Wypadek podczas kręcenia reklamy Pepsi - wideo [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Trust in me
biedny, serce mnie zabolao jak to zobazylam, strasznie go poparzylo, on to mial ciagle pod gorke, czemu go to wsyztsko spotykalo...... ogladalam kiedys taki film o Michaelu, tzn gral tam aktor jakis, nie pamietam tytulu i bylo tam ze on mial zle przeczucia przed tym nagraniem i ze niechcial sie poparzyc, a tu masz........
- Oluksandra
Dolaczam sie do Waszych reakcji... Tez nie myslalam, ze to bylo az TAK! Teraz ciagle mam to przed oczami... Eh... On to musial naprawde duzo smutku, bolu i zla w swoim zyciu doswiadczyc... Za duzo... :(
Ostatnio zmieniony śr, 15 lip 2009, 21:19 przez Ewiyumi, łącznie zmieniany 2 razy.
O :O
Nie wiedzialam o tym, ze to bylo az tak powazne.. jak jego wlosy sie palily, a pozniej wszyscy sie na niego rzucili probowali ugasic..
Dobrze, ze zareagowali, gdyby tak kilka sekund dluzej jego wlosy sie palily strach pomyslec jakie bylyby tego skutki.
I ta mina.. jak chyta sie za glowe .
Przerazajace.
Nie wiedzialam o tym, ze to bylo az tak powazne.. jak jego wlosy sie palily, a pozniej wszyscy sie na niego rzucili probowali ugasic..
Dobrze, ze zareagowali, gdyby tak kilka sekund dluzej jego wlosy sie palily strach pomyslec jakie bylyby tego skutki.
I ta mina.. jak chyta sie za glowe .
Przerazajace.
xx
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
- Anulka-MyAngelMJ
-
Re: Michael człowiek z innej planety
Ale wydaję mi się pokazywanie jego wypadku przy reklamie Pepsi ,po jego śmierci jest troche nie stosowne. Michael na pewno nie chciałby żeby jego fani oglądali go w takiej sytuacji i cierpiącego.
Na pewno by nie chciał, ale filmik wyemitowny teraz pokazujący to co sie stało podczas kręcenia reklamówki Pepsi to nic odkrywczego. Widziałam go łandych kilkanaście lat temu i nawet gdzies jest nagrany jeszcze na VHS.
Teraz wszystko bedą wywlekać i tworzyc z tego sensację dopowiadając jeszcze od siebie trzy grosze. Bardzo to smutne
-> otwieram, tylko proszę nie biadolić, bo będzie trzeba znów zamknąć.
mav.
Na pewno by nie chciał, ale filmik wyemitowny teraz pokazujący to co sie stało podczas kręcenia reklamówki Pepsi to nic odkrywczego. Widziałam go łandych kilkanaście lat temu i nawet gdzies jest nagrany jeszcze na VHS.
Teraz wszystko bedą wywlekać i tworzyc z tego sensację dopowiadając jeszcze od siebie trzy grosze. Bardzo to smutne
-> otwieram, tylko proszę nie biadolić, bo będzie trzeba znów zamknąć.
mav.