Thomas Meserau dla tmz

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Maverick

Thomas Meserau dla tmz

Post autor: Maverick »

W minionej dekadzie wokół Michaela kręciło się mnóstwo ludzi, spośród któych takich godnych zaufania ze świecą szukać. Ale jednym z nich zawsze wydawał mi się Thomas Meserau. Mez został ostatnio zaczepiony przez tmz:

tmz: Co pan myśli o tych lekarzach?
Mez: Nie znam dowodów, trzeba przeprowadzić śledztwo i znaleźć prawdziwe dowody. Jeśli przepisywali mu za dużo leków, jeśli próbowali go złamać, jeśli próbowali nim manipulować, to powinni zostać osądzeni.

tmz: Pojawia się dużo doniesień, że Michael był uzależniony od leków podczas procesu. Czy pan zaobserwował jakieś dowody na to, w czasie gdy go pan reprezentował?
Mez: Nie. Podczas procesu widziałem się z Michaelem pięć dni w tygodniu przez pięć miesięcy, zawsze był bardzo przytomny, wypowiadał się bardzo jasno i nigdy nie miałem wrażenia, że bierze dużo leków albo jest pod ich wpływem, nigdy.

tmz: A tego dnia, gdy pojawił się w sądzie w pidżamie?
Mez: O nie, to wy to zmanipulowaliścię tę informację. Fakty wyglądają tak, że tego poranka miał wypadek i uszkodził sobie plecy, po czym pojechał do szpitala. Powiedziałem sędziemu co się dzieje, ale on chciał aby Michael pojawił się na sali w 45 minut, albo odeśle go prosto do więzienia. Wtedy powiedziałem Michaelowi, żeby przyjechał do sądu, cokolwiek ma na sobie; zrobił to z mojego polecenia, rozumiecie? Michael chciał jechać do domu żeby się przebrać, ale kazałem mu natychmiast przyjechać, bo inaczej poszedłby do więzienia.

tmz: Czy Michael mówił kiedykolwiek o tym, że chce umrzeć?
Mez: Nigdy, nigdy. Michael kochał swoje dzieci, one go uwielbiały, absolutnie nie chciał umierać i zostawić swoich dzieci. Przenigdy.

tmz: Dlaczego w jego otoczeniu było tak wielu lekarzy?
Mez: Naprawdę nie wiem. Gdy ja byłem elementem jego teamu, wyraziłem się jasno, co chcę osiągnąć - obronić go i wygrać dla niego wolność. Nigdy nie stałem się częścią jego posunięć biznesowych ani decyzji w jego życiu zawodowym. Nie znałem jego lekarzy, bo leki nie były żadną z kwesii w sprawie kryminalnej.

video: http://dlawas.net/go/660

i Mez:

Obrazek

Obrazek

:)

Notka o pidżamie w sądzie to żaden news, ale część o lekach jest bardzo ciekawa i zastanawiająca.
Ostatnio zmieniony pn, 20 lip 2009, 19:49 przez Maverick, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Przyjemnie przeczytać wypowiedź takiej osoby jak Thomas, mimo że jest ona dla tak plotkarskiej strony jak TMZ. A ta wypowiedź:
Mez: O nie, to wy to zmanipulowaliścię tę informację. Faky wyglądają tak, że tego poranka miał wypadek i uszkodził sobie plecy, po czym pojechał do szpitala. Powiedziałem sędziemu co się dzieje, alel on chciał aby Michael pojawił się na sali w 45 minut, albo odeśle go prosto do więzienia. Wtedy powiedziałem Michaelowi, żeby przyjechał do sądu, cokolwiek ma na sobie, zrobił to z mojego polecenia, rozumiecie? Michael chciał jechać do domu żeby się przebrać, ale kazałem mu natychmiast przyjechać, bo inaczej poszedłby do więzienia.
zamyka wszelkie wątpliwości co do tego, że Michael nie do końca był normalny, bo przyjeżdża do sądu w piżamie... :wariat:
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

O ile sobie przypominam to komentarz do tej piżamy w naszych wiadomościach insynuował iż jest to symulacja, chęć wymuszenia współczucia
Dobre sobie.
A Mez dobrze im powiedział tak jak należało
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Daiana

Post autor: Daiana »

no coz,z tymi lekami i dowodami moze byc roznie,mam nadzieje ze policja porzadnie sprawdzi tych lekarzy i kazdy jeden "dowod",lepiej niech to trwa dluzej ale niech bedzie dokladnie i szczegolowo posprawdzane,choc ja sie troche boje,w koncu lekarzowi zawsze latwo jest sie wykrecic ze tak to ujme,oby tym razem tak nie bylo
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Daiana pisze:no coz,z tymi lekami i dowodami moze byc roznie,mam nadzieje ze policja porzadnie sprawdzi tych lekarzy
Wątpie w to . I mówie to szczerze. Zeby udało im sie cokolwiek wyjaśnić bedzie sukces
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Maverick

Post autor: Maverick »

Kermitek, jeszcze jeden bezsensowny post i będzie ostrzeżenie za spamowanie.
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Powiem tak, gdyby zrobić jakiś porządny materiał, mam na myśli takie krótkie wywiady z ludźmi otaczającymi Michaela i rozprowadzić go po popularnych stacjach lub gazetach wyszłoby jakim Jackson był normalnym człowiekiem.
Ale sami wiecie jak jest.

Wszystko ok, szkoda tylko, że tak późno to wszystko się dzieje.
Jednak ważne, że dzieje.
ODPOWIEDZ