W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Och jak dobrze że znalazłam takie forum dobre!!!
Witam wszystkich serdecznie....od dziecka kocham Michaela i nadal będę Go kochać- takich Wielkich Ludzi się nigdy nie zapomina!!!
oj tak...to prawda...sama nie mogę dojść do siebie i pogodzić się ze śmiercią Króla, Mistrza....wiem że może to głupie ale jeść nie mogę ani spać ...to tragedia!!! ale witam wszystkich i wiem że teraz jako fani musimy kontynuować to co ON nam przekazał...iść z misją
a dziękuję bardzo:) jak mi się coś nasunie to na pewno będę walić jak w dym :) póki co nadal chyba przeżywam szok z powodu śmierci Mistrza, Króla i w ogóle nie wiem jakie określenie jest w stanie tu JEGO potęgę opisać:( ale wierzę że ON czuwa i widzi wszystko
Witaj!
W razie czego ja również służę rozmową.
Michael to mój Anioł, za którym nie mogę przestać płakać. Zasypiam z nim w głowie i budzę się z tymi samymi myślami. To przebudzanie jest chyba najgorsze:-(
Ale damy radę, na pewno. Musimy. Dla Niego:-)
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]