WROCŁAW - Spotkania w miejscu pamięci na Solnym
Gratuluję wytrwałości przepięknie to wygląda 

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Fajnie Mav. A mogłabyś zrobić to raz jeszcze?Maverick pisze: Zmieniłam tytuł tematu.
Zmienić tytuł znaczy :]
Wejdzie tu jeden z drugim z TVNu, czy jakiegoś innego radia nawiedzonego... i szerzy się pogląd, że MJ miał wyznawców, a nie fanów

Skądinąd może to i prawda, ale czy wszyscy muszą o tym wiedzieć...

Rozumiem, że można w ten sposób określać to potocznie. W postach aż tak nie razi. W nazwie tematu owszem.
Sugeruję na przykład: "Spotkania w miejscu pamięci na Solnym"
Myślę, że to czytelne i jasne dla wszystkich :)
A miejsce naprawdę bardzo ładne. Zadbane. Gratuluję!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- Michael Jackson
Dosadnie zwrócono mi uwagę na niestosowność tego wpisu. W związku z tym chciałabym dodać, że między 5 a 20 lipca ja się miejscem na Solnym nie zajmowałam - jest to dzieło dziny, zu i reszty ekipy z Solnego. Podziękowałam osobom spoza Wro, które tu się dopisały i zrobiłam to w imieniu wszystkich dbających o Solny fanów, a nie w swoim - przepraszam, że tego nie podkreśliłam. Pozwoliłam sobie też napisać "dajemy radę" i być może nadużyciem z mojej strony było użycie tego sformułowania w sytuacji, gdy od mojego powrotu do Wrocławia minęło tylko kilka dni. Zapewne przyczynił się do tego fakt, że burza tego dnia przewróciła ołtarzyk do góry nogami i razem z dziną i zu postawiłyśmy go od nowa...Maverick pisze:Dzięki tancerz i Lika. Dbanie o to miejsce przy tej pogodzie to jak walka z wiatrakami ale dajemy radę ;)
Mój wkład w to miejsce obejmuje jedynie odnowienie go po tym jak znalazłyśmy je z zu w kiepskim stanie na początku lipca, oraz zajmowanie się nim przez kilka dni po moim powrocie do Wro. Dziękuję za uwagę.
Dzinko, czy ja dobrze widzę, że znów ktoś ukradł zdjęcie, mam na myśli to z Jam'u? Zginęło coś jeszcze?dzina pisze: Fotka z dziś (26.07.09).
Ja byłam tam koło 15 chyba.
Mam tylko jedno pytanie:
Kto jest na tyle inteligentny by smarować usta czerwoną szminką i całować wszystkie zdjęcia MJ, a także listy?!
Nie sądzę by był to ktoś z forum, ale jeśli jest:
To nie jest takie słodkie jak się może wydawać. Rozumiem - jeden całus czy coś, ale...
Jeśli tych całusów naliczyłam się łącznie około 30 paru, to o co chodzi?!
A ścieranie ich trwało dłuższą chwilę.
Dlatego błagam. Jeśli już go obcałowywujecie to nie czerwoną szminką.
Druga sprawa:
Dzisiaj, niestety, podczas mojego pobytu na Solnym podeszła do mnie miła pani z Wyborczej i zaczęła mnie wypytywać o to. Starałam się nas przedstawić w jak najlepszym świetle.
Obiecała, że w czwartek będzie to w gazecie. Przypomnę - Wyborcza.
A tu zdjęcia:

Przed posprzątaniem.
Te po posprzątaniu wkleję troszkę później.
Mam tylko jedno pytanie:
Kto jest na tyle inteligentny by smarować usta czerwoną szminką i całować wszystkie zdjęcia MJ, a także listy?!
Nie sądzę by był to ktoś z forum, ale jeśli jest:
To nie jest takie słodkie jak się może wydawać. Rozumiem - jeden całus czy coś, ale...
Jeśli tych całusów naliczyłam się łącznie około 30 paru, to o co chodzi?!
A ścieranie ich trwało dłuższą chwilę.
Dlatego błagam. Jeśli już go obcałowywujecie to nie czerwoną szminką.
Druga sprawa:
Dzisiaj, niestety, podczas mojego pobytu na Solnym podeszła do mnie miła pani z Wyborczej i zaczęła mnie wypytywać o to. Starałam się nas przedstawić w jak najlepszym świetle.
Obiecała, że w czwartek będzie to w gazecie. Przypomnę - Wyborcza.
A tu zdjęcia:

Przed posprzątaniem.
Te po posprzątaniu wkleję troszkę później.
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
- Oluksandra
o matko!
Ktoś się nieźle nacałował! ;O
Ja ostatnio byłam na Solnym z koleżanką, ale niestety nie miałam nawet kasy przy sobie, żeby pobiec po kwiatka...
będę musiała się w któryś dzień ze zniczem wybrac.
A tak poza tym to cieszę się, że we Wrocławiu jest takie miejsce, które jest hołdem dla Michaela i wspomnieniem. :)
Ktoś się nieźle nacałował! ;O
Ja ostatnio byłam na Solnym z koleżanką, ale niestety nie miałam nawet kasy przy sobie, żeby pobiec po kwiatka...
będę musiała się w któryś dzień ze zniczem wybrac.
A tak poza tym to cieszę się, że we Wrocławiu jest takie miejsce, które jest hołdem dla Michaela i wspomnieniem. :)
-
Te zdjęcia są przerażające! Chmury nie wyglądają jak chmury, tylko jak kłęby dymu. Jakby się paliło

Maverick dzięki za zmianę tematu. Tak zdecydowanie lepiej :)
Widzę, że "walka z wiatrakami" - jak to określiłaś przynosi efekty i wcale nie jest "syzyfową pracą" ;)
Byłoby świetnie, gdyby udało Wam się utrzymać to miejsce w takim stanie jeszcze chociaż z miesiąc - do urodzin MJa!
Całowania nie komentuję...

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
- Michael Jackson
- Michael Jackson