Koncert w Multikinie SZCZECIN

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
DirtyDiana4.41

Koncert w Multikinie SZCZECIN

Post autor: DirtyDiana4.41 »

Był ktoś może na Koncercie w multikinie w szczecinie ?
może ktoś ma jakieś zdjęcia lub filmiki ;)
Jakie macie odczucia, uwagi po obejrzemiu ?
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

Byliśmy w sali 1. Dźwięk beznadzieja , ludzie sztywni ale my szalelismy jak moglismy na koncercie. Na Heal the world wyszlismy an srodek trzymajac sie za ręce potem doszło do nas troche ludzi i było bosko!!! Ale ogólnie sztywniacy tacy poprzychodzili że szok!! Mogli w domu sobie obejrzeć na to samo by wyszło bo dźwięk i tak był skopany. Na teldyskach juz wszysyc byli zmęczeni i było strasznie duszno ale z tylu jeszcze wstawały i tańczyły poszczególne osoby..
Nie mam zadnych zdjec i nagrań a szkoda.. jakby ktoś miał, zwłaszcza z Heal the world to niech zarzuci!!! :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyDiana4.41

Wiem że wyszliście bo sami do was dolączyliśmy ;P (trójka w takich samich koszulkach) ;) A dźwięk był beznadziejny ;/ Na teledyskach Ola zaczęła krzyczeć 'głośniej' i reszta sali zaczęła też krzyczeć ;p ale oni na nas zlali poprostu -.-
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

DirtyDiana4.41 pisze:Wiem że wyszliście bo sami do was dolączyliśmy ;P (trójka w takich samich koszulkach) ;) A dźwięk był beznadziejny ;/ Na teledyskach Ola zaczęła krzyczeć 'głośniej' i reszta sali zaczęła też krzyczeć ;p ale oni na nas zlali poprostu -.-
To znaczy ze ty jesteś Filip? Miło mi :-p Weronika poszła nawet do nich zeby zrobili głośniej ale powiedzieli że "kolega przyjdzie to mu powiem żeby zrobił" jasne... następnym razem trzeba się umówić wcześniej na taką imprezę i będziemy siedzieć obok siebie wszyscy :-p
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

DirtyDiana4.41 pisze:(trójka w takich samich koszulkach)
O :) To własnie Wy mi się rzuciliście w oczy jako pierwsi jak przyszłam pod Multikino :P I tak się zastanawiałam, czy to nie jest czasem ktoś z forum ;)
wojowniczka_światła pisze: następnym razem trzeba się umówić wcześniej na taką imprezę i będziemy siedzieć obok siebie wszyscy :-p
Dokładnie ;P Tylko ciekawie kiedy będzie następna taka impreza i czy w ogóle będzie ;)

A co do zdjęć, to ja zrobiłam 3, ale są tak ciemne, że nic nie widać :/
Ostatnio zmieniony pt, 31 lip 2009, 17:06 przez _*Aga*_222, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

ja siedziałam w rzędzie L i to właśnie my wstawaliśmy i śpiewaliśmy jeżeli chodzi o tył sali
niestety dźwięk i klima bez komentarza

przód sali drętwy niestety jak to w Szczecinie bywa

Dziękuję wszystkim za spotkanie w tak dużym gronie :)
MJPT Szczecin dał czadu :)
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Olica

....

Post autor: Olica »

Ja byłam w sali nr 5 sztywniaki okropne, Nic, może ze 2 osoby głową kiwały. Ja skakałam na krześle w ostatnim rzędzie a jak chciałam wstac potańczyc to moje koleżanki się wstydziły a samej nie było mi tak raźnie, nie miał mnie kto wesprzec w tym pomysle, chciałam nawet zmienic sale to też im się dupek ruszyc nie chciało. Jestem wściekła, że tak blisko ludzie super się bawili i wystarczyło byc w innej sali.
Olica

Post autor: Olica »

A może ktoś ma jakieś kontakty, i można wynając jakąś salę, pub, cokolwiek i urządzic taką imprezę, z jego muzyką, filmami z koncertów, teledyskami itp.
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Pomysł pierwsza klasa tylko pewnie kiepsko by było z organizacją :(
Ale może jakieś spotkanie w plenerze sprzęt grający i już :)
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

witam!!!!!wiecie co ja dzis znowu wlaczylam MJ ale jakos nie moglam:)z aleksem poszlismy dopiero o 2spac.a o 9niki juz mnie obudzila.glowa to mnie bolala na maxa.ale dla mnie to byl klimat dzieki Wam:)dzieki wam wszystkim ;-) a wyjscie na scene to bylo to !!!!!!!!buziaki
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyDiana4.41

wojowniczka_światła pisze:To znaczy ze ty jesteś Filip? Miło mi :-p
Nie nie jestem Filip xDD jestem Ola ta nie filipa ;P (koszulka 'I love King Of Pop') ;)
Jestam taki sam jak inni - kiedy sie skaleczę, krwawię...
Awatar użytkownika
DirtyDiana4.41

_*Aga*_222 pisze:A co do zdjęć, to ja zrobiłam 3, ale są tak ciemne, że nic nie widać :/
To nic że ciemne... wszystko da sie zrobić. trzeba miec tylko dobry program ;) możesz je jakoś wrzucić lub wysłać na maila ? ;) jak coś to bym poprosiła na tego odzia12@tlen.pl
Z góry dzięki ;*
Jestam taki sam jak inni - kiedy sie skaleczę, krwawię...
Awatar użytkownika
BlackOrWhite

Post autor: BlackOrWhite »

ja byłam w sali nr. 4 to tylko ostatni rząd klaska i sie bawił ( w tym ja). z chęcią bym obejrzała jeszcze koncert BAD.

ps.
DirtyDiana4.41 pisze: (koszulka 'I love King Of Pop') ;)
to ty do mnie podeszłaś ?? ja byłam w koszulce z tym zdjęciem

Obrazek
"czas przemija nawet wtedy gdy wydaje sie to niemożliwe" [*]
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Witajcie :)

Myślę, że i tak nie ma co za bardzo narzekać bo takich spotkań jest za mało ! Myślę, że Szczecin i tak pokazał się z niezłej strony.

Słuchajcie to może spotkamy się np w przyszły piątek lub sobotę? Może plener i sprzęt grający Iza świetny pomysł? Edyta mogłaby przyjść z Alexem bez problemu bo jakby wchodził w gre jakiś lokal to pewnie Alex by nie wszedł :(
Pytam narazie wstępnie komu pasuje.

Ps Ludzie w koszulkach też mogliby się przyłączyć. :)
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

poisonivy pisze:Słuchajcie to może spotkamy się np w przyszły piątek lub sobotę
Ja jestem jak najbardziej ZA spotkaniem :) mam tylko nadzieję, że nie będzie tak jak ze spotkaniem w parku :(

ps. czemu piszemy w dwóch wątkach?
ODPOWIEDZ