[REQ]Living with Michael Jackson Take Two PL

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
brzoskwinka

[REQ]Living with Michael Jackson Take Two PL

Post autor: brzoskwinka »

Mam pytanko do Was, ma ktoś z Was LWMJ Take Two z napisami PL??
Jeśli tak to czy jest szansa, że ktoś mógłby mi nagrać na płytę?? <pokrywam oczywiście wszelkie koszty z tym związane :surrender: > Albo wrzucić tutaj? Będe wdzięczna japrosic
I'll never let you part,You're always in my heart
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Awatar użytkownika
brzoskwinka

anialim dziękuje japrosic nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Polską wersję TAKE 2 zapowiedziałem i obiecałem już dawno temu i chociaż tragiczne wydarzenia ostatnich dni pozbawiły mnie zapału do tworzenia czegokolwiek to ze względu na znaczne zapotrzebowanie i "edukacyjny" charakter programu postaram się przygotować płytkę z TAKE 2 do końca wakacji.

Jeszcze taka mała rada/prośba do wszystkich zakładających nowy temat w którym zwracają się z prośbą o udostępninie czegoś. Proszę stosować szeroko przyjęty prefix [REQ] w nazwie tematu. Thx.
Awatar użytkownika
brzoskwinka

Willy dzięki przyda się napewno bo jest kilka osób w moim otoczeniu które wymagają natychmiastowego wręcz "doedukowania" :rocky:
Obrazek
bmd

Post autor: bmd »

Witam serdecznie. Również chciałabym przyłączyć się do grona osób oczekujących na polską wersję. Niestety krucho u mnie z angielskim, a strasznie jestem ciekawa, co ten dziennikarz nakombinował w tym pierwszym wywiadzie :-/
sandrus

Post autor: sandrus »

ma ktoś do tego napisy? bo ja nic nie rozumiem :(
Awatar użytkownika
spider865

Post autor: spider865 »

również przyłączam się do prośby o napisy :)
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

heh... no to będą 2 wersje.. bo ja właśnie zacząłem także tłumaczyć dokument, dla Michaela i wszystkich tych co chcą to obejrzeć:)
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
karolowanka

Post autor: karolowanka »

Willy pisze:Polską wersję TAKE 2 zapowiedziałem i obiecałem już dawno temu i chociaż tragiczne wydarzenia ostatnich dni pozbawiły mnie zapału do tworzenia czegokolwiek to ze względu na znaczne zapotrzebowanie i "edukacyjny" charakter programu postaram się przygotować płytkę z TAKE 2 do końca wakacji.

Jeszcze taka mała rada/prośba do wszystkich zakładających nowy temat w którym zwracają się z prośbą o udostępninie czegoś. Proszę stosować szeroko przyjęty prefix [REQ] w nazwie tematu. Thx.

Willy, gdybyś jednak zrobił także wersję nie DVD (tzn. sam film, do pobrania i obejrzenia na komputerze) to byłabym bardzo wdzięczna.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

karolowanka pisze:Willy, gdybyś jednak zrobił także wersję nie DVD (tzn. sam film, do pobrania i obejrzenia na komputerze) to byłabym bardzo wdzięczna.
Zwykla wersje (bez napisow PL) uploadowala butterfly26.

Take2
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Kiki15

Post autor: Kiki15 »

Nie chce poganiac naszych wybawców, ale czy dałoby skonczyc tlumaczenie pod koniec lipca? < prosi > japrosic
P.S. ma ktos LWMJ Take Two w jednej całości?

:mj:
karolowanka

Post autor: karolowanka »

cicha pisze:
karolowanka pisze:Willy, gdybyś jednak zrobił także wersję nie DVD (tzn. sam film, do pobrania i obejrzenia na komputerze) to byłabym bardzo wdzięczna.
Zwykla wersje (bez napisow PL) uploadowala butterfly26.

Take2
wiem, już ją pobrałam, ale z moim angielskim zrozumiałam mniej więcej połowę i zależy mi na napisach.
Awatar użytkownika
matuch

Post autor: matuch »

nie chcę nikogo popędzać ale ma już ktoś przetłumaczoną wersję? :surrender:
Awatar użytkownika
Dethrok

Post autor: Dethrok »

Witam

Ja również chciałbym się przyłączyć do grona oczekujących na przetłumaczoną wersję LWMJ Take Two. Willy dzięki, że zrobisz coś w tym kierunku (i innym także jeśli pracują nad tym)

Pozdrawiam: Dethrok
ODPOWIEDZ