Impreza w Multikinie w Złotych Tarasach + ew. after party

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
girlonthebridge

Post autor: girlonthebridge »

Mental pisze:
roberto pisze:heh jak widzisz tak nudno nie było . pozdro :mj: ale osób było mało niestety a szkoda bo to duży klub i wyglądało to tak jakby było pusto . a wiesz jak mało ludzi to i impreza nie będzie super. generalnie szkoda że więcej ludzi nie było i tyle chyba bo może zaraz się dowiem czegoś nowego więc wiesz jak jest . pozdro :mj:
A urwał Ci się film na imprezie, że tak piszesz? nenene ;-)
Szczerze mówiąc frekwencja była dla mnie wielką zagadką. Biorąc pod uwagę, że w ZT sprzedano ponad 2000 biletów można było przypuszczać, że przynajmniej co dziesiąta osoba wpadnie do klubu. Tak zakładałem przed koncertem, ale wychodząc z kina szybko uzmysłowiłem sobie, ze to nierealne. Nie wiem jak w Złotych, ale na Ursynowie było dużo ludzi 30+ (bez urazy Robert ;) ), którzy wychodzili w trakcie teledysków albo od razu po koncercie. Pomyślałem, że w Złotych jest pewnie podobnie, a skoro ktoś wychodzi w trakcie seansu, to tym bardziej nie przyjdzie do klubu.

Ale ogólnie uzbierała się wystarczająca liczba osób, by od północy można było grać tylko muzykę Michaela?
ja byłam zaskoczona tym właśnie w złotych, nikt z mojej sali nie opuścił seansu do ostatniego teledysku i widziałam jedną starszą (nie, że staruszkę zaraz :P) panią na afterze i to ona zainspirowała mnie do wyskoczenia na parkiet :D

ogólnie klub jakiś pusty był więc sorry sala była nasza a raczej Michaela muzycznie :D
I'm humbled in Your grace....

Someone tell me why did You have to go and leave my world so cold...
roberto

Post autor: roberto »

bez urazy heh nie mam zadnej czuje sie na 20 naprawde ciagle nie moge dorosnac i dobrze mi ztym . ale muza była tylo Michaela . a ja ogolnie pamietam tylko może nie tak ze szczegółami ;-) ale ja sięi tak dobrze czułąm i w kinie jak i na afterze wiec luzik jest w sumie fajnie było nawet bardzo heh
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
roberto

gheneralnie ja nie nażekam za bardzo i ja sie fajnie bawiłem i mam w miarę dobre wspomnienia heh. i ludzie do jutra na spotkaniu mam nadziejęże troche pozytywnej energi do mnie mieć będziecie heh. ja mam do was i czasami potrzeba usłyszec gorzka prawde wiec spoxik generalnie nie jest zle . do zobaczenia jutro w ZT . pozdro :mj:
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

roberto pisze:jesteś wyjątkowo przemiłą i ciepłą osobą
Dzięki Tobie dowiedziałam się też, że nadzwyczaj cierpliwą 8-| Jestem niezmiernie a wręcz bezgranicznie wdzięczna :->
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

jak dla mnie mimo małej frekwencji na afterku było super ;-) a po świetnej przerwie która nie zdawała się mieć końca, przyszła pora na teledyski i dopiero było gorąco ;-) bynajmniej w sali numer 1 były śpiewy i tańce :dance:
Postaram się być jutro, a i Erwin jeszcze raz wielkie dzięki wiesz za co:)
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Nekro pisze:a i Erwin jeszcze raz wielkie dzięki wiesz za co:)
No no no, nie pisz takimi skrótami bo jeszcze sobie ludzie Bóg wie co pomyślą ...
:smiech:
To ja Tobie dziękuję, że jako pierwszy zgłosiłeś się na ochotnika do pomocy tachania sprzętu (2 skrzynie po ok 20 kg jedna!) i zobowiązanie wypełniłeś.

W klubie była rewelacja, mimo że na moje oko było gdzieś 30-40 osób. Jak się mylę to poprawcie bo nie liczyłem. Z góry lepiej było widać, więc były takie momenty gdzie sporo osób przebywało na parkiecie.

Ja puszczałem muzę a kolega DJ (z klubu) mixował oświetlenie i parę.
Na ekranach leciały teledyski, a mnie cały czas wydawało się, że MJ to coś leci za głośno.

Impreza skończyła się o 3:00 utworem Who Is It (Oprah Winfrey Special Intro), a zaczęła się Black Or White [hehe co za zbieg okