Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
cóż, ja nie mam takich perełek jak wy. Chodzę w czarnych rurkach, czarnych butach, białych skarpetkach i koszulkach w tymże kolorze, nic więcej nie posiadam ; d ale taką skórką jak ta Bad albo Thriller [o ile dobrze widzę xd] bym na pewno nie pogardziła
ale jeśli kiedyś trafię na taką to się nie zawaham <3
ale jeśli kiedyś trafię na taką to się nie zawaham <3
I said if you're thinkin' of being my brother
It don't matter if you're black or white
It don't matter if you're black or white
ja ostatnio chodzę ubrana na czarno. noszę prawie taką samą koszulkę rozpinaną jak MJ (najbardziej lubię jak wieje wiatr i mi ją porywa do tyłu- wtedy czuję się jak on ^^) a pod nią (nie koniecznie białą) koszulkę na ramiączkach. Buty- klapki (białe ) ze względu, że jest bardzo gorąco nie noszę skarpetek i adidasów itp. A co do głowy... czarne duże okularki albo jakieś nakrycie... niestety nie posiadam jeszcze kapelusza w stylu "MJ" wiec noszę czapeczkę z daszkiem ale to nie zawsze :)
~*~ Michael Jackson... forever and always ~*~
"Chciałbym dać Polsce honor... Moje serce zostanie z wami NA ZAWSZE"- Michaś o/do Polaków ^^
"Chciałbym dać Polsce honor... Moje serce zostanie z wami NA ZAWSZE"- Michaś o/do Polaków ^^
a ja mam dwa kapelusze jeden biały jak ze smooth criminal a drugi taki niebieski białe skarpetki to nosze odkąd pamiętam nawet wtedy kiedy nie interesowałam sie Michaelem :P a tak to raczej najbardziej podobnie sie ubieram do MJ jak po domu bo ja tez lubie porozciagane ciuchy i pidżamki :P elegancko to tylko na miasto i jak jest okazja :P a tak to raczej na luzie
Hm :) Przyznaję do mojego przesadnie nieraz luźnego stylu a'la damski hip hop wdarł się styl Michaela. Ostatnio nawet kupiłam sobie czarne rurki (pamiętam, jak jeszcze nie dawno obalałam obcisłe spodnie) i bardzo mi przypominają o Michaelu. Czerwone koszulki, koszule, bluzy, białe skarpetki oczywiście, choć nie zawsze odkryte, jasne buty, bluzki z cekinami. O taak... Kiedyś jeszcze były plasterki
A w szkole też doczepił się mnie jeden chłopak, który ochrzcił mnie ksywką "Majkel". Nie zwracam na niego uwagi, ale za każdym razem jak mówi "Hej, Majkel, co tam?" uśmiecham się w duszy. Bo przyznaję, to miłe, chociaż zapewne jemu chodziło, żeby mi dokuczyć. Nic z tego
A w szkole też doczepił się mnie jeden chłopak, który ochrzcił mnie ksywką "Majkel". Nie zwracam na niego uwagi, ale za każdym razem jak mówi "Hej, Majkel, co tam?" uśmiecham się w duszy. Bo przyznaję, to miłe, chociaż zapewne jemu chodziło, żeby mi dokuczyć. Nic z tego
Hej,
Dopiero co trafilam na ten watek. Tak sie sklada, ze kilka dni temu zaszalalam i w stroju a'la Michael wyszlam na Londyn(!).
Zwykle czarne rurki, bialy t-shirt z nadrukiem Michaela na srodku, na to koszula biala, biale skarpetki, czarne buty, okulary no i oczywiscie kapelusz. Spodziewalam sie nie milych komentarzy ale z niczym takim sie nie spotkalam. Jedynie w tlumach slyszalam pojedyncze 'hello Michael' albo 'How are you Michael?' smiac mi sie chcialo :)
Dolaczam zdjecia:
Ja i Michael w Madame Tussaund. (Kolejka do niego byla niesamowicie dluga, a czas do zrobienia zdjecia ograniczony i wyszlo jakie wyszlo...)
Tutaj uczyli tanczyc 'thriller'a', a potem ten facet który gral Michael'a zaciagnal mnie na scene ze wzgledu na moj stroj :)
A tutaj poproslili mnie, zebym pokazala moonwalka... no to pokazalam.
