Coś mi się wydaje że ktoś sobie sam zmontował wersje audio z fimem, to znaczy napewno tak jest bo skoro oficjalnego wydania nie było to zostaje tylko ta opcja O.K to wrzucę niedługo...Hm, a to zapodaj. Zobaczymy co to
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- butterfly26
Ostatnio zmieniony wt, 14 lip 2009, 14:58 przez butterfly26, łącznie zmieniany 1 raz.
miałam kiedyś (chyba z 15 lat temu) kasetę ze ścieżką dźwiękową z The Wiz (pirat nagrywany w ówczesnym fanklubie MJ, o prawach autorskich nie słyszano wtedy w PL ;) ).
Kaseta niestety przepadła bez wieści. Od kilku lat co jakiś czas nachodzi mnie na odszukanie/ kupienie tej płyty, bo bardzo mi się podobała, ale nijak nie mogę jej znaleźć? Nie wiecie czy jest do dostania?
choć teraz to pewnie będzie ciężko, bo wszystko związane z MJ schodzi jak świeże bułki.
Kaseta niestety przepadła bez wieści. Od kilku lat co jakiś czas nachodzi mnie na odszukanie/ kupienie tej płyty, bo bardzo mi się podobała, ale nijak nie mogę jej znaleźć? Nie wiecie czy jest do dostania?
choć teraz to pewnie będzie ciężko, bo wszystko związane z MJ schodzi jak świeże bułki.
- butterfly26
Mandey
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... &start=105
Patrz upload No. 60
KarolajnHm, a to zapodaj. Zobaczymy co to.
DVD będzie dostępne pod tym linkiem jak tylko się zuploadują wszystkie party:no zapodaj tą wersję wideo
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... &start=105
Patrz upload No. 60
Dirty Diana
Witam!
Nie tak dawno temu przeczytałam gdzies inf., że piosenka Dirty Dina była wykonywana przez Michaela tylko i wylacznie na trasie koncertowej Bad World, czy to jest prawda, a jezeli tak to jaka była tego przyczyna?
Nie tak dawno temu przeczytałam gdzies inf., że piosenka Dirty Dina była wykonywana przez Michaela tylko i wylacznie na trasie koncertowej Bad World, czy to jest prawda, a jezeli tak to jaka była tego przyczyna?
- Oluksandra
A ja mam takie pytanie, nie wiedziałam, gdzie je umieścic, więc tutaj chyba będzie najlepiej.
właściwie to bardziej upewnienie się.
W piosence "Wanna Be Startin' Somethin'" jest ten fragment, który teraz wykorzystała Rihanna w "Don't Stop the Music"...
szczerze mówiąc dopiero teraz to zauważyłam...
rozumiem, że odgapiła?
W piosence "Wanna Be Startin' Somethin'" jest ten fragment, który teraz wykorzystała Rihanna w "Don't Stop the Music"...
rozumiem, że odgapiła?
Zapożyczyła sample z tego utworu.A ja mam takie pytanie, nie wiedziałam, gdzie je umieścic, więc tutaj chyba będzie najlepiej.
rozumiem, że odgapiła?
Za pozwoleniem Michaela.
- Oluksandra
- polishblacksoul
Czy ktoś z was wie cos na temat piosenek "Kentucky" ('75) oraz "What A Lonely Way To Go"? Ktokolwiek posiada te nieznane utwory w swych zbiorach?
> > > Po prostu dobra muzyka
- polishblacksoul
Dzieki wielkie Mandey!
Msci sie na mnie niezapoznanie z "For The Record" ;)
Msci sie na mnie niezapoznanie z "For The Record" ;)
> > > Po prostu dobra muzyka
Thriller video
Ma ktos link do pobrania pełnej wersji Thrillera? Chodzi o teledysk.
Szukałam ale nie moge znalezc nigdzie na forum
Z góry dzieki ;*
Szukałam ale nie moge znalezc nigdzie na forum
Z góry dzieki ;*