DVD Private Home Movies (Napisy PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Tangowaa

Post autor: Tangowaa »

Witam!
jestem nowa..hmmm bardzo chciałabym miec ten film Private Home moves..ale kompletnie nie mogę sobie z tymi plikami poradzic (jestem kształcącą się polonistką, nie znam się na informatyce) ;)

Czy jest tu na forim ktoś, kto posiada pełna wersję tego filmu wraz z lektorem? Mam więc propozycję! Zapłacę za film! 20 zł plus koszty przesyłki..wystarczy mi płyta dvd, pudełko wykonam sama..czy mógłby mi ktoś pomóc? Podam adres do przesyłki a zapłacę przy odbiorze (mogę przelac na konto)..mój mail OlenkaBin@interia.pl..proszę napisac gdyby ktoś zechciał mi poprostu to nagrac na płytę (co do ceny- możemy jeszcze podyskutowac).
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów Michaela..
Please..moonwalk for us from heaven!!
karolowanka

Post autor: karolowanka »

niestety lektora nie ma.
Awatar użytkownika
Paulina.

Post autor: Paulina. »

ja poszukuję samych napisów do PHM..
szukam i nigdzie nie mogę znaleźć : (. Posiada ktoś może?
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Paulina. pisze:poszukuję samych napisów do PHM
Zapraszamy tutaj - nalezy przebrnac caly temacik (wszystkie strony).
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Głównie napisy można albo samemu zrobić jak Cicha poinstruowała, albo z mojej strony www.geniusmichaeljackson.com oczywiście multimedia.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Paulina.

Post autor: Paulina. »

dziękuję bardzo.
na tej stronie coś mi wcześniej nie działało, ale już jest ok.
Awatar użytkownika
aizdam

Post autor: aizdam »

Dziękuję za przyjemność obejrzenia tego filmu. Po części oglądałam go ze smutkiem, bo świadomość, że nie ma już takiego wspaniałego człowieka jest smutna.

Witam również Wszystkich i pozdrawiam!
Smile, thought you’re heart is beating
Smile even though it’s breaking
When there are clouds in the sky
You’ll get by...
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Sorki ale jak ściągam coś gubie i nie mam napisów czy ktoś mógłby zgrać mi to na płytę dvd zapłącę cena do uzgodnienia oczywiście z osobą która mi to udostępni bo mam tylko wersję anglojęzyczną niestety
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
laurita

Post autor: laurita »

jak dodać napisy ? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ :(
Awatar użytkownika
aizdam

Post autor: aizdam »

Ja do odtwarzania używałam programu PowerDVD i po starcie filmu, gdy wyskoczyło mi menu z wybranymi scenami miałam również zakładkę "napisy" i tam je włączyłam. Działało wszystko ok.
Smile, thought you’re heart is beating
Smile even though it’s breaking
When there are clouds in the sky
You’ll get by...
karolowanka

Post autor: karolowanka »

polecam program AVI ReComp. Prosty w użyciu, napisy łączy trwale w średnio półtorej godziny. Ale wchodzą tylko filmy avi i napisy w formacie txt.
sandrus

Post autor: sandrus »

napisy są na www.geniusmichaeljackson.com w dziale multimedia. Wystarczy otworzyć tą stronę z napisami, skopiować i wkleić do notatnika i zapisać. I są już gotowe napisy. Tyle, że w tych napisach nie ma polskich znaków jak: ą,ę,ś (są zastąpione jakimiś znakami) . Ja tak zrobiłam i mogłam oglądać :)
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

sandrus pisze:Tyle, że w tych napisach nie ma polskich znaków jak: ą,ę,ś (są zastąpione jakimiś znakami) . Ja tak zrobiłam i mogłam oglądać :)
Dla tego polecam, jednak prawy klawisz myszki i zapisać plik, a literki będą ok:)
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Tangowaa

Post autor: Tangowaa »

ściągnełam LWMJ, ale nie mam obrazu..pomocy..brakuje jakiś kodeków? może ktos podopwie jak to rozwiązac? rozpakowałam pliki, i nie amm obrazu :(
Please..moonwalk for us from heaven!!
kingaMAGDA

pomocyy

Post autor: kingaMAGDA »

sciagnelam te 16 plikow, nie bylo bledu przy wypakowywaniu wiec nie sciagnelam tych 4 partow vob na dole, po rozpakowaniu w folderze audio nie mam zadnych plikow tylko we folderze video, tak samo wyglada jak screen co podal willy zamieszczajac ten film , jak wlanczam w power dvd to nie moge nic z menu wybrac, nawet napisow, i potem nie ma dzwieku:(:( co jest nie tak?? prosze o pomoc :surrender: :surrender: :surrender: a moze trzeba te dodatkowe pliki 4 vob :-/ sciagnac??
KINGA MAGDA
ODPOWIEDZ