Butterfly26 - Uploads
55. Take Two Interview - The Footage You Were Never Meant To
Ściągnąłem wideo:
55. Take Two Interview - The Footage You Were Never Meant To See
linki sprawne, jakość bardzo dobra, dźwięk też, a czy kiedyś będą napisy polskie?
dzięki i pozdro
55. Take Two Interview - The Footage You Were Never Meant To See
linki sprawne, jakość bardzo dobra, dźwięk też, a czy kiedyś będą napisy polskie?
dzięki i pozdro
- butterfly26
- butterfly26
60. E.T The Short Film Z Narracją Michaela
[Linki usunięte; czy regulamin nie jest jasny?
]
P.S Trochę mam wątpliwości czy powinnam tu to wrzucać bo zarówno film jak i wersja audio z Michaelem zostały oficjalnie wydane...
Jakby co to dajcie znać czy mam wrzucać czy nie, o.k? Wolę się 10 x upewnić...
[Linki usunięte; czy regulamin nie jest jasny?

P.S Trochę mam wątpliwości czy powinnam tu to wrzucać bo zarówno film jak i wersja audio z Michaelem zostały oficjalnie wydane...

- butterfly26
- butterfly26
Jasny dlatego pod linkami umieściłam to:[Linki usunięte; czy regulamin nie jest jasny? ]
Niestety nikt nie odpowiedział...
Poza tym:
Mandeybutterfly26 napisał:
Tak wiem ale to jest chyba tylko wersja audio? A ja znalazłam wersję wideo.
Spełniłam tylko prośbę jednego z moderatorów. Poza tym o ile się orientuję nie ukazała się oficjalna wersja wideo tego filmu z narracją Michaela tylko same audio...Hm, a to zapodaj. Zobaczymy co to
Jednakże miałam wątpliwośćci czy powinnam to umieszczać dlatego moje powyższe zapytanie. Niestety nikt nie potwierdził moich wątpliwości...
w końcu się zebrałam --> tłumaczeniebutterfly26 pisze:28. Michael Jackson - Foreign Disease On Me
Krótki materiał w języku niemieckim :( Może ma ktoś ochotę przetłumaczyć
prozę o wyrozumiałość - moje najpierwsze napisy, jakie w życiu stworzyłam:) I polecam się na przyszłość, zwłaszcza do niemieckich programów.
- butterfly26
leif1
anialim

Nie ma sprawyDzięki wielkie za te wszystkie linki do przeróżnych materiałów z Michaelem!

anialim
28. Michael Jackson - Foreign Disease On Me
Krótki materiał w języku niemieckim :( Może ma ktoś ochotę przetłumaczyć
O, super! Naprawdę WIELKIE dzięki za to tłumaczenie bo ja ni w ząb nie rozumiem po niemiecku niestety. Nie bardzo jednak wiem jak się takie napisy dodaje wideo więć jakby ktoś się na tym znał i miał ochotę byłabym bardzo wdzięcznaw końcu się zebrałam --> tłumaczenie
prozę o wyrozumiałość - moje najpierwsze napisy, jakie w życiu stworzyłam:) I polecam się na przyszłość, zwłaszcza do niemieckich programów.

Mam pytanko: to jest z obrazem, czy tylko głos?butterfly26 pisze:59. Kingdom Of Entertaiment
Ściągnęłam wszystko rozpakowałam i odtwarza się tylko głos, a obrazu brak. Nie wiem, czy tak miało być.
Z góry dziękuję za odpowiedź

P.S. Przy okazji: butterfly26 dziękuję bardzo za wszystko, co tu mogę ściągnąć.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
- butterfly26
Eta
Pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa
Powinno być jak najbardziej z obrazem. Mi się odtwarza bez problemu zarówno w Media Player Clasic, Windows Media Playerze jak i All Playerze. Najprawdopodobniej brakuje Ci jakichś kodeków, ściągnij sobie z tej stronki kodeki Mega K-lite Codec Pack, na stronie klikasz w kategorie download (po lewej stronie) i tam wybierasz z listy dostępnych wersję Mega. Ja mam i wszystkie rodzaje plików mi się odtwarzają bezproblemowo. Kodeki są darmowe więc można ściągać, z tego co pamiętam jest do nich dołączony także Media Player Clasic. Daj znać czy się udało.Mam pytanko: to jest z obrazem, czy tylko głos?
Ściągnęłam wszystko rozpakowałam i odtwarza się tylko głos, a obrazu brak. Nie wiem, czy tak miało być.
Pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa

Ostatnio zmieniony ndz, 16 sie 2009, 16:05 przez butterfly26, łącznie zmieniany 1 raz.
- butterfly26
bardzo proszę :) I polecam się do ang. lub niem. tłumaczeń...butterfly26 pisze:blaithiel
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości i ze swojej strony jeszcze raz dziękuje anialim Świetna robotasuper tlumaczenie do Foreign Disease On Me ...dzieki po stokroc za nie
Btw, podoba mi się ten dokument, szkoda, że w polskich stacjach brak takiego obiektywizmu ;/