Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
kaem pisze:O. Stranger In Moscow zmartwychwstało. Podoba mi się taka tendencja.
I to nawet dwa razy kaem
Zauważyłam już wczoraj. Nie chciałam nic mówić, w końcu nie tylko ja tu jestem od poprawiania Czekałam aż ktoś wyłapie.
Głosu brak. Dałabym się pokroić za Elizabeth I Love You na perfidnym podkładzie prosto z taśmy. Pozwoliłabym się przejechać czołgiem na scenie, a to nie wróży dobrze.
Nie będę obiektywna. Za wcześnie...
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
kaem pisze:O. Stranger In Moscow zmartwychwstało. Podoba mi się taka tendencja.
I to nawet dwa razy kaem
Zauważyłam już wczoraj. Nie chciałam nic mówić, w końcu nie tylko ja tu jestem od poprawiania Czekałam aż ktoś wyłapie...
Ten Ktoś już wyłapał Kaem Dzięki :P ;)
UWAGA UWAGA jako że Stranger In Moscow odpadło już dawno proszę o osoby które na niego głosowały aby powtórnie oddały głos na co innego, na obrazku jest zakreślony ten występ ale nie wiem jakim cudem wskoczył na listę
Scream/They Dont' Care About Us/In The Closet (HIStory Tour)
układ taneczny ,,za normalny" jak na Michaela, playback i ten okropny złoty strój . . . brrr .... jak on potrafił w tym -czymś- się normalnie poruszać ???
"Świat jest księgą
A człowiek, który nie podróżuje
Czyta tylko jedną stronę." Św.Augustyn
Głosy :
Stranger in Moscow (HIStory Tour - Live In Munich) 3 głosy MARTWE ( już odpadł poprzednio)
Gone Too Soon (Live At Clinton Gala) - 2 głosy
Bad (Bad Tour Wembley 1988) - 4 głosy
Scream/They Dont' Care About Us/In The Closet (HIStory Tour) - 21 głosów !!!!!!!! I w ten sposób staję sie naszym NO 16 #.
Mój Głos: Dancing Machine 1974 Robot świetny ale cholerka nic poza tym, a nie jest poza tym- poza tym to występ Jacksonów nie samego MJ :P nikt nie zauważył :P? hahaha u mnie leci na łeb i koniec...
Ostatnio zmieniony czw, 23 lip 2009, 12:34 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.