Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

endka pisze:okussa napisał:
Stypiarzy siedzących nie pozdrawiam;p

odnosiłam się raczej do tego.
sie czepiacie słow. chodzilo mi o ludzi ktorzy nie wiem po co tam przyszli. stojac w kolejce do kibla (boze ile to trwalo) troche sie nasluchalam marudzenia kiedy to sie skonczy, poza tym dziadek ktory chcial mnie zjesc wzrokiem ze mu seans psuje. niestety taka prawda ze czesc osob siedziala jak na stypie, no i kurde nie da sie tego ukryc.
ale nie nazywajcie mnie stypiarzem , tylko dlatego, że siedziałam i machałam rączkami, a nie skakałam przed ekranem
Endka stypiarze w moim mniemaniu byli wcisnieci w fotel i nie robili nic. zero reakcji..coz najwyrazniej mam pokretne myslenie.W kazdy badz razie przepraszam jesli cie to urazilo.przeciez nie mowilam o wszystkich ktorzy siedzieli...ehh..

wiec zeby nie bylo ze nie jestem czlowiekiem, pozdrawiam wszystkich siedzacych, tanczacych, stojacych, marudzacych, cieszacych sie, placzacych. wszystkich ;-)
i kazdy niech przezywa to na swoj sposob.

podpisano letnia p.okusa
Awatar użytkownika
one_more_chance

Post autor: one_more_chance »

Tak się składa że tez byłam w Multi w Zabrzu
okussa pisze:chodzilo mi o ludzi ktorzy nie wiem po co tam przyszli.
okussa pisze:taka prawda ze czesc osob siedziala jak na stypie, no i kurde nie da sie tego ukryc.
Jak przeczytałam twoje komentarze to aż mnie zesłabiło.
Maleńka... ja się wystarczająco naskakałam na koncertach MJa w '96r.
Do Multi poszłam nie po to aby skakać jak kauczuk a żeby chłonąć w skupieniu tak wielkiego artystę i ani troszkę nie czuję sie "stypiarzem" jak to okresliłaś... maleńka.

To tyle.
Pozdr.
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Ojej przecież Okussa wyjaśniła o co jej chodziło, ludzie nie róbmy " z igły widły" nenene
ja też sie trochę zgadzam z Okussą, że niektórzy strasznie marudzili, były komentarze typu "kiedy wreszcie się skończy", więc jeśli chodzi o takie osoby to ja sama nie wiem po co przyszli na taki seans.. :knuje: glupija
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Piszę w imieniu Okussy :
"dobra nikt nie może miec własnego zdania:/to się już wypowiadac nie zamierzam i proszę się do mnie nie zwracac 'maleńka' bo sobie tego nie życzę."

A teraz ode mnie. ;-)
one_more_chance pisze:ja się wystarczająco naskakałam na koncertach MJa w '96r.
fajnie, że miałaś okazję. ;) Niestety nie każdy takową posiadał.
one_more_chance pisze:maleńka
joł.

No..
ale ogólnie w Zabrzu jak dla mnie pozytywnie.
Cieszę się bardzo, że się z Wami wybrałam na ten cudowny koncert Śląskie MJówki. :hug:
Było super, zwłaszcza wtedy gdy zebraliśmy się pod ekranem. ;D(Michael łączy ludzi. :tancze: )
Ja naprawdę nie wyobrażam sobie siedziec nieruchomo w fotelach gdy taki ogromny Majkel przede mną tańcuje. :mj:
Zresztą jak sam Michael powiedział : "Nie ma dla mnie nic ważniejszego niż dawanie ludziom szczęścia i odwracanie ich uwagi od codziennych problemów" (czy jakoś tak) - więc ja się do tego stosuję i staram się cieszyc tym co nam zostawił.
Ale oczywiście rozumiem, że niektórzy nie mają potrzeby się tak 'wylewnie' zachowywac. ;-)
hehh

Pzdr. :calus:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
pawel

kiedy spotkanko

Post autor: pawel »

