Słuchajcie jest tutaj ktoś z Piotrkowa?Normalne chodząc ulicami mam wrażenie że jestem tu sama z moją miłością do Michaela;(((Dajcie znać jeśli jesteście!!!!PLEASE!!!!Pozdrawiam!!!!
A jednak nie jestem sama:)Ehh...nie zmienia to faktu że w tym cholernym Piotrkowie nie odczuło się śmierci Michaela:(Na ulicach roześmiani ludzie...jakby nic sięnie stało:(A gdzie konkretnie mieszkasz?O ulic mi chodzi:)
Pozdrawiam Cię gorąco:)
osiedle Wysoka :) a Ty?
tak, masz rację. cóż dziura z tego miasta i tyle. fajnie by chociaż pare osób skołować i zrobić jakiś mały perfomance, np tam koło kina, wziąć zdjęcia Michaela, radio.. no i teraz niestety znicze..
Ooo! Ile osób jest na forum z województwa łódzkiego. Też mieszkam koło Piotrkowa, a dokładniej w Opocznie (jakieś 30 minut samochodem z Opoczna do Piotrkowa).
Myślenie jest największym błędem jaki może popełnić tancerz. Musisz czuć!
Michael Jackson
no ale, że jest to nic nie znaczy ;P. można by jakieś spotkanie w piotrkowie zorganizować. ja np w piątek jadę do łodzi na spotkanie z kikoma fankami MJ z forum (m.in. maharet, ktora wypowiadala sie w tym watku) :) w piotrkowie tez moglibysmy zorganizowac spotkanie, ale czy będą chętni?