REQ: JACKSONMANIA - wizyta w Polsce'96 - POLSAT - MPEG2/VOB

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
jokero222

Post autor: jokero222 »

dzis 23:30 na POLSAT NEWS jest film dokumentalny o Michaelu podczas wizyty z Polsce;) milego ogladania
pitcairn

Post autor: pitcairn »

jakby ktos nagrał i umieścił to byłbym wdzięczny:)
Awatar użytkownika
Commoner

Post autor: Commoner »

Ten Polsat news jest w Vectrze?
Awatar użytkownika
jokero222

Post autor: jokero222 »

w kablowce ogolnodostepny program
Rest in Peace Michael 1958 - 2009 [*]

"...W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć..."

Obrazek
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

podbijam temat, czy zgrał ktoś ten program z Polsat News i mógłby udostępnić...?
Kiki15

Post autor: Kiki15 »

jokero222 pisze:dzis 23:30 na POLSAT NEWS jest film dokumentalny o Michaelu podczas wizyty z Polsce;) milego ogladania
kutfa, spozniłam sie ;((
Michalina

Post autor: Michalina »

To samo można pobrać na genius.michaeljackson.pl w dziale multimedia pod nazwą Jacksonmania(bez komentarzy gości).
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Hmm, zdawało mi się, że w okolicach 1997-1999 r. Polskat puszczał ten konert w całości. Może się mylę, bo już dokładnie nie pamiętam.
też mi sie tak wydaje. nie dam sobie ręki uciąć, ale z tego co pamiętam, to miałam ten koncert cały na vhs i nawet rozsyłałam kopie fanom z innych krajów... ale to było tak dawno, ja moją kolekcję rozdałam dobrych parę lat temu i nie mam jak tego teraz sprawdzić...
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Ojojoj... Tak, koncert z Polski był transmitowany w całości, ale jedynie przez radio. W telewizji na Polsacie, owszem, był duży program o Michaelu i jego pobycie w PL, ale z koncertu tylko wyemitowano The Way You Make Me Feel i Heal The World.
W całości emitowano koncert z Seulu, Helsinek, Goothenburga i Monachium. Ten ostatni nawet miał być wydany na DVD wraz z materiałami zza kulis- nawet poprawiono dźwięk, ale Michael w końcu się rozmyślił, bo nie był z siebie zadowolony. Koncert z Seulu wyszedł na VHS, ale tylko w Korei.
Wierzcie mi, gdyby polski koncert był w przeszłości w telewizji, ktoś z nas by go już umieścił. Jest tu wielu fanów z naprawdę długim stażem.

edit:
Tu:
http://en.wikipedia.org/wiki/HIStory_World_Tour
Macie info nt. koncertów z trasy, które zostały wyemitowane w całości lub prawie w całości.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
peter.wyrzel.78

Post autor: peter.wyrzel.78 »

kaem pisze:Ojojoj... Tak, koncert z Polski był transmitowany w całości, ale jedynie przez radio. W telewizji na Polsacie, owszem, był duży program o Michaelu i jego pobycie w PL, ale z koncertu tylko wyemitowano The Way You Make Me Feel i Heal The World.
W całości emitowano koncert z Seulu, Helsinek, Goothenburga i Monachium. Ten ostatni nawet miał być wydany na DVD wraz z materiałami zza kulis- nawet poprawiono dźwięk, ale Michael w końcu się rozmyślił, bo nie był z siebie zadowolony. Koncert z Seulu wyszedł na VHS, ale tylko w Korei.
Wierzcie mi, gdyby polski koncert był w przeszłości w telewizji, ktoś z nas by go już umieścił. Jest tu wielu fanów z naprawdę długim stażem.

edit:
Tu:
http://en.wikipedia.org/wiki/HIStory_World_Tour
Macie info nt. koncertów z trasy, które zostały wyemitowane w całości lub prawie w całości.
Zgadza sie! Poczytajcie inne posty np ten o Koncercie z Bemowa i wszystko jasne! Polsat nigdy nie wyemitowal koncertu w calosci bo nigdy nie zaplacil tyle kasy by to zrobic zreszta Michael by na to nie pozwolil skoro z Monachium nie byl zadowolony a przeciez to wspaniale show! On i nocturne production ma/mial wszelakie prawa do koncertow i jakis Polsat mial i ma g..do gadania w tej kwesti.Stac ich bylo wraz z Rfmfm na dwa kawalki i to wszystko! Cud ze w ogole koncert sie odbyl w Polsce bo to byla kwota cos ponad milion USD a na tamte czasy to byl kosmos! ale udalo sie tylko nie z zyskow z biletow tylko ogolnej promocji trasy i sprzedazy plyt itp.
Awatar użytkownika
spider865

Post autor: spider865 »

cały koncert puścili w radiu?
radz1k

Post autor: radz1k »

spider865 pisze:cały koncert puścili w radiu?
Nie puscili. Tylko fragmenty:)
Awatar użytkownika
Mielniu

Post autor: Mielniu »

Widze że troche dawno nie było nic pisane ;-) Ja znalazlem na yt relacje radiową z rmf fm ktora trwa 12 min i nawet był link do 57 minutowej.
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

A możesz podać link ;-) ?
Awatar użytkownika
Mielniu

Post autor: Mielniu »

http://www.youtube.com/watch?v=hROGeUr_TQU prosze tam bedziesz miał do pobrania link do dłuższej wersji.
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
ODPOWIEDZ