Dzień dobry,
nie powinnam tego robić bo jestem w pracy ale nie mogłam się powstrzymać i piszę :)
My z Siostrą też już kupiłyśmy bilety, rząd M ale myślę, że i tak pewnie będziemy siedzieć jedną wielką grupą.
Mam prośbę IZABELA, podeślę Ci na PRIV maila jakbyś mogła mi podesłać to zdjęcie, które było w antyramie. Będę wdzięczna.
Znaczy ja czekam na znajomych...bo to znajomy sobie wymyślił że dopiero po 15...ale pogadam z nim i z koleżanką i może jutro pojadę...bo chciałabym w N albo w M :) Ale dzięki za chęci! :)) ...tylko szkoda,że nie ma rezerwacji internetowej...
To prawda,ze z kartą multikinomaniaka bilet jest za 10 zł? :P Wie ktoś? :)
witam!!!!hahha ja mam rzad N miejsca 11,12!!!!!widze ze jednoczymy sie i to jest piekne.tylko prosze was nie placzcie !!!!!!!!!!aj latwo powiedziec ja bede wyc jak dzika.wiecie co juz aleks odlicza dni do filmu!!!!pozdrawiam
Witam.
Właśnie dziś rozmawiałam o tym z Siostrą, pewnie większość będzie ryczeć (szczególnie babskie grono). Zresztą ten koncert należy do moich ukochanych :). Już większość miejsc zajęta, ale będzie atmosfera...Nie mogę się doczekać!