? od brata nauczyłam się ścągać z TorenntówPank pisze:No... przecież w internecie nie brakuje wyszukiwarek torrentów, nie widzę problemu ze znalezieniem. Koncert jest dostępny na przykład tutaj.desmoines pisze:są do ściągnięcia pliki z działu mutlimedia ale w torrentach??
pytam się czy ktoś zna torrenta gdzie jest więcej Seedów żeby to mogło się ściągnąć jak normalny plik a nie z kilkodniowym opóźnieniem :(
a tak po za tym to chciałam się jeszcze zapytać czy posiadacie tu do ściągnięcia film "Moonwalker" po polsku?
~*~ Michael Jackson... forever and always ~*~
"Chciałbym dać Polsce honor... Moje serce zostanie z wami NA ZAWSZE"- Michaś o/do Polaków ^^
"Chciałbym dać Polsce honor... Moje serce zostanie z wami NA ZAWSZE"- Michaś o/do Polaków ^^
hmmm ja tyo dostalam odrazuu w czerwcu jakos 28 chyba bo zamowione mialam z miesiac wczesniej jesli mowimy o tym samym sa to plyty w kartionikachTeeta pisze:Mam szybkie pytanie xD
Wiadomo, czy "Michael Jackson - The Collection 5 CD" mają normalne booklety? i czy są w formie koperty czy digipacka?
data premiery ponoć miała być w czerwcu, ale sprzedawcy allegro mówią mi, że jeszcze tego w ręku nie mieli
Wydawnictwo, o którym wspominasz to ewidentny pirat. Tak samo jak wydawnictwo z 32 płytami DVD. Zgłaszajcie takie nielegalne rzeczy do Allegro, bo ktoś ewidentnie chce się nielegalnie dorobić.sandrus pisze:Czy jest to jakieś oficjalne wydawnictwo i czy płyty DVD, które się tam znajdują są takie same jakbym kupiła wszystkie DVD oddzielnie ?
Oficjalne wydawnictwo The Ultimate Collection zawiera cztery płyty audio i jedną DVD, z koncertem z Bukaresztu.
- butterfly26
- butterfly26