Rozmowy Telefoniczne Michaela

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
KarolinaMandolina

Rozmowa telefoniczna Michaela z przyjaciółką!!! zapis!!

Post autor: KarolinaMandolina »

Sluchajcie nie wiem czy to juz gdzieś było, jesli tak to prosze moderatora o przeniesienie. Ja odkryłam to dopiero teraz. Coś niesamowitego. pokazuje Michaela z takiej normalnej, intymnej strony. Uśmiałam się pare razy, no i mowi duzo o Josephie!! POLECAM!!

http://www.youtube.com/watch?v=ifEcedw6 ... annel_page

http://www.youtube.com/watch?v=5Y-eougm ... re=channel

Swoją drogą kim jest Kathy? Kim jest Glenda?
:mniam:
patriszja21

Post autor: patriszja21 »

Jejku,aż mi łzy poleciały,jak usłyszałam Jego głos,hmmmm....
A kim one są?Bo sama jestem ciekawa :D
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!

Yes,I'm Believer :) L.O.V.E

PT <3
... POT jest HOT :D
Obrazek
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

czy mógłby ktoś przetłumaczyć tą rozmowę? ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Luna

Post autor: Luna »

czytałam o tym nagraniu kilka miesięcy temu. Teraz jestem przerażona tym, że to wypłynęło do internetu
:-o jak mogli...
Awatar użytkownika
KarolinaMandolina

Niestety, wszystko znajda i wszystko upublicznia, ale i tak jest to wspaniała gratka dla fanów. Kazdy chcial Michaela poznac i poczuc jego ducha takiego, na codzien, bez pozy, prywatnego, i te nagrania utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze Michael byl taki jak sadzilam, normalnym chlopakiem.

Dla tych co nie znaja angielskiego to w skrocie:

Rozmawia z jakaś Glenda, o tym co dzis robil , ze byl na probach, duzo o ojcu, ze ojciec zadzwonil do niego znowu i ze chial pol miliona dolarów, bo znowu ma dlugi, i Michael sie wkurzyl i powiedzial ,ze mu nie da ze da matce bo ojciec znowu przehula kase itd. potem przychodzi do niego jego pies Shaddy i rozmwiaja o psie, a potem na pytanie czemu ma taki crazy nastroj , on odpowiada, ze Kathy jest taka zwariowana, ze byly jej urodziny, ze pije traz winko, i ze nie wie jak ale zaczeli rozmwiac o tym , ze Kathy nigdy nie poszlaby do lozka z bialym facetem, i tutaj sie zaczynaja pikantne zarciki o bialych penisach hehe, Michael sie smieje i przytacza co Kathy mowila itd. w drugiej rozmowie mowi o ojcu jak ich bił i otym ze nad niczym w zyciu nie mial kontroli tylko nad wlasnym jedzeniem..

Podobno to byly tasmy , ktore byly dowodami w sadzie, podczas procesu, szukali czegos na tych tasmach niestosownego i nie znalezli, ale ktos to wpuscil do netu..
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

KarolinaMandloina pisze:Niestety, wszystko znajda i wszystko upublicznia, ale i tak jest to wspaniała gratka dla fanów. Kazdy chcial Michaela poznac i poczuc jego ducha takiego, na codzien, bez pozy, prywatnego, i te nagrania utwierdzaja mnie w przekonaniu, ze Michael byl taki jak sadzilam, normalnym chlopakiem.

Dla tych co nie znaja angielskiego to w skrocie:

Rozmawia z jakaś Glenda, o tym co dzis robil , ze byl na probach, duzo o ojcu, ze ojciec zadzwonil do niego znowu i ze chial pol miliona dolarów, bo znowu ma dlugi, i Michael sie wkurzyl i powiedzial ,ze mu nie da ze da matce bo ojciec znowu przehula kase itd. potem przychodzi do niego jego pies Shaddy i rozmwiaja o psie, a potem na pytanie czemu ma taki crazy nastroj , on odpowiada, ze Kathy jest taka zwariowana, ze byly jej urodziny, ze pije traz winko, i ze nie wie jak ale zaczeli rozmwiac o tym , ze Kathy nigdy nie poszlaby do lozka z bialym facetem, i tutaj sie zaczynaja pikantne zarciki o bialych penisach hehe, Michael sie smieje i przytacza co Kathy mowila itd. w drugiej rozmowie mowi o ojcu jak ich bił i otym ze nad niczym w zyciu nie mial kontroli tylko nad wlasnym jedzeniem..

Podobno to byly tasmy , ktore byly dowodami w sadzie, podczas procesu, szukali czegos na tych tasmach niestosownego i nie znalezli, ale ktos to wpuscil do netu..
O ktorym filmiku móisz?
Awatar użytkownika
KarolinaMandolina

Ok rozumiem, przeniesione tutaj. Bo sie juz pogubilam, ze 3 razy ktos ten temat przenosil..
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Nie przeraża Was fakt, że takie nagrania nie tylko są rozpowszechnione, ale że W OGÓLE POWSTAŁY?! Skąd, gdzie, jak? Czy Michael przez całe życie był do tego stopnia inwigilowany?! A może na każdego z nas mają takiego klina? Jestem zdruzgotana.
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

po-cichu pisze:Nie przeraża Was fakt, że takie nagrania nie tylko są rozpowszechnione, ale że W OGÓLE POWSTAŁY?! Skąd, gdzie, jak? Czy Michael przez całe życie był do tego stopnia inwigilowany?! A może na każdego z nas mają takiego klina? Jestem zdruzgotana.
Odpowiedź masz trochę wyżej:
KarolinaMandolina pisze:Podobno to byly tasmy , ktore byly dowodami w sadzie, podczas procesu, szukali czegos na tych tasmach niestosownego i nie znalezli, ale ktos to wpuscil do netu..
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Larsi

Post autor: Larsi »

1.
o.O
jestem w szoku ..., że prywatne rozmowy M'a są dostępne dla wszystkich ...

2. Uwielbiam M'a z takim głosem - prawdziwym :), delikatnym, generalnie rozmowa na luzie :)
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

tego jest o wiele wiecej, wycieklo podczas drugiego procesu...nie sadze, zeby bylo zwiazane jakkolwiek z sama sprawa.

wszystkie rozmowy nagrywane za trasy Dangerous, miedzy Michaelem ta kobieta, jej mezem i dzieckiem.

wszystko oczywiscie bez jego wiedzy...
te dwie to tylko fragmenty calosci; o rozmowie z jego ojcem i o zupelnej kontroli i podporzadkowaniu za czasow Motown.

przykre to, bo sa tam jak na MJ'a i jego chroniona prywatmosc bardzo intymne rzeczy..mowi o permanentnym poczuciu samotnosci, zwierza sie z codziennego zycia w trasie..ale mowi nawet o frustracji seksualnej czy anoreksji.

przez tyle lat nie bylo tego na youtubie, teraz oczywiscie i tam sie pojawilo.
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Zgadza się, taśmy. Tylko skąd te taśmy się wzięły?! Chyba nie sądzicie, że Michael sam nagrywał swoje rozmowy? Musiał mieć podsłuch na telefonie przez te wszystkie lata. Te nagrania pochodzą z lat '80, więc nie widzę podstaw, żeby ktokolwiek go w tym czasie nagrywał! Jawne łamanie prawa!
Awatar użytkownika
KarolinaMandolina

Tak ale to sa tasmy z lat 90 tych a sluzyly do procesu w 2005 roku. Moze ta Glenda je nagrywala. Czsem sie nagrywa wlasne rozmowy na pamiatke. Albo Michael byl na podsluchu cale zycie, przez CIA, i w kocu go zabili...
On czesto zmienila numery telefonow, moze wlasnie dlatego zeby go nie namierzali.

W stanch posluchianie rozmow jest legalne w zwiazaku z poprawka do konstytucji jaka wprowadzil Bush junior "Patriot act". ale to jest rozmowa z lat 90 tcyh..??wiec?

Nie wiem. Moze to byla jego secret girlfriend i sobie nagrywali swoje rozmowy a potem wykorzystali je w obronie Michaela, zeby pokazac ze jest "normalny". Nie wazne juz teraz. Wazne, ze pomimo ze go w pewnym sensie podsluchujemy, to jest to cos wspanialego ,bo przybliza go nam, jako czlowieka, a poniewaz my wszysyc zawsze chiliesmy dla niego dobrze i go kochamy to mysle ,ze by nam wybaczyl, nikt z nas nie hcialby przeciez tego wykorzystac w zly sposob..
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

żołądek mi się ścisnął
i głupio się czuję słuchając tego

btw. czy MJ miał anoreksję?
homesick, skąd wiesz, że tych nagrań wyciekło więcej? i skąd wiadomo co na nich jest? gdzie były dostępne
Larsi

Post autor: Larsi »

ok, podsłuch w telefonie - ale jakim-komórkowym? czy takim normalnym ...?
ODPOWIEDZ