witam:)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
gosia_krk

witam:)

Post autor: gosia_krk »

Witam.Mam na imie Gosia i mam 23 latka:) Na koncie ma męża i dwie córeczki,Karolinka 4lata i Angela 7 miesięcy:* Moja młodsza córeczka uwielbia zasypiac przy piosenkach Michaela..heh pewnie ma to po mnie:P Michaela zaczełam słuchac w 1994 roku:)miałam wtedy 8 lat.Tak ..moja mam prawie zwariowala bo caly czas lecial w domu Michael:P I tak juz z tym słuchaniem zostalo do dzis:) Uwielbiam piosenki tego czlowieka!Dzieki Michaelowi pokochalam taniec:)Mysle ze jestem w 100% jego fanka pomimo ze nie bylam na zadnym koncercie:( Pozdrawiam wszystkich [/b]
Awatar użytkownika
xXxZuZka90xXx

hey

Post autor: xXxZuZka90xXx »

Witamy na forum;)tez jestem tu od niedawna dopiero wprawdzie na tym forum ale fanka jestem od czasu wizyty Michaela w Polsce mialam mniej wiecej 7-8lat:D Podobnie jak Ty:)
Miłej zabawy z fanami na forum
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witaj, gorące pozdrowienia ;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
gosia_krk

Post autor: gosia_krk »

DZIEKI:)
Awatar użytkownika
Jeanny100