Co robił Michael w dniu gdy się urodziłeś?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
30.03.1993
wszyscy wiemy ze to byl ciekawy rok dla Michaela...najogólniej:DANGEROUS! totalne szalenswo:)
poza tym wywiad z Oprah :)
i te paskudne oskarzenia :/
a tak dokładnie co robił 30.03? moze zastanawial sie co jego siostrzyczka LaToya robila na marcwej okładce PLAYBOY'a:)
ale rymy nie no nie moge xD
wszyscy wiemy ze to byl ciekawy rok dla Michaela...najogólniej:DANGEROUS! totalne szalenswo:)
poza tym wywiad z Oprah :)
i te paskudne oskarzenia :/
a tak dokładnie co robił 30.03? moze zastanawial sie co jego siostrzyczka LaToya robila na marcwej okładce PLAYBOY'a:)
ale rymy nie no nie moge xD
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
They say I'm goin' crazy...
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
They say I'm goin' crazy...
Nie wiem co robił w dniu moich urodzin.
Chciałam tylko zwrócić uwagę jak dużo jest tu nastolatek. Jestem pod wrażeniem! W ogóle nie pamiętacie czasów, gdy o Michaelu wszyscy mówili w kategoriach "WOW", pamiętacie jedynie czasy jego szykanowania, a pomimo to zadaliście sobie trud by dowiedzieć się czegoś więcej o tym człowieku i go pokochaliście. Naprawdę jestem pod wrażeniem :)
Chciałam tylko zwrócić uwagę jak dużo jest tu nastolatek. Jestem pod wrażeniem! W ogóle nie pamiętacie czasów, gdy o Michaelu wszyscy mówili w kategoriach "WOW", pamiętacie jedynie czasy jego szykanowania, a pomimo to zadaliście sobie trud by dowiedzieć się czegoś więcej o tym człowieku i go pokochaliście. Naprawdę jestem pod wrażeniem :)
You're just another part of me
In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
12.03.1985
Udało mi się znaleźć, że Michael odwiedził w marcu 1985 roku dziewczynkę sparaliżowaną po wypadku samochodowym w Miami na Florydzie. Później wysłał jej kasetę z 'Victory Tour' i koncertową kurtkę
Poza tym singiel 'We Are The World' właśnie rozwijał skrzydła, także zapewne Michael przypatrywał się temu z radością
Udało mi się znaleźć, że Michael odwiedził w marcu 1985 roku dziewczynkę sparaliżowaną po wypadku samochodowym w Miami na Florydzie. Później wysłał jej kasetę z 'Victory Tour' i koncertową kurtkę
Poza tym singiel 'We Are The World' właśnie rozwijał skrzydła, także zapewne Michael przypatrywał się temu z radością
-
- editt