Hejka

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
secretstar_MJ

Hejka

Post autor: secretstar_MJ »

Cześć.
Mam na imię Agnieszka.Będę szczera,nie jestem fanką Michaela Jacksona,ale moja siostra jest więc miałam okazję zapoznania się z jego twórczoscią i jego osobą :).
Smutne jest,że tak Wielka Gwiazda muzyki odeszła tak nie oczekiwanie i tak bezsensownie.
Wspołczuje Fanom i dzieciom Michaela.

Na forum zapisałam sie ponieważ poszukuję zapisu koncertu MJ z 1996 roku z Warszawy.
Widziałam na YouTube,że Polsat transmitował ten koncert więc może ktoś z Was ma i mógłby udostepnić?
Na wymiane mam jedynie Koncert Pozegnalny nagrany na dvd z TVPINFO 3:19 h od początku do końca,stan idealny.

Będę wdzięczna.
W razie czego proszę pisać na PW.
Mandey

Post autor: Mandey »

secretstar_MJ pisze:Na forum zapisałam sie ponieważ poszukuję zapisu koncertu MJ z 1996 roku z Warszawy.
Widziałam na YouTube,że Polsat transmitował ten koncert więc może ktoś z Was ma i mógłby udostepnić?
Witaj.
Pełnego zapisu koncertu z Bemowa nie znajdziesz. Polsat jeśli rejestrował cały koncert to posiada go w swoich archiwach.
Nigdy go w całości na swojej antenie nie prezentował.
Jedyne co można obejrzeć na YouTube to The Way You Make Me Feel oraz Heal The World z tego wieczora.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj ;-)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: Bi-chan »

Witaj na forum
:mj: