Gadżety z Michaelem, koszulki, figurki itp. [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Estrella

Post autor: Estrella »

http://www.przypinka.com.pl/index.php?m ... 2122354693
polecam zajrzeć na tą stronę... ja zamówiłam z niej przypinki ale jeszcze nie przyszły.. jak dojdą to dam znać czy warto...
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Wczoraj jak zawsze będąc w mieście zajrzałem do HMV co mają,no i mają...dużoooooo !!! Mają zajebistą specjalną półkę na płyty,gazety,dvd,koszulki i książki o MJu ! oczywiście ja jako fan zaraz zapytałem czy by mi tak sobie za darmo nie oddali tej półeczki po wszystkim jak się skończy,niestety nie mogą bo muszą oddać do dystrybutora. Pułka upamiętniająca MJa, szyld z fotką z okładki albumu BAD i datami urodzin i śmierci. Ale nie o tym chciałem ,zakupiłem sobie koszulkę oficjalną co miała być na This Is Is:

Obrazek

cena 14.99 funtów,zdziwiony byłem tym że już one są,mają jeszcze parę,ale chciałem tę ze względu na to że też miałem wziąć udział w tych koncertach. To jest oficjalna koszulka,na plecach ma napisane official.

CO mają jeszcze ciekawego? Wszystkie albumu od off the wall do invincible po pare naście sztuk,patrzyłem czy mają różne okładki na Vincka ale tylko standartowe. Również mają dwa nowe wydania DVD ale to nie oficjalne,jedno to MJ Unmasked a drugie...nie pamiętam,może zakupie ale jeszcze nie teraz. Oprócz tego mają jeszcze do sprzedaży książki o MJu The Magic And Madness.

No i plakaty,aż 3..... jeden ten co promował T25,Jeden z okładkami albumów a ostatni z okładką albumu Bad.

No i jeszcze się pytałem jako ja ciekawski jestem czasami jak idą im sprzedaże płyt MJa tu w HMV w Perth,laska mi mówiła że bardzo dobrze co druga osoba wychodzi z czymś związanym z MJem(ja w tym momencie pomyślałem sobie,taaa lepiej później niż wcale hipokryci)...a noi nabyłem jeszcze 5 albumów The Jacksons.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Widzieliście już 2 figurkę Michael'a? Jest znacznie lepsza niż ta z Billie Jean!!

Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

nie wiedziałam gdzie z tym (w razie coś, proszę o przeniesie do właściwego tematu)
za dziennikiem
Zamożni fani Króla Popu mają kolejną okazję, by sięgnąć po portfele. Już wkrótce na aukcji w Nowym Jorku zostanie sprzedane zupełnie wyjątkowe dzieło sztuki: portret Michaela Jacksona autorstwa Andy'ego Warhola.
Mówi się, że portret jest owocem spotkania dwóch niezwykłych osobowości: Króla Popu z Królem... Pop-Artu. To nie lada kąsek nie tylko dla fanów Michaela, ale i wielbicieli sztuki. Stawka z pewnością będzie wysoka.

Dla porównania przypomnijmy, że w 2007 roku namalowany przez Warhola portet Elizabeth Taylor osiągnął cenę prawie 24 milionów dolarów. W tym samym roku za obraz zatytułowany "Green Car Crash (Green Burning Car I)" zapłacono rekordową jak na mistrza pop-artu sumę 71 milionów dolarów. Obecny właściciel portretu Jacksona nabył go w maju za 300 tys. dolarów, ale od dnia śmierci Króla Popu wartość dzieła wzrosła kilkadziesiąt razy.

Obraz o wymiarach 76 na 66 centymetrów został wykonany z syntetycznego polimeru. Przedstawia Micheala w jego słynnej czerwonej kurtce z teledysku "Thriller". Powstał w 1984 roku, na trzy lata przed śmiercią Warhola.

Zanim dzieło trafi do rąk kolejnego właściciela, będzie można je obejrzeć w londyńskiej hali O2 Arena, gdzie Michael Jackson zamierzał dać serię koncertów.
Obrazek
----
EDIT: znów nie wiedziałam gdzie z tym, a chciałam Wam pokazać, co na allegro właśnie znalazłam - ŚPIEWAJĄCA RYBA MICHAEL JACKSON
Awatar użytkownika
Romy

Post autor: Romy »

Majuu pisze:Świetna, świetna, świetna! Tylko gdzie taką nabyć?

Przez polską stronę tez można dostać tą figurke......UWAGA!! Cena powala :|

http://www.toycraft-figurki.pl/Michael+ ... _p921.html
Cynical Smile

Post autor: Cynical Smile »

A widzieliście ten sklep? No figurki to akurat nie są, ale te ciuszki wymiatają. nenene

http://www.partybox.pl/lista.php?a=sear ... on%20sklep

Pozdrawiam.
Obrazek

Mike, game's over! Come back here, right now!
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

dzisiaj odkryłam w New Yorker koszulki z napisem "In Memory of the King of Pop" :) ja już ją mam xP
Pozdrawiam
Obrazek
aokins

Post autor: aokins »

Ja też mam 2 te koszulki -in memory of King of Pop- Czarną i białą.
Naprawdę wam polecam. Fajnie wykonane. W sam raz na przeróżne rocznice no i oczywiście na MJowisko :dance: .
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Post autor: JoannaTempest »

Ja mam ten plakat 3D, coś niesamowitego, 65 zł dałam. :nerwy: ale sie opłacało!
O lalce nie wspomnę...ale ja mam swira to mi wybaczcie ;) Ta wiecie, z Black Or White....
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

JoannaTempest, jaki plakat 3D? Możesz coś więcej o tym? ;-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Tak, mam fotkIę ale ona nie oddaje tego uroku :(
Odbija sie swiatło i wogole ;(
z mojego pokoju ...
Obrazek
i to z przodu:
Obrazek

No ten flash zle działa...ogolne wrażenie- Billie Jean na zywo ;)
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Plakat 3D:

Obrazek

tu był na forum :)
Ej ale ja nie kupuje ubrań , chodzę w jednych przez całe lata ;D wole wydać na cd, winyle i takie tam, pamiątki muzyczne ;) serio
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Ja zamówiłam sobie ostatnio taki:

Obrazek

Ale muszę kupić antyramę, żebym w końcu mogła go powiesić...
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Tamaryszek

Post autor: Tamaryszek »

Skoro już mowa o plakatach, ostatnimi czasy na Allegro pojawił się nowy wzór - niedawno nabyłam. ;-)
Jestem bardzo zadowolona, plakat prezentuje się naprawdę wspaniale. A wygląda tak:

Obrazek

Jedyne, czego mi teraz brakuje, to antyrama. :mj:
ODPOWIEDZ