TVN 24: Film o MJ (Living With MJ)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Gość

Post autor: Gość »

To TVN nie można było sie spodziewać, że stacja, która zaprasza Kozyrę, jakąś naczelną plejady.pl, czy ludzi, którzy otwarcie przyznają, że nie słuchali jego muzyki aby komentowali jego życie i śmierć zaprezentuje program przedstawiający Michaela z pozytywnej strony. Cóż nie wymagajcie wiele od dziennikarzy, którzy nie potrafią odróżnić Jermaina Jacksona od jakiegoś innego gościa, a potem nawet tego nie sprostują... polskie media po prostu.
moneczka1

jakaś masakra..

Post autor: moneczka1 »

teraz będą te kawałki filmu puszczac w nieskończonośc,niech puszczają ale cały..
następna niedziela o 12 czy 13 i 23 godzinie znowu będzię emisja..
Serce me to Michael..
karolowanka

Post autor: karolowanka »

...i znowu skrócą film o połowę. Ten dokument jest na prawdę niesmaczny. Nie mogliby zainwestować w coś innego, np. Private Home Movies?
Awatar użytkownika
Blanka-s

Post autor: Blanka-s »

pokazywanie tego filmu było bardzo niestosowne w takim momencie...albo jesli juz pokazywac to od poczatku do konca a nie w kawałkach...chociaz najlepiej bylo by go wogole niepokazywac go wogole...
I'll never let you part,
For you're always in my heart.
Awatar użytkownika
Shara

Post autor: Shara »

Jak by było mało tego, że pokazali to już dwa razy w ciągu dwóch dni to mają zamiar zrobić to znowu. Hejhopsasa...
Obrazek
karolowanka

Post autor: karolowanka »

i oto co wywnioskowała moja mama po obejrzeniu tego okrojonego filmu: no niestety on miał coś głową.

Koszmar po prostu ;/
lodzianin

Post autor: lodzianin »

Ale ludzie czym Wy się tak w ogóle przejmujecie? Że babcia, która nie ma nic do roboty o 12:00 obejrzy ten program i po nim wywnioskuję "Tak-Jackson był pedofilem/dziwakiem"? Słyszałem, że jest to jedna z najgorszych "wersji" jeżeli chodzi o dokumenty o MJu, ale kto wie cokolwiek o Michaelu ten wie również, że dokument robiony był pod publikę a nie żeby pokazać jaki naprawdę był Jacko...i to Was powinno interesować a nie opinia babci lub kogoś innego. Wiadomo nie od dzisiaj, że Jacksona się albo kocha i ubóstwia albo nienawidzi i myślę, że jeden ot tak puszczony sobie dokument w większości przypadkach nie zmieni zdania babci(która go nie lubi) czy fana(który Go kocha)
Awatar użytkownika
secretstar_MJ

Post autor: secretstar_MJ »

Jak już napisałam w innym dziale,nie jestem fanką MJ,ale nie wierzę w jego winę.Nigdy mu tego nie udowodniono.Lubię posłuchać sobie piosenek Michaela a ostatnio nawet oglądam na YT.
Za póżno przeczytałam o tym programie dziś na TVN24,ale jeśli będzie powtórka to oczywiście nagram.dziś zaczęłam nagrywać dopiero od 12:45.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Nie lepiej sciągnąć sobie wersje DVD z netu?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
secretstar_MJ

Post autor: secretstar_MJ »

Z netu jest zawsze gorsza jakość.Już wiem powtórka będzie dziś o 23.
Widziałam zapowiedzi.
ODPOWIEDZ