TVN 24: Film o MJ (Living With MJ)
To TVN nie można było sie spodziewać, że stacja, która zaprasza Kozyrę, jakąś naczelną plejady.pl, czy ludzi, którzy otwarcie przyznają, że nie słuchali jego muzyki aby komentowali jego życie i śmierć zaprezentuje program przedstawiający Michaela z pozytywnej strony. Cóż nie wymagajcie wiele od dziennikarzy, którzy nie potrafią odróżnić Jermaina Jacksona od jakiegoś innego gościa, a potem nawet tego nie sprostują... polskie media po prostu.
jakaś masakra..
teraz będą te kawałki filmu puszczac w nieskończonośc,niech puszczają ale cały..
następna niedziela o 12 czy 13 i 23 godzinie znowu będzię emisja..
następna niedziela o 12 czy 13 i 23 godzinie znowu będzię emisja..
Serce me to Michael..
-
-
Ale ludzie czym Wy się tak w ogóle przejmujecie? Że babcia, która nie ma nic do roboty o 12:00 obejrzy ten program i po nim wywnioskuję "Tak-Jackson był pedofilem/dziwakiem"? Słyszałem, że jest to jedna z najgorszych "wersji" jeżeli chodzi o dokumenty o MJu, ale kto wie cokolwiek o Michaelu ten wie również, że dokument robiony był pod publikę a nie żeby pokazać jaki naprawdę był Jacko...i to Was powinno interesować a nie opinia babci lub kogoś innego. Wiadomo nie od dzisiaj, że Jacksona się albo kocha i ubóstwia albo nienawidzi i myślę, że jeden ot tak puszczony sobie dokument w większości przypadkach nie zmieni zdania babci(która go nie lubi) czy fana(który Go kocha)
- secretstar_MJ
Jak już napisałam w innym dziale,nie jestem fanką MJ,ale nie wierzę w jego winę.Nigdy mu tego nie udowodniono.Lubię posłuchać sobie piosenek Michaela a ostatnio nawet oglądam na YT.
Za póżno przeczytałam o tym programie dziś na TVN24,ale jeśli będzie powtórka to oczywiście nagram.dziś zaczęłam nagrywać dopiero od 12:45.
Za póżno przeczytałam o tym programie dziś na TVN24,ale jeśli będzie powtórka to oczywiście nagram.dziś zaczęłam nagrywać dopiero od 12:45.
Nie lepiej sciągnąć sobie wersje DVD z netu?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- secretstar_MJ