Trzymajcie sie :)
Natalia
P.S Sorki za brak polskich znaków, ale uzywam zagranicznej klawiatury.
Dopiero co trafilam na ten watek. Tak sie sklada, ze kilka dni temu zaszalalam i w stroju a'la Michael wyszlam na Londyn(!).
Zwykle czarne rurki, bialy t-shirt z nadrukiem Michaela na srodku, na to koszula biala, biale skarpetki, czarne buty, okulary no i oczywiscie kapelusz. Spodziewalam sie nie milych komentarzy ale z niczym takim sie nie spotkalam. Jedynie w tlumach slyszalam pojedyncze 'hello Michael' albo 'How are you Michael?' smiac mi sie chcialo :)
Dolaczam zdjecia:
Ja i Michael w Madame Tussaund. (Kolejka do niego byla niesamowicie dluga, a czas do zrobienia zdjecia ograniczony i wyszlo jakie wyszlo...)
Tutaj uczyli tanczyc 'thriller'a', a potem ten facet który gral Michael'a zaciagnal mnie na scene ze wzgledu na moj stroj :)
A tutaj poproslili mnie, zebym pokazala moonwalka... no to pokazalam.
Trzymajcie sie :)
Natalia
P.S Sorki za brak polskich znaków, ale uzywam zagranicznej klawiatury.
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
- Dirty_Diana_
Ja noszę koszulkę z napisem " I love Michael Jackson " i obklejam sobie palce, plastrami .
Noszę też torbę z Michaelem ;P
Jak idę ulicą, to wszyscy się ze mnie nabijają ;)]
Może pomyślicie, że to dziwne, ale sprawia mi to ogromną satysfakcję ;]
A tak wygląda moja torba :
http://img193.imageshack.us/i/dsc05566.jpg/
A tak koszulka :
http://img193.imageshack.us/i/dsc05569n.jpg/
Noszę też torbę z Michaelem ;P
Jak idę ulicą, to wszyscy się ze mnie nabijają ;)]
Może pomyślicie, że to dziwne, ale sprawia mi to ogromną satysfakcję ;]
A tak wygląda moja torba :
http://img193.imageshack.us/i/dsc05566.jpg/
A tak koszulka :
http://img193.imageshack.us/i/dsc05569n.jpg/
Michael...WRÓĆ DO NAS !
- invincible_girl ;)
taaak.to moja uległość. kocham styl MJ.. tak to nazywam.. jak ktoś się zapyta; jak się ubierasz? - odpowiem; styl MJ
pomijając, że jestem female kocham mokasyny..z różnymi kolorami skarpetek... koszule... albo T-Shirty (however to się pisze) z podobiznami bajkowych postaci i sweterki.. ewetualnie groteskowe marynarki..które bardzo trudno znaleźć.. D&G nie mam w pobliżu no i aviatorki - podstawa.. i a'la Bad też lubię.. łatwo to wkomponować
pomijając, że jestem female kocham mokasyny..z różnymi kolorami skarpetek... koszule... albo T-Shirty (however to się pisze) z podobiznami bajkowych postaci i sweterki.. ewetualnie groteskowe marynarki..które bardzo trudno znaleźć.. D&G nie mam w pobliżu no i aviatorki - podstawa.. i a'la Bad też lubię.. łatwo to wkomponować
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Mi się zdarza nosić białe skarpetki do czarnych butów (niekoniecznie mokasynów) i ciemnych spodni, ale to bardziej z tego powodu, że nie posiadam skarpetek w innych kolorach. Natomiast uwielbiam różnego rodzaju efektowne paski, czasem noszone dwa jednocześnie. Gdybym miała więcej odwagi to sprawiłabym sobie "michaelowe" spodnie. Moim zdaniem Michael nosił genialne spodnie, np. z trasy koncertowej Bad, czy z reklamówki Pepsi ( tej, gdzie śpiewa b.odajże "It's cool" na scenie). Poza tym ubieram się całkiem zwyczajnie, a Michael noszę w sercu.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Ja ubieram się trochę w MJowym stylu. Muszę przyznać, że kiedyś jak nawet jeszcze nie byłam fanką, to wprost kochałam militarne ciuszki i takie które podchodziły pod styl Bad. Poprostu mamy podobny gust :D uwielbiam okulary typu aviator(policjantki) i lansuję sie od czasu do czasu w kapeluszu :D (raz jacyś budowlańcy zaczęli się do mnie drzeć "o! Michael Jackson!!" i zaczęli mi machać xD (oczywiście wiedzieli że nie ten realny) pomachałam im też i pokazałam Peace a oni do mnie : " spoookooo!!!" hehe to już druga taka sytuacja..
