Lista osób - "THIS IS IT" - 13.07.2009
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
-
-
Podłoge to wolną miała ale juz będzie zajęta bo ja będę na niej spać.Ale myśle że napewno ktoś Ci da odp.Zresztą gdzieś tu na forum widziałam linki do tanich hoteli.Szkoda mi Cię bo gdyby nie moja Olcia też nie wiem co bym zrobiłaBuszmen pisze:Kolezanka nie ma wolnej podłogi dla 1 osoby?ewelcia301 pisze:Ha ha ha ale jazda.....Ja będę u koleżanki no chyba ze zatrzymasz się w hotelu tam gdzie Jackson to się dopłacam.Hi hi hiBuszmen pisze:Ja lecę z Katowic, ale szukam osoby do wynajęcia pokoju na miejscu.
Jednak 402 sektor
Mandeyrator >>> Edytuj posty! Nie pisz jednego pod drugim. Masz dwa ostrzeżenia już za spam.
Super mama,super przyjaciołka
Witam, chciałbym trochę odświeżyć temat. Widzę, że jest kilka osób na pierwszy koncert w Londynie. Wszyscy wiemy, gdzie się odbędzie. Chciałbym się dowiedzieć, czy znacie jakieś niedrogie hotele, najlepiej usytuowane blisko Areny o2. Prosiłbym o jakieś wskazówki. Zarezerwowaliście już jakiś hotel? Dzięki za pomoc.
- Secret Man
Dziś miało się wszystko zacząć. Korki w Londynie i przeraźliwe piski fanów i fanek na widok Króla wracającego na tron... Spocony Michael miał szaleć jak za dawnych lat, zapierać dech w piersiach przy moonwalku i powodować omdlenia setek ludzi bawiących się przy Jego nie zapomnianych przebojach. Dla wielu to miało być spełnienie największego marzenia w życiu. Nie jeden z Was zapewne odmówił sobie wielu rzeczy by być tam i poczuć tę magię... Król się nie spisał. Wolał udać się na wieczny spoczynek. Zapewne powiedział sobie: Czekali tyle lat, poczekają jeszcze trochę. Kiedyś będzie im dane mnie obejrzeć w najlepszej formie jaką mogliby sobie wymarzyć.
Jeszcze miesiąc temu była gorączka na te wydarzenia... Teraz pozostała pustka. Bo kto by pomyślał, że tak potoczy się HIStoria? Sam się na te koncerty nie wybierałem. Miałem mu za złe playback i tym podobne rzeczy... Wybredny byłem. Nie wierzyłem w to, że powróci na sam szczyt dając niezapomniane koncerty. Bardziej wyczekiwałem nowego albumu. Teraz dałbym ostatnie pieniądze by chociaż na siedząco zaśpiewał mi jeden kawałek. No ale muszę poczekać.
Jeszcze miesiąc temu była gorączka na te wydarzenia... Teraz pozostała pustka. Bo kto by pomyślał, że tak potoczy się HIStoria? Sam się na te koncerty nie wybierałem. Miałem mu za złe playback i tym podobne rzeczy... Wybredny byłem. Nie wierzyłem w to, że powróci na sam szczyt dając niezapomniane koncerty. Bardziej wyczekiwałem nowego albumu. Teraz dałbym ostatnie pieniądze by chociaż na siedząco zaśpiewał mi jeden kawałek. No ale muszę poczekać.
- KarolinaMandolina
- skrzynia58
Oooo. Potrafisz napisać czasem coś wzruszajacego, az sie popłakałam. Dltego zostawiem sobie te bilety i CHIMD ,ze ktos zarobi. Trudno to jedyna pamiętka po tej przygodzie, oczekiwaniu i nadziejach. Ja tez lece do Londynu zapalić świeczkeMandey pisze:Dziś miało się wszystko zacząć. Korki w Londynie i przeraźliwe piski fanów i fanek na widok Króla wracającego na tron... Spocony Michael miał szaleć jak za dawnych lat, zapierać dech w piersiach przy moonwalku i powodować omdlenia setek ludzi bawiących się przy Jego nie zapomnianych przebojach. Dla wielu to miało być spełnienie największego marzenia w życiu. Nie jeden z Was zapewne odmówił sobie wielu rzeczy by być tam i poczuć tę magię... Król się nie spisał. Wolał udać się na wieczny spoczynek. Zapewne powiedział sobie: Czekali tyle lat, poczekają jeszcze trochę. Kiedyś będzie im dane mnie obejrzeć w najlepszej formie jaką mogliby sobie wymarzyć.
Czekałam na tą chwile 13 lat od czasu koncertu w Warszawie. Myślałam, że jeszcze raz uda mi sie zobaczyc Michaela na scenie. Było tak blisko. Mój koncert miał odbyć się 3go września. Niestety, na tym świecie nie doczekam już tej chwili ale może kiedyś tam po drugiej stronie usłyszę Jego głosMandey pisze:Jeszcze miesiąc temu była gorączka na te wydarzenia... Teraz pozostała pustka. Bo kto by pomyślał, że tak potoczy się HIStoria
Na pewno ;) wszyscy usłyszymy mało tego ja mam zamiar z nim zatańczyc ;) On tam na nas czeka :) i zrobi show jakiego Niebo jeszcze nie widziało ;)mada744 pisze:Niestety, na tym świecie nie doczekam już tej chwili ale może kiedyś tam po drugiej stronie usłyszę Jego głos
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E