Wypadek podczas kręcenia reklamy Pepsi - wideo [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Wypadek podczas kręcenia reklamy Pepsi - wideo [koment.]
Komentarze do tematu >>> http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6800
nie chce mi się wyświetlić ,
może to i lepiej
nie chce mi się wyświetlić ,
może to i lepiej
(do dalszej obserwacji)
Czytając Moonwalk zawsze starałem to sobie wyobrazić.
W życiu bym nie przypuszczał, że aż tak to wyglądało.
Na końcu zejścia ze schodów "szopa" już jarała mu się na maxa.
Trochę za późno dolecieli technicy i inni.
Widok ogólnie nie ciekawy.
Michael za to dostał w formie odszkodowania 1mln $.
Przekazał później tę kwotę na centrum oparzeń im. Michaela Jacksona,
które założył.
W życiu bym nie przypuszczał, że aż tak to wyglądało.
Na końcu zejścia ze schodów "szopa" już jarała mu się na maxa.
Trochę za późno dolecieli technicy i inni.
Widok ogólnie nie ciekawy.
Michael za to dostał w formie odszkodowania 1mln $.
Przekazał później tę kwotę na centrum oparzeń im. Michaela Jacksona,
które założył.
nie czuł, bo włosów miał sporo ... podejrzewam, że potraktował je jeszcze jakimś żelem, co mogło dodatkowo pomóc ...Ciastek pisze:O mój Boże... Łysy placek na czubku głowy.. On chyba nie czuł że się pali bo jeszcze tańczył...
obejrzałam raz, kilka minut temu i do tej pory serce mi łomocze ...
swoją drogą to szacun dla Niego za odwagę - trauma do końca życia - a On nie zaprzestał z fajerwerkami na scenie ...
Ostatnio zmieniony śr, 15 lip 2009, 19:29 przez Larsi, łącznie zmieniany 1 raz.
- little_susie
Oglądnęłam raz i starczy! Nigdy się nad tym zdarzeniem tak do końca nie zastanawiałam (każdy przecież wiedział, że Michael miał ten wypadek), w zasadzie mówiło się o tym dość swobodnie... ale teraz jestem lekko mówiąc wstrząśnięta
Ciastek pisze:O mój Boże... Łysy placek na czubku głowy.. On chyba nie czuł że się pali bo jeszcze tańczył...
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
moja wersja - zrobił przeszczep (nie tylko włosów ale i skóry - ja tam widzę żywą ranę ...), potem, w wyniku choroby, wypadły mu włosy (ale nie był łysy - była już mowa o tym), więc zaczął nosić peruki - a swoje własne, gdy nie nosił sztucznych, farbował (i dlatego zawsze wyglądał młodo - tak jak sobie założył )
---edit---
cytat z ostatniego napisu z video: doznał poparzeń trzeciego stopnia na głowie i twarzy - kiedyś, chyba w Bravo, było zdjęcie Michael'a z blizną nad lewym uchem ... ktoś kojarzy ?
---edit---
cytat z ostatniego napisu z video: doznał poparzeń trzeciego stopnia na głowie i twarzy - kiedyś, chyba w Bravo, było zdjęcie Michael'a z blizną nad lewym uchem ... ktoś kojarzy ?
Ostatnio zmieniony śr, 15 lip 2009, 20:02 przez Larsi, łącznie zmieniany 2 razy.
- dangerous_girl
Matko, obejrzałam raz i jestem wstrząśnięta, nie przypuszczałam że to się aż tak mocno paliło....a on nic nie czuł dopóki nie zrobił obrotu....ja nawet sobie nie wyobrażam jak to musiało boleć....
kochany Michael, tyle wycierpiał, a jeszcze pieniądze z odszkodowania przeznaczył na centrum leczenia oparzeń...któraś gwiazda kiedykolwiek zrobiła coś podobnego?
kochany Michael, tyle wycierpiał, a jeszcze pieniądze z odszkodowania przeznaczył na centrum leczenia oparzeń...któraś gwiazda kiedykolwiek zrobiła coś podobnego?
-