WROCŁAW - Spotkania w miejscu pamięci na Solnym
Ja też zawsze jak jestem to wyrzucam jakieś zwiędłe kwiaty, zapalam znicze. Mam nawet taką puszkę w pokoju gdzie se wrzucam drobniaki i potem je dokładam do tych pieniędzy co mam by jakieś kwiaty kupić i wkłady.
!!Jak jesteście na Solnym i widzicie, że wypalił się już znicz to nie wyrzucajcie go, tylko wyjmijcie wkład i połóżcie znicz na to samo miejsce, albo pod kwiaty!!
Wtedy znicze się nie marnują, a wkłady przecież można dokupić. Wiem, że wiele ludzi tak robi, ale jak widzę niektóre znicze znikają... :P
!!Jak jesteście na Solnym i widzicie, że wypalił się już znicz to nie wyrzucajcie go, tylko wyjmijcie wkład i połóżcie znicz na to samo miejsce, albo pod kwiaty!!
Wtedy znicze się nie marnują, a wkłady przecież można dokupić. Wiem, że wiele ludzi tak robi, ale jak widzę niektóre znicze znikają... :P
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
- anula__1994
A dzisiaj pojawi się ktoś na Solnym...? Bo nie chcę tak znowu na ślepo czekać, a jest mi strasznie tęskno do jakiegoś fana do którego można gębę otworzyć, bo przez 2 tygodnie byłam odcięta od świata...
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
-
- anula__1994
Ze zniczami jest taki kłopot, że jeśli się nie palą, służby sprzątające je wyrzucają. Rozmiawiałam na ten temat i prosiłam, żeby tego nie robić, ale mają odgórny nakaz wywalania wszystkiego, co się "zużyło". Dlatego czasem jeśli nie mam wystarczajaco dużo wkładów, zabieram puste znicze ze sobą i przychodzę następnego dnia z nimi i z nowymi wkładami.
Witam,
(i'm the new guy)
Czy społeczność fanów wrocławskich planuje jeszcze w najblizszym czasie jakieś spotkanie w intencji Jacko?
Przyznam, że bardzo przeżywałem te ostatnie kilkanaście dni, jednak pełnego zrozumienia u znajomych nie znajdę...
Pozdrawiam
(i'm the new guy)
Czy społeczność fanów wrocławskich planuje jeszcze w najblizszym czasie jakieś spotkanie w intencji Jacko?
Przyznam, że bardzo przeżywałem te ostatnie kilkanaście dni, jednak pełnego zrozumienia u znajomych nie znajdę...
Pozdrawiam
Liberian girl.
You know that you came.
And you changed my world.
Beat It!
No one wants to be defeated.
You know that you came.
And you changed my world.
Beat It!
No one wants to be defeated.
- anula__1994