We be ballin'

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

mjfan1000

Post by mjfan1000 »

po pierwsze skad wiesz ze niedawno nagrana i skad wiesz ze niedlugo na cd bedzie?? bo z tej strony nic takiego nie wynika.

edit:
z dzialu updates wynika ze jest to strona nieaktualizowana od....1999 roku. no chyba ze tylko ten dzial jest stary. pamietajcie tez oswiadczenie cytowane kilka postow wyzej ze ice cube nie ma nic wspolnego z tym kawalkiem. wiec? piosenka widmo?
MJKasia

Post by MJKasia »

mjfan1000

Post by mjfan1000 »

takkkk.... co tam czy sie pokaze czy nie! wazne ze mamy :-p jakosc znosna calkiem
Xscape

Post by Xscape »

Jako że bardzo podoba mi się ten utworek i śni mi się po nocach to naprawde mam serdeczną prośbe aby ktos udostepnił jakąś najlepszą wersje tejże piosenki .Ta prośbe chyba najprędzej willik spełni o ile w ogóle ktos ma bardzo dobra jakość tej piosenki.Z góry bardzo dziekuje.
kashel

Post by kashel »

Nie wiem czy nie jest to, to samo co zamieściła MJKasia, bo nie mogę tego ściagnąć :knuje:
http://rapidshare.de/files/4442309/JMC_ ... _.mp3.html
Image
Mazi

Post by Mazi »

Muszę przyznać że gdy pierwszy raz to usłyszałem a przedewszytskim wykonanie Majk'a zrobiłem takie parsknięcie "pffff" i szybko wyłączyłem. Już nastepnego dnia podczasz biegania po plaży wpadł mi w głowę refren MJ'a i już nie wyszedł z niej. Czym prędzej popędziłem do domku aby zapuścić < te może nie wielce dobrej jakości wykonanie ale zawsze coś > . Troche sie sobie dziwie bo nigdy nie uznaje piosenki za dobrą jeśli podoba mi się tylko refren.

Ależ wkońcu tam Majki nic innego nie śpiewa jak tylko refren więc co ma mi się tam jeszcze podobać. ten refrenik jest naprawdę fajny ... tak jak by się płyneło po wodzie z leciutkim cieplutkim wiatremw plecy o zachodzie słońca na spokojnym morzu. Taki romatyczny klimat mi się wytwarza jak to słysze , jakoś tak mnie motywuje też troszkę . Dlatego że to coś "nowego" <?> MJ'a i co by się niedziało z naszym zyciem to jego muzyka zawsze bedzie. Tymbardziej że ostnimi czasy chodze taki troche rozczulony to naprawdę aż mi się łeska zbiera jak słysze ten refrenik. W dodtaku fajnie się tańczy do tego takei fajne bity to tańca naprawde bardzo miło..

Ballin też się zastanawiałem co to znaczy pobudzając do życia nawet mój słownik ENG_POL_EN ale nei udało się ale dobrze że natrafiłem na zdanie Kasi <M.Dż> że to jakiś slang oznaczający mode? ale mode na co?bo tam tak dokońca nie zrozumiałem na kosza? na bikini? czy tak ogólnie określa to coś co jest akurat w modzie w danym czasie tak jak u nas i chyba nie tylko u nas moda na JOJO itp :>

Więc apropo tego uwtowu w sumię : KTO? KIEDY? Z KIM? NA CZYM? KIEDY? nic nie wiadomo:> może to i dobrze bo tajeminczość jest bardzo sexowna :]

Na listach przebojów jest jeszcze obecnie taki kawałek Sean Paul - We be bunin'

Nie słyszałem go wprawdzie ale zdaje się Kasia pisała że może ktoś z czymś apropo czegoś pomylił wykonania opisując coś kogoś z kimś.

pozdrawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
mjfan1000

Post by mjfan1000 »

wiec we be burnin seana paula nie ma absolutnie NIC wspolnego z kawalkiem MJ'a.

Ballin - tu chodzi ogolnie o wszystko co kreci sie wokol koszykowki. i to raczej takiej ulicznej tzn street ballu. jezeli chcecie zobaczyc o jaki styl chodzi to np r.kelly w ignition albo bow wow basket ball. w kazdym razie sa to amerykanskie klimaty hip hopowe :-D

a kto to prawie na pewno jest to Shaquille O'Neal i Missy Elliott z Michaelem. A kiedy to nie wiadomo. Jakis miesiac temu wyszla nowa plyta Missy i nie zawiera tej piosenki.
Post Reply