Ogólnie lubię, kiedy świat wie że jestem jego fanką bo jestem z tego dumna
Ogólnie lubię, kiedy świat wie że jestem jego fanką bo jestem z tego dumna
- Maria Krystyna
Ja po prostu nie czuję potrzeby ubierania się w stylu MJ. Oczywiście podoba mi się on i podziwiam, ale wolę tworzyć swój własny. Nie potrafiłabym się odnaleźć w czymś takim. W żadnym razie nie potępiam ludzi, którzy się tak ubierają, ale taka moja opinia.
Jeśli nie możesz czegoś zmienić, musisz to znieść.
- loczkowate
Pamiętam jak w kwietniu tego roku znalazłam w szafie stary kapelusz taty i tak go sobie upodobałam, że tatuś go schował, bo się chyba o niego bał, bo ja i kapelusz to niebezpieczeństwo. Niedawno znalazłam w moim mieście sklep z czapkami i kapeluszami, może sobie jakiś kupię. Bo tego mojego taty to już nie mogę znaleźć.
W zeszły czwartek dostałam od mamy mega wielką bluzkę zapinaną na guziki. Dodałam do niej pasek, spojrzałam w lustro i tak jakoś przypomniał mi się teledysk Beat It. Nie wiem czemu...
W szafie mam bluzkę w kolorze białym, która jest obszyta cekinami. Postanowiłam, że zrobię z niej rękawiczkę.
W zeszły czwartek dostałam od mamy mega wielką bluzkę zapinaną na guziki. Dodałam do niej pasek, spojrzałam w lustro i tak jakoś przypomniał mi się teledysk Beat It. Nie wiem czemu...
W szafie mam bluzkę w kolorze białym, która jest obszyta cekinami. Postanowiłam, że zrobię z niej rękawiczkę.
- grafik_com
Nigdy nie nosiłam ramoneski prawdziwej skóry, nie tolerowałam prawdziwej skóry co nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym ją mieć z okresu BAD oczywiście. Jako, że zawsze lubiłam styl bad girl z czarnymi ciuchami na czele plus dodatki tj: paski z ćwiekami i łańcuchy ubieram się tak nadal choć już mniej. Ostatnio nawet kupiłam sobie czarne nowe rurki , obwiesiłam się łańcuchami do tego żółta koszula kal z Come together i tak wyszłam na miasto ludzie się gapili hehe . Nie nosiłam plastrów nigdy,za to białe skarpetki zawsze i wszędzie ! nie za względu na MJ taki miałam styl teraz też . Któś na forum powiedział , że jestem podobna do MJ (tak jak mój stary kolega z pracy kilka lat temu) zapewne gdybym się ubrała tak jak ubierałam się kiedyś hoho ...
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
- editt
Ja nigdy nie nosiłam nic z wizerunkiem MJ'a, bo czułam, że jestem za stara na takie rzeczy ,ale po śmierci Michael'a poczułam, że muszę jakoś zademonstrowac swoją miłośc do niego. Kupiłam sobie koszulkę i zakładam ją dośc często i jestem bardzo dumna, gdy ludzie się patrzą Pokazuję im w ten sposó: patrzcie, kocham MJ'a i nie wstydzę się tego pokazac
Heh...jeśli chodzi o styl to raczej Michaela nie naśladuję, mam jakiś tam własny stylik ale podobne jak on uwielbienie do mundurów mam :) Jeśli już mi się coś podoba to właśnie jest to coś nietypowego i bardzo często przypominającego albo mundur albo styl głównie z 'Bad' , no i kolory które lubię i najlepiej się w nich czuję. hehe...
A na co dzień raczej zwyczajny ubiór ;) nic charakterystycznego, przynajmniej w Polsce ;P
A na co dzień raczej zwyczajny ubiór ;) nic charakterystycznego, przynajmniej w Polsce ;P