Spotkania fanów we Wrocławiu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
mjacks

Post autor: mjacks »

Obrazek
może ktoś sie dołaczy do impreski 27.04 i 3.05. no i trzeba byc przebranym za MJ.to 1 taka imprezka.zapewne moze byc ich byc wiecej.a dlaczego.Bo was tez mozna pokazac co macie z swojej kolekcji MJ i jak sie przebieracie. na imprezce bada zaprzaszane szkoły.a kiedys mozna zorganizowac fanów tańczacych razem
scream1

Post autor: scream1 »

WCZORAJ niektorzy prosili mnie ,abym zdal relacje z Michael Jackson Party w Metropolis,a wiec...
Bylo ok 150 osob,bylo naprawde swietnie,ludzie pelni poztytwnej energii,szczegolnie bawiili sie przy this time around ,you rock my world ,dirty diana,they dont care sabout us .Fajne jest patrzec jak l;udzie nasladuja taniec Krola,znaja teksty jego piosenek...jak poscili Bad polowa sali krzyczala uuuuuu,vov,yeah....super atmosfera
Byl tez ten facet co na muzicalu ,ciagle wykrzykiwal DIRTY Diana -yeahhh,i love dirty diana....szkoda ,ze bylo tak malo sob z forum ,bo Mike naprade by chcial,abysmy go uczcili nie tylko modlitwa,i wspomnieniami ,ale tez zabawa przy jego wspanialej muzyce....
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Klub Muzyczny JAZZDA znajdujący się na wrocławskim rynku szykuje imprezę w hołdzie dla Michaela.

GOODBYE OUR KING
25 lipca, godzina 21.00.

Obrazek
Awatar użytkownika
elmoro

Post autor: elmoro »

Super:)Fanie że robią teraz takie imprezy (choć szkoda, ze dopiero teraz).
Jeżeli ktos nie był jeszcze, to generalnie klub bardzo fajny...tylko parkiet 2x2...albo i mniejszy...
No i raz mnie tam nie wpuścili (mam 20 lat), a jak juz kiedyś mnie wpuścili to piwa nie sprzedali:P.
Ale warto spróbować dla muzyki Majkelka :mj:
Co do Metropolis we wtorek...impreza w ten dzień, dla mnie osobiscie, nie wchodziła w grę.
Whatever Happens...we love you MJ, we do.
Awatar użytkownika
giovanedonore

Post autor: giovanedonore »

Magda, w Metropolis szykuje się kolejne MJ Party. 13 lipca. Warto, ostatnio było świetnie. Tłumy ludzi, znających teksty i układy :)
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

elmoro pisze:mnie tam nie wpuścili (mam 20 lat)
Rozumiem, że ja to się już z tą imprezą mogę pożegnać...
giovanedonore pisze:w Metropolis szykuje się kolejne MJ Party. 13 lipca.
Ooo... A powiesz coś więcej?
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
giovanedonore

Powiem tyle więcej, że pojawiły się nowe plakaty - Michael Jackson Party, Klub Metropolis, 13 lipca. Jeśli chcesz iść na imprezę to radzę przyjść wcześniej (19-20), wtedy nie ma jeszcze ochrony na bramkach i Cię wpuszczą.
A warto, bo zabawa jest przednia.
cestunefille

Post autor: cestunefille »

anula ja też jestem niepełno.. wiec pójdziemy może razem tylko zgadam to jeszcze z starzyzną.. xd
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Awatar użytkownika
elmoro

giovanedonore pisze:Magda, w Metropolis szykuje się kolejne MJ Party. 13 lipca. Warto, ostatnio było świetnie. Tłumy ludzi, znających teksty i układy :)

Łit...to ja będę...napewno:). No chyba, ze i tu mnie nie wpuszczą... :smiech:
Do zobaczyska:)
Awatar użytkownika
anula__1994

Post autor: anula__1994 »

To życzę Wam miłej zabawy, bo ja oczywiście nie dostałam od rodziców zgody... Szkoda, że nie rozumieją jak się teraz bawi młodzież. Do tego wychowana na Michaelu!
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj

I'm gonna make a change.
Awatar użytkownika
elmoro

anula__1994 pisze:To życzę Wam miłej zabawy, bo ja oczywiście nie dostałam od rodziców zgody... Szkoda, że nie rozumieją jak się teraz bawi młodzież. Do tego wychowana na Michaelu!
Ja rozumiem Twoich rodziców...Ja w Twoim wieku nawet nie prosiłam, zeby mnie puścili na imprezę, bo wiedziałam, ze to bezcelowe, pozatym i tak musiałabym być w domu przed 22.30:P
Poczekaj jeszcze troszkę ;-)

Było super...:)Chociaż musiałam zmyć się już ok 24.15, bo na rano miałam do pracy. Świetni ludzie (takze i przede wszystkim;) z forum:*).Majkel non stop...czego chcieć więcej?No moze troszkę lepszego klubu...ale nie można narzekać, bo to w końcu głównie tam są ostatnio majkelowe imprezy:)
Awatar użytkownika
giovanedonore

W poniedziałek kolejne MJ party w metropolis. kto się wybiera? ;)
Awatar użytkownika
Corass

Post autor: Corass »

Ja, oczywiście. :)
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
martina92

Post autor: martina92 »

W następny poniedziałek (tj. 03.08) Michael Jackson Party w Metropolis się odbędzie?
Awatar użytkownika
Laura1

Post autor: Laura1 »

Apropo zlotu w Łodzi, czy ktoś wraca od razu po imprezie, czyli wczesnie rano do Wrocławia?
Michael Jackson is the King of Pop
ODPOWIEDZ