DZisiaj???Może być i dzisiaj to jak w końcu???
Ach ta przewrotność....
A o której godzinie???Dacie mi cynka na fona w razie czego???Po pracy bym dobiła.
Doszło do spotkania?
W razie czego zgłaszam się na jutro, w późniejszych godzinach.
z dzisiaj nie wyszło ale jutro jestem jak najbardziej za :) jeśli jutro pogoda zawiedzie i moje plany nie wypalą to jutro chętnie przyjdę :P
Jeanny100 sorki ale jak gadałyśmy telefon mi sie rozładował...;/ nie miałam jak go podładować ale w sumie i tak nic nie straciłaś a jutro może nadrobimy
Spotkanie było planowane na sobotę i może przy tym zostańmy co nie?Przecież większość i tak głosowała na sobotę.Zaproponujcie jakąś godzinkę i miejsce-dzisiaj nie powinno być problemu z lokalizacją.Co do zasięgu w piwnicach skoro czeka się na kogoś wypada dać mu znać cynka gdzie i jak-można zawsze wyjść na chwilę-taka mały off top.
Ja nie zaproponuję godziny ponieważ do 21,00 siędzę w pracy więc i tak byłabym spóźniona.
Kilka wyraziło chęć na sobotę. ;)
edit: biorąc pod uwagę zacięcie na spotkanie dzisiejszego dnia, doliczyłam się aż 2 osób + trzeciej pracującej. innym razem.
umówimy się wcześniej! (jak za każdym razem )
Tak troszkę z innej beczki,niechcący weszłam na pierwsze strony naszych poznańskich spotkań i naprawdę jest nas sporo.Szkoda że są osoby które wcześniej tzn.kiedyś tam wyrażały chęci uczestnictwa w naszych spotkaniach a tak naprawdę nigdy się na nich nie pojawiły.Moi drodzy my nie gryźiemy-ostatnio wypowiedziało się też kilka nowych osób i pewnie tak jak zawsze spotkamy się naszą małą grupką.Dla wszystkich wybitych z tropu: tak jak napisała koleżanka onlyKate spotkanie dziś o godzinie 20.00 przy Empiku przy ulicy Ratajczaka.
teraz to nawet ja jestem wybita z tropu, przecież załączyłam także sprostowanie. Na spotkanie zgłosiły się 3osoby ( Karolina, ja i Ty Jeanny, z zastrzeżeniem, że spóźnisz się kilka godzin, więc stwierdziłyśmy, że lepiej będzie przełożyć).
W każdym razie mnie już nie będzie.
Pomieszanie z poplątaniem. Mam nadzieję, że ta dezorganizacja jest jedynie wynikiem wakacyjnych okoliczności.
hoho Basiu my juz i pisalismy i umawialismy sie nawet i nakoncu nikt nie mogl bo coś tam...niestety z nami poznaniakami jest tak a nie inaczej i widac albo sie nie chce alb o juz nie wiem...