W dniu moich urodzin Michael miał 15-cie miesięcy i myślę, że śpiewał ale w ramionach mamy. Dopiero szykował się do roli Króla Popu. A tak poza tym jestem dumna z tego, że jestem jego niemalże równolatką. Tylko myślałam, że będzie żył wiecznie i będę mogła starzeć się razem z nim.
Co Michael mógł robić w dzień moich narodzin 6listopad 1978r. Nie udało mi się znaleść konkretnych informacji, ale rok 1978 npewno okazał sie dla jego twórczości spewnością korzystny . Przede wszystkim zadebiutował jako aktor , otrzymał główną rolę w filmie muzycznym "Czarnoksiężnik z krajny Oz" w raz ze swoją przyjacióką Dianą Ross zaspiewał nawet jeden utwór .Wtedy poznał także Quincy Jonsa i tak zaczeła się ich współpraca przy albumach "Off The Wall" ten oto album został wydany w 1979 rok więc jak sie rodziłam to być może zaczął już nad nim pracować , "Thriller ", "Bad". W roku 1978 podobno także spotykał się z aktorką Tatum O'Neil , która była jedną z jego pierwszych dziewczyn.
Pozdrawiam z Krakowa.
Trzy dni po moich urodzinach "Off The Wall" otrzymało status pięciokrotnej platynowej płyty :) Dodatkowo w czerwcu 1985 do Etiopii i Sudanu dotarła pomoc zakupiona za przychody ze sprzedaży singla "We Are The World" :)
Nie wiem ale tak bylo w necie ze Michael Jackson w moje urodziny czyli 30 wrzesnia 1996 znaczy moje narodziny sorrka. Chyba koncertowal w Amsterdam, Holandia. Tak szczerxze to nie wiem ; ]
Ja miałam dość łatwo. 9 grudnia 1984 Michael dał ostatni koncert z braćmi w ramach trasy Victory Tour i ogłosił na scenie, że to ich ostatni koncert razem