Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Coś mi się wydaje że ktoś sobie sam zmontował wersje audio z fimem, to znaczy napewno tak jest bo skoro oficjalnego wydania nie było to zostaje tylko ta opcja O.K to wrzucę niedługo...
Ostatnio zmieniony wt, 14 lip 2009, 14:58 przez butterfly26, łącznie zmieniany 1 raz.
miałam kiedyś (chyba z 15 lat temu) kasetę ze ścieżką dźwiękową z The Wiz (pirat nagrywany w ówczesnym fanklubie MJ, o prawach autorskich nie słyszano wtedy w PL ;) ).
Kaseta niestety przepadła bez wieści. Od kilku lat co jakiś czas nachodzi mnie na odszukanie/ kupienie tej płyty, bo bardzo mi się podobała, ale nijak nie mogę jej znaleźć? Nie wiecie czy jest do dostania?
choć teraz to pewnie będzie ciężko, bo wszystko związane z MJ schodzi jak świeże bułki.
Nie tak dawno temu przeczytałam gdzies inf., że piosenka Dirty Dina była wykonywana przez Michaela tylko i wylacznie na trasie koncertowej Bad World, czy to jest prawda, a jezeli tak to jaka była tego przyczyna?
A ja mam takie pytanie, nie wiedziałam, gdzie je umieścic, więc tutaj chyba będzie najlepiej.
właściwie to bardziej upewnienie się.
W piosence "Wanna Be Startin' Somethin'" jest ten fragment, który teraz wykorzystała Rihanna w "Don't Stop the Music"...
szczerze mówiąc dopiero teraz to zauważyłam...
rozumiem, że odgapiła?
A ja mam takie pytanie, nie wiedziałam, gdzie je umieścic, więc tutaj chyba będzie najlepiej.
właściwie to bardziej upewnienie się.
W piosence "Wanna Be Startin' Somethin'" jest ten fragment, który teraz wykorzystała Rihanna w "Don't Stop the Music"...
szczerze mówiąc dopiero teraz to zauważyłam...
rozumiem, że odgapiła?
Zapożyczyła sample z tego utworu.
Za pozwoleniem Michaela.