Witam wsystkich kiedy jakieś spotkanko? :)
Billie Jean is not my lover
minuit

Post autor: minuit »

bardzo konkretne pytanie. :D

zaproponuj coś może ;)
Awatar użytkownika
pawel

jestem tu nowy więc sie za bardzo nie orientuje gdzie sie spotykacie.Jest jakis klubik w k-cach lub okolicach gdzie priorytetem jest muzyka king of pop ?:)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

pawel pisze:jestem tu nowy więc sie za bardzo nie orientuje gdzie sie spotykacie.Jest jakis klubik w k-cach lub okolicach gdzie priorytetem jest muzyka king of pop ?:)
Spotykamy się w rożnych miejscach ;) przejrzyj temat od początku a zobaczysz wieeeele zdjęć z wieeelu miejsc ;) pozdrawiam i mam nadzieję że się niedługo spotkamy na jakimś minizlocie;)

P.S. KONCERT w multikinie był zajebiaszczy!!!!!!!!!!! zeszliśmy na doł pod ekran i tańczyliśmy do wszystkich teledysków czułem sie jak w bajce taki duuzy ekran obok mnie i tyylu fanów w tłumie śpiewających i tańczących :) potem było wieeelkie koło trzymające się za ręce przy YANA :) było cudownie :):):):) nie ma to jak ŚLĄSCY fani, szczególnie Ci z MJPT bo to oni głównie rozruszali innych :D .
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
one_more_chance

Post autor: one_more_chance »

Natka pisze:Piszę w imieniu Okussy :
"dobra nikt nie może miec własnego zdania:/to się już wypowiadac nie zamierzam i proszę się do mnie nie zwracac 'maleńka' bo sobie tego nie życzę."
A ja piszę w imieniu one_more_chance żeby nie było :smiech: :
to nie koncert życzeń.... maleńka ;-)

Natka pisze:fajnie, że miałaś okazję. ;)
No ja też tak myślę :-) dobrze że chociaż w jednej kwestii się zgadzamy.

pozdr.
minuit

Post autor: minuit »

A ja mam pytanie. Czy planuje się coś na 29 poza MJowiskiem? Bo niektórzy pewnie nie będą mieli jak ja możliwości wybrania się do Łodzi i zastanawiałam się czy będzie się coś organizować w Katowicach lub okolicach Katowic? ;)
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Ja myśle, że większość jednak pojedzie na zlot.. :mj: (Szkoda, że.. NIE W KOMPLECIE .. :surrender: )
A co do spotkania przed Mjowiskiem to jestem jak najbardziej za :mj: i czekam na jakieś info od was ;-)
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

w poniedziałek pod wieczór rzucę przykładowym terminem spotkania pierońskich hanysów.
coby nie było znowu tak, że klątwa dat zadziała i znowu mnie nie będzie ; )

sto lat Was nie widziałem, więc ten zlot będzie mój!
ObrazekObrazek
DirtyMonique

Fani BYTOM

Post autor: DirtyMonique »

czy są tu jacyś fani z Bytomia? Fajnie by było gdybyśmy zorganizowali spotkanie fanów w Bytomiu! :D
'Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'
Awatar użytkownika
pawel

Ludzie ja tu czytam o jakimś chrzcie bojowym o wiedzy na temat MJ ja sie boje przyjechać jak bedzie jakis zlocik bo sie wyłoże na tym waszym teście i mi powiecie wypier....i co wtedy i tak przy okazji ciekawe czy inne kina pójdą w ślady multikina i też będą puszczali jego koncert apropos byłem w multikinie ale myślałem że bedzie lepsza zabawa ale ogólnie wgniotło mnie w fotel jak sie zaczeło mimo że ten koncert widziałem już e 20 razy pozdro dla wszytkich.Ide sie uczyć życiorysu naszego Króla:)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

pawel pisze:Ludzie ja tu czytam o jakimś chrzcie bojowym o wiedzy na temat MJ ja sie boje przyjechać jak bedzie jakis zlocik bo sie wyłoże na tym waszym teście i mi powiecie wypier....i co wtedy
:smiech: wpadaj nie bój się nie ma żadnego testu a jak już będzie to dla zabawy jakby co ;)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
ODPOWIEDZ