Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Mandey

Post by Mandey »

Nikt by Cię nie osądzał ale...
Do pytań tego typu jest temat do którego twoje pytanie przenoszę...

A koncert znajdziesz tutaj >>> http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 6496#36496
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
yarek

Man in The Mirror - Grammy'88 (audio)

Post by yarek »

Tak jak w temacie - mógłby ktoś zapodać to wykonanie? Uwielbiam je, kiedyś miałem i gdzieś mi wcięło :smutek:
Image
desmoines

Post by desmoines »

są do ściągnięcia pliki z działu mutlimedia ale w torrentach?? :surrender:
według mnie torrenty to najlepszy sposób ściągania niż megaupload czy co innego tego typu.
~*~ Michael Jackson... forever and always ~*~
Image
"Chciałbym dać Polsce honor... Moje serce zostanie z wami NA ZAWSZE"- Michaś o/do Polaków ^^
brzoskwinka

Little Susie

Post by brzoskwinka »

Nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczam ten temat, jesli już był albo jest w złym miejscu zastrzelcie mnie japrosic
Chodzi mi o piosenkę Michaela "Little Susie" jakoś nigdy za nią wybitnie nie szalałam ale w ostatnich dniach bardzo mi pomaga, Michael śpiewa w niej takim pieknym przejmującym głosem. Może jest tu ktoś kto wie coś więcej o tej piosence? Co zainspirowało Michaela do jej zaśpiewania? W jakich okolicznościach powstała?
Jak słysze początek.. "chór" potem ta nakręcana pozytywka i nucenie dziewczynki i wejście Michaela "Somebody killed little Susie
The girl with the tune ..." to aż mam dreszcze
nenene
I'll never let you part,You're always in my heart
Image
Pank

Post by Pank »

desmoines wrote:są do ściągnięcia pliki z działu mutlimedia ale w torrentach??
No... przecież w internecie nie brakuje wyszukiwarek torrentów, nie widzę problemu ze znalezieniem. Koncert jest dostępny na przykład tutaj.
desmoines

Post by desmoines »

Pank wrote:
desmoines wrote:są do ściągnięcia pliki z działu mutlimedia ale w torrentach??
No... przecież w internecie nie brakuje wyszukiwarek torrentów, nie widzę problemu ze znalezieniem. Koncert jest dostępny na przykład tutaj.
który ma: 1236 seeds, 3626 leechers ... z tego to będzie mi się wieki ściągało... myślisz, że nie znam mininovy? od brata nauczyłam się ścągać z Torenntów

pytam się czy ktoś zna torrenta gdzie jest więcej Seedów żeby to mogło się ściągnąć jak normalny plik a nie z kilkodniowym opóźnieniem :(

a tak po za tym to chciałam się jeszcze zapytać czy posiadacie tu do ściągnięcia film "Moonwalker" po polsku?
~*~ Michael Jackson... forever and always ~*~
Image
"Chciałbym dać Polsce honor... Moje serce zostanie z wami NA ZAWSZE"- Michaś o/do Polaków ^^
Morfi00

Post by Morfi00 »

Teeta wrote:Mam szybkie pytanie xD
Wiadomo, czy "Michael Jackson - The Collection 5 CD" mają normalne booklety? i czy są w formie koperty czy digipacka?
data premiery ponoć miała być w czerwcu, ale sprzedawcy allegro mówią mi, że jeszcze tego w ręku nie mieli :-/
hmmm ja tyo dostalam odrazuu w czerwcu jakos 28 chyba bo zamowione mialam z miesiac wczesniej jesli mowimy o tym samym sa to plyty w kartionikach
Image
paty092

Post by paty092 »

szukam podkładu muzycznego do piosenki "The way you make me feel" Byłabym wdzięczna, bo szukam i nie moge znaleźć
Image
MJackson

Post by MJackson »

Czy ktoś z was ma podkład muzyczny do Childhood i (lub) Gone Too Soon?
sandrus

Post by sandrus »

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś o MICHAEL JACKSON THE ULTIMATE COLLECTION 8 Plyt DVD? Czy jest to jakieś oficjalne wydawnictwo i czy płyty DVD, które się tam znajdują są takie same jakbym kupiła wszystkie DVD oddzielnie ? (jakość obrazu i dźwięk)
Pank

Post by Pank »

sandrus wrote:Czy jest to jakieś oficjalne wydawnictwo i czy płyty DVD, które się tam znajdują są takie same jakbym kupiła wszystkie DVD oddzielnie ?
Wydawnictwo, o którym wspominasz to ewidentny pirat. Tak samo jak wydawnictwo z 32 płytami DVD. Zgłaszajcie takie nielegalne rzeczy do Allegro, bo ktoś ewidentnie chce się nielegalnie dorobić.

Oficjalne wydawnictwo The Ultimate Collection zawiera cztery płyty audio i jedną DVD, z koncertem z Bukaresztu.
butterfly26

Post by butterfly26 »

Mam pytanko, czy E.T The Short Film z narracją Michaela to oficjalne wydawnictwo?
Mandey

Post by Mandey »

butterfly26 wrote:Mam pytanko, czy E.T The Short Film z narracją Michaela to oficjalne wydawnictwo?
Jak najbardziej.
Tyle, że nazywa się E.T. The StoryBook. ;-)

Image
butterfly26

Post by butterfly26 »

Jak najbardziej. Tyle, że nazywa się E.T The StoryBook
Tak wiem ale to jest chyba tylko wersja audio? A ja znalazłam wersję wideo.
Mandey

Post by Mandey »

butterfly26 wrote:Tak wiem ale to jest chyba tylko wersja audio? A ja znalazłam wersję wideo.
Hm, a to zapodaj. Zobaczymy co to. ;-)
Post Reply