Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
A ja mam dwa ulubione zespoły/wykonawców, którzy są dla mnie numerami JEDEN. Od dziewięciu lat jestem zagorzałą fanką Bon Jovi - jest to mój numer jeden razem z Michael'em (chociaż jego wciąż jeszcze "dopiero" poznaję). Ten typ muzyki bardzo mi odpowiada - czasem lżejsze, delikatne brzmienia...a czasem nieco mocniejsze.
A numer DWA...hmm...bardzo cenię sobie twórczość zespołu IRA oraz Starego Dobrego Małżeństwa, chociaż to dwa zupełnie odległe od siebie nurty.
Jak widać, lubię bardzo różne style muzyczne... :)
U mnie nieustannie Mercury i Queen. Gdyby zapytano mnie, który z nich jest dla mnie ważniejszy (Freddie czy Michael), to nie wiedziałabym, co odpowiedzieć.
"Freddie's voice is like a glass of liquor.Taste stays on tongue for long.
Michael's voice is like a can of pepsi. Refreshing and fizzy."
mój numer dwa?
chyba Simple Plan, chociaż lubię też Timberlake'a (może dlatego, że przypomina mi trochę Michaela? ;])
ale ogólnie słucham wszystkiego po trochu, więc mam wiele numerów dwa. ;)
Na dzień obecny Phil Collins, Freddie Mercury oraz Lionel Richie. Mógłbym też napisać, że Mateusz Ziółko, jednak nie ma on jeszcze żadnej płyty i trudno powiedzieć, czy wyda, ale byłem na koncercie i bardzo mi się podobały/podobają jego piosenki (nie wspominając o genialnym wykonaniu)
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
James Brown, Queen, Guns N'Roses, Red Hot Chili Peppers,Stevie Wonder, Prince (nie mogę się zdecydować na jedyny NUMER DWA :) a od niedawna jeszcze Sly & the Family Stone i Parliament - Funkadelic
"Świat jest księgą
A człowiek, który nie podróżuje
Czyta tylko jedną stronę." Św.Augustyn
Po Michaelu jest długo, długo, długo nic xD.
Ale nr.2 to dla mnie Metallica. Bardzo podoba mi się ich muzyka. Ta gitara, perkusja- lubię ich . No Leaf Clover <3
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie... Michael, kocham Cię.