Wypadek podczas kręcenia reklamy Pepsi - wideo [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Jako

Post autor: Jako »

Ja na tym filmiku nic nie widze....on zawsze sobie skroń wygalał....czy się myle....?
Obrazek
Awatar użytkownika
Trust in me

Post autor: Trust in me »

ja tez nie widze, z reszta te wpalone wloski byly najbardziej na srodku glowy
Obrazek
Awatar użytkownika
kasia3788

omg

Post autor: kasia3788 »

Po prostu szok! To było straszne! Jak człowiek z takimi przeżyciami może oddać odszkodowanie na cele charytatywne?! To był anioł...Posyłał w nasze serca szczęście i miłość...Nie mogę uwierzyć w to co zobaczyłam. Cały oddawał się muzyce... Szkoda, że dlatego był samotny...
Awatar użytkownika
Black_or_white

Post autor: Black_or_white »

Straszne! Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jakie to musiało być cierpienie... Tak, to był anioł...
Awatar użytkownika
nice girl

Post autor: nice girl »

Szkoda że wogóle doszło do nakręcenia tej reklamówki , tymbardziej że sam Michael miał złe przeczucia i wogóle nie przepadał za tym napojem , z całą pewnością było to dla niego traumatyczne przeżycie , napewno przez długi czas musiał odczuwać ból i jak sie tu niezgodzić z tym że ten wypadek w znacznym stopniu zaważył na Jego póżniejszym życiu.
Moją grą jest nieśmiertelność
Ze Szczęśliwości przyszedłem
W Szczęśliwości jestem zdeterminowany
Do szczęśliwości wracam
Jeśli teraz tego nie wiesz
Wstyd
Czy słuchasz ? Michael Jackson .
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

na 100% miał jakiś lakier na włosach bo bardzo szybko mu się zajęły włosy :-/
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

to jest straszne :surrender:
biedny Michael ...
__

ale co do reklamy pepsi (teledysku) to bardzo mi się podoba. na okrągło ją oglądam :happy:
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
grafik_com

Post autor: grafik_com »

To coś co mnie zawsze zastanawiało czy on wygalał skroń sobie zamierzenie czy to po tym wypadku zaczął tak się nosić? . Można to zaobserwować w okresie Thrillera i Bad. Co do zdarzenia musiał cierpieć wiem jak to może boleć, kiedyś wylałam na siebie ukrop gorącej kawy sięgając na stół po ciasteczka. Byłam mała i skóra mi się rozrosła pozostała mała blizna. Polowę górnej partii ciała miałam w bandażąch :/ dramatyczne przeżycie.

Zastanawialiście się nad tym, że takie zdarzenia po prostu muszą się wydarzyć? Przecież on wyglądał nieziemsko z ta wygoloną czupryną.
a taka choroba skóry? nie było by wtedy tej srebrnej rękawiczki, którą przykrywał białe plamy na skórze tak samo kapelusz -przykrywka od słonca
i wielu innych. Sadzę, że MJ nie byłby taki sławny gdyby nie te wszystkie przypadki poczynając od pepsi .
Obrazek
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
Awatar użytkownika
yass

Post autor: yass »

Jesli chodzi o kapelusz to nie miał on zadnego związku z chorobą.Tak wynika z jego autobiografi.
Awatar użytkownika
Trust in me

Post autor: Trust in me »

szkoda ze tego kapelusza nie mial przy kreceniu tej reklamy, na pewno oszczedziloby mu to chociaz troche cierpienia i tego nieszczesnego wypadku
Obrazek
Awatar użytkownika
grafik_com

Post autor: grafik_com »

Tak niewątpliwie ten wypadek zaważył na jego całym późniejszym życiu.
Obrazek
http://partnerskie-e-biznes.blogspot.com/ - Masa pozytywnej energii :)
Awatar użytkownika
Abarai

Post autor: Abarai »

Nie wiem czy zauwazyliście , ale pózniejsze foty Michaela pokazują , ze zawsze na skroni ma gładko przylizane włosy . Osobiście bym to zrzucił na wczesne zakola -te sie mogą pojawiac nawet po 20-stce .
http://bittenandbound.com/wp-content/up ... nt_wig.jpg Widać choćby tutaj , to nie są podgolone włosy , widac nawet pojedyńczy kosmyk .

Co do samego faktu, że nie zauwazył płomieni . Wlosy palą sie (a własciwie topią ) od gorąca , zanim dotknie ich płomień . I naprawdę nie czuć momentu spalania (tylko smrodek) , palą się błyskawicznie . Poczuć mozna dopiero jak przylgną do skóry i zaczną ją parzyc i palić .
--Rest in Peace , my King --
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

Matko, gdyby mu się coś stało... Moje słoneczko :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Maria Krystyna

Post autor: Maria Krystyna »

To musiało być straszne przeżycie. Tak poparzona skóra sprawia potworny ból i wymaga czasu, żeby doprowadzić ją do względnie normalnego stanu. Nie bez znaczenia było to, że podczas kręcenia reklamy najprawdopodobniej miał na włosach jakieś środki stylizujące - jak wiadomo wszelkie lakiery, pianki itp. są niestety łatwopalne.
Nie widzę natomiast na tym filmiku, by paliły mu się włosy na skroni a jedynie na środku głowy.
Jeśli nie możesz czegoś zmienić, musisz to znieść.
Madzia

Post autor: Madzia »

Okropnie to wygladało :nerwy:
Czytałam gdzieś (niestety nie pamiętam), że właśnie od tego wypadku uzależnil się od leków przeciwbólowych.
Obrazek
ODPOWIEDZ