Ponad 2,5 mln widzów oglądało w Polsce pogrzeb MJ [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Louie zamykajac juz temat napisze najkrocej jak potrafie i wytlumacze o co mi dokladnie chodzi,wszyscy mowia ze Michael Jackson odcial sie od czasu sprawy od swiata i ludzi a ja mam wrazenie ze to swiat i ludzie odcieli i odwrocili sie od Niego,wiele rzeczy i spraw na to wlasnie wskazuje niestety i to by bylo na tyle w tym temacie
Może i się odcięli, ale akurat po obecności na pożegnaniu bym tego nie wnosiła. EOTDaiana pisze:Louie zamykajac juz temat napisze najkrocej jak potrafie i wytlumacze o co mi dokladnie chodzi,wszyscy mowia ze Michael Jackson odcial sie od czasu sprawy od swiata i ludzi a ja mam wrazenie ze to swiat i ludzie odcieli i odwrocili sie od Niego,wiele rzeczy i spraw na to wlasnie wskazuje niestety i to by bylo na tyle w tym temacie
You're just another part of me
In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
- Trust in me
Pogrzeb MJ oglądałam na TVN24. . Nie patrzyłam na inne stację , pozostałam na tej . Osoby, które zaproszone to jakąś porażka . Szczególnie jedna ( można się domyślić ) i często lektor się jąkał , ale jakąś przeszło . Można było wytrzymać. Tak to wydaję mi się ,że wszystko było OK.
See you , Michael ! I love you..
Też uważam że zabrakło kilku jego przyjaciół... :(Daiana pisze:Larsi jesli dla Liz pozegnanie przyjaciela to szopka to ona sama w sobie nia jest,sami chyba tez macie przyjaciol,oni byli nimi wiele lat,czy tez bys nie poszla na pogrzeb i pozegnanie przyjaciea badz przyjaciolki i jeszcze nazwala to szopka?a moze z ta reklama perfum i zakazem kontaktow z Michaelem Jacksonem ktory to nie cieszy(ł) sie dobra opinia od czasow sprawy,moze kasa i wizerunek wazniejszy jest od przyjaciela? jeszcze raz podkresle,nie ma tlumaczenia na fakt ze nie bylo najblizszych Mu ludzi na ceremoni pogrzebu i pozegnania,NIE MA!!! wydanie oficjalnego oswiadczenia a osobiste pozegnanie to dwie rozne sprawy
A te oświadczenia...rzeczników...
Podobno nie było jego bliskich przyjaciół. Pani Tayler wydała oświadczenie w tej sprawie powiedziała ,że nie będzie się dzielić swoim żalem po stracie Michaela z całym światem. Pani Ross i Pani Presley chyba nie było... gdyby tam były na pewno paparazzi zadbali by o zdjęcia... Debbie Rowe też nie było.Daiana pisze:sluchajcie ja mam pytanie z innej beczki ze tak to ujme...czy ktos z Was wie czy w ogole tam byli Liz Taylor,Lisa Presley,D.Ross,Q....przeciez to byli najblizsi Michaelowi ludzie,gdzie oni sie podziewali podczas tej ceremoni???dlaczego Liz nie wystapila nie mam nic przeciwko Brook ale Liz powinna wystapic,powiedziec pare slow o Michaelu,pozegnac Go,On z pewnoscia by tak uczynil chyba nikt z Was w to nie watpi,ogolnie chodzi mi o to ze nie bylo tam najbizszych przyjaciol Michaela,czy to nie dziwne
Na miejscu Elizabeth Taylor przyszłabym tylko na pożegnanie dla rodziny, chociaż nie wiem czy ona była zaproszona, bo na 'pogrzeb' oficjalny nie mogłabym też. Nie dałabym rady, nie wytrzymała, poza tym nie lubię szlochać, gdy ktoś mnie obserwuje. W ogóle staram się nie płakać w niczym towarzystwie. Nie wiem dlaczego, ale to mnie krępuje, nie lubię się w ten sposób uzewnętrzniać.
Pogrzeb oglądałam tylko fragment, początek na TVP INFO, bo gdy wnieśli trumnę, a ja uzmysłowiłam sobie kto jest w środku po prostu wyłączyłam i poszłam słuchać muzyki MJ ;(((
No a potem przeszła straszna burza nad moją okolicą ....
Pogrzeb oglądałam tylko fragment, początek na TVP INFO, bo gdy wnieśli trumnę, a ja uzmysłowiłam sobie kto jest w środku po prostu wyłączyłam i poszłam słuchać muzyki MJ ;(((
No a potem przeszła straszna burza nad moją okolicą ....
- wiśnia1994
Tak,wystapienie Paris było szalenie wzruszające .. Mimo,że rozpoczęłam przygodę z MJ dopiero po jego smierci zrobiło mi się okropnie przykro.. I jeszcze mały Blanket trzymający lalkę z podobizną Michaela..Em Dżej pisze:ja na tvn 24 oglądałam i lektor mnie dobił;/ "przetrwałam" do końca, nie wiem jakim cudem bo od samego początku miałam ochote sie popłakać, ale podobnie jak Maharet nie lubie płakać przy "publiczności", dopiero przy wystąpieniu Paris dałam upust emocjom;(
Niektóre źródła donoszą o grubo ponad miliardzie widzów na całym świecie (w Stanach uroczystość oglądało 31,1 miliona telewidzów). Oficjalnych danych chyba jednak nie ma, a w tych szacunkach o których się mówi nie są uwzględniani ci, którzy oglądali transmisję w sieci.jolene_ pisze:słuchajcie, a wiadomo ile osób na świecie oglądało ten pogrzeb? są przynajmniej jakieś pogłoski na ten temat?