Wreszcie wśród ludzi takich jak ja:)Witam wszystkich:)))
- Różyczka83
Wreszcie wśród ludzi takich jak ja:)Witam wszystkich:)))
Mam na imię Sylwia.Michaela słucham od bitych 20-stu lat:)Pamiętam kiedy po razpierwszy w życiu Go zobaczyłam w TV.Miałam wtedy 6 lat.To był klip do Dirty Diana.Spodobał mi się i w związku z tym spytałam się mamy "Co to za pani śpiewa?";PPP Cóż,wtedy mężczyźni i chłopcy których znałam mieli krótkie włosy;P No i zaczęło się!Po prostu Go pokochałam!Niedługo po tym zarządałam Kasety MJ.Dostałam BAD na Mikołajki i katowałam ją non-stop;)Tak się zaczęło.Później już było tylko z górki.
A teraz?Teraz nie mogę sobie miejsca znaleźć:(W ciągu dnia kiedy tylko mam wolną chwilę wchodzę na net w poszukiwaniu Michaela albo słucham Jego muzyki (każdej płyty po kolei) albo jedno i drugie na raz.Już wylałam chyba wszystkie łzy:(
Cieszę się że w końcu trafiłam na tą stronkę bo będę miała z kim o Nim porozmawiać.Niestety w swoim otoczeniu nie mam nikogo kto by Go kochał tak jak ja.Albo chociaż lubił Jego muzykę:(W pewnym momencie już myślałam że zostałam jedyna na tym świecie z tą pasją.Ale cieszę się że jednak nie:)
Nie wiem co jeszcze dopisać.Za dużo mam myśli na raz.Pewnie bardziej się rozwinę na forum;)
Krótko mówiąc KOCHAM GO,PRAGNĘ (na wszelkie możliwe sposoby),cenię i szanuję jako niesamowitego,dobrego człowieka i artystę.
Dzięki jeśli ktoś przeczytał w ogóle mój monolog;)Pozdrawiam wszystkich!!!!
A teraz?Teraz nie mogę sobie miejsca znaleźć:(W ciągu dnia kiedy tylko mam wolną chwilę wchodzę na net w poszukiwaniu Michaela albo słucham Jego muzyki (każdej płyty po kolei) albo jedno i drugie na raz.Już wylałam chyba wszystkie łzy:(
Cieszę się że w końcu trafiłam na tą stronkę bo będę miała z kim o Nim porozmawiać.Niestety w swoim otoczeniu nie mam nikogo kto by Go kochał tak jak ja.Albo chociaż lubił Jego muzykę:(W pewnym momencie już myślałam że zostałam jedyna na tym świecie z tą pasją.Ale cieszę się że jednak nie:)
Nie wiem co jeszcze dopisać.Za dużo mam myśli na raz.Pewnie bardziej się rozwinę na forum;)
Krótko mówiąc KOCHAM GO,PRAGNĘ (na wszelkie możliwe sposoby),cenię i szanuję jako niesamowitego,dobrego człowieka i artystę.
Dzięki jeśli ktoś przeczytał w ogóle mój monolog;)Pozdrawiam wszystkich!!!!
My life is so empty without You...need You;(((
- Dirty Nancy
- Maharet
Nowa użytkowniczka wita nową użytkowniczkę ;)
uważam, że miałaś ogromne szczęście móc poznać MJ jako dziecko...
Ja nie miałam na to żadnych szans ... zazdroszczę...
również jestem z tym sama... często wpadam w dziwne odrętwienie, zamyślenie i jak myślę sobie o tym wszystkim to po prostu połykam łzy ...
Muszę w ukryciu sobie dawać radę, bo rodzina w innym wypadku mnie wyśmiewa i uważa za kretynkę
uważam, że miałaś ogromne szczęście móc poznać MJ jako dziecko...
Ja nie miałam na to żadnych szans ... zazdroszczę...
również jestem z tym sama... często wpadam w dziwne odrętwienie, zamyślenie i jak myślę sobie o tym wszystkim to po prostu połykam łzy ...
Muszę w ukryciu sobie dawać radę, bo rodzina w innym wypadku mnie wyśmiewa i uważa za kretynkę

-
- Różyczka83
Do MOSCANA:)
No kurde ale w Piotrkowie to już w ogóle myślałam że jestem sama!Dobrze iedzieć że nie:)))Pozdrawiam serdecznie!!!
My life is so empty without You...need You;(((
cześćSylwia . czemu myślalaśże nikt tego nie przeczyta. widzę że też jużdługo jesteśfanką Michaela . to dobrze . teżgo bardzo kochałem i będę kochał zawsze. był człowiekiem wyjątkowym. ja dopiero po jego śmierci zaczołem szukać podobnych ludzi do mnie niestety dopiero po śmierci Michaela. witam cięserdecznie i pozdrawiam 

MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu