Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
-
dołączam się. Z tych wszystkich występów, które zostały, Dirty Diana i Billie Jean to najciekawsze wykonania (mimo, że BJ z playbacku - ale sam występ przełomowy). Jeśli teraz/w ciągu tygodnia Dirty Diana wyleci to zabawa straci smaczek i nie będzie dreszczyku emocji przy ostatniej trójce ...ghost_ola pisze:i popieram ;)karolowanka pisze:a i proszę mi sie tu nie przywalac do Diany
Narazie wstrzymuję się od głosu czekając na rozwój sytuacji ...
- Speed Demon
Gone Too Soon (Live At Clinton Gala)
Ja już się setki razy wypowiadałem - dla mnie trasa Bad jest cudowna. Już sam moment, gdy MJ stoi ze swoimi tancerzami na scenie i nie ma muzyki bije na głowę wszystkie następne trasy i wykonania w całości. Bad Tour była trasą koncertową i chodziło o muzykę, więc myśląc o "performansie" MJa, myślę o muzyce i tańcu, a nie o ilości efektów specjalnych, wyszukanych strojach, trampolinach, kaskaderach itp. I chyba jeszcze nie mam faworyta.
Ja już się setki razy wypowiadałem - dla mnie trasa Bad jest cudowna. Już sam moment, gdy MJ stoi ze swoimi tancerzami na scenie i nie ma muzyki bije na głowę wszystkie następne trasy i wykonania w całości. Bad Tour była trasą koncertową i chodziło o muzykę, więc myśląc o "performansie" MJa, myślę o muzyce i tańcu, a nie o ilości efektów specjalnych, wyszukanych strojach, trampolinach, kaskaderach itp. I chyba jeszcze nie mam faworyta.
- majkelzawszespoko
Dokladam glos: Gone Too Soon (Live At Clinton Gala)
...to nie jest najslabsze ogniwo ballad na zywo ;)
...to nie jest najslabsze ogniwo ballad na zywo ;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Widzę, że nic już nie ocali Gone Too Soon :/
Utwór przepiękny. Michael bawi się głosem, jak rzadko kiedy. Mógł przecież pojechać dokładnie tak, jak na płycie...
Atmosfera podniosła. Okoliczności wyjątkowe. Para prezydencka patrzy. Multum emocji.
Wzruszył się chłopak (znaczy MJ), a Wy tu wyskakujecie z tekstami, że przesłodzone, że w tonację nie trafia... pffffff
Na Man In The Mirror (Dangerous Tour) głosuję.
Nigdy nie byłam pasjonatką lotnictwa ;) Wolę wykonanie na Grammy.
Ale muszę powiedzieć, że MJówki uratowały swój honor w moich oczach. Obawiałam się, że GTS wyleci dużo wcześniej... zwątpiłabym wtedy w Waszą wrażliwość
Na szczęście nie jest AŻ TAK tragicznie :]
P.S. Jest jeszcze szansa na jedną balladę w finale
Utwór przepiękny. Michael bawi się głosem, jak rzadko kiedy. Mógł przecież pojechać dokładnie tak, jak na płycie...
Atmosfera podniosła. Okoliczności wyjątkowe. Para prezydencka patrzy. Multum emocji.
Wzruszył się chłopak (znaczy MJ), a Wy tu wyskakujecie z tekstami, że przesłodzone, że w tonację nie trafia... pffffff
Na Man In The Mirror (Dangerous Tour) głosuję.
Nigdy nie byłam pasjonatką lotnictwa ;) Wolę wykonanie na Grammy.
Ale muszę powiedzieć, że MJówki uratowały swój honor w moich oczach. Obawiałam się, że GTS wyleci dużo wcześniej... zwątpiłabym wtedy w Waszą wrażliwość
Na szczęście nie jest AŻ TAK tragicznie :]
P.S. Jest jeszcze szansa na jedną balladę w finale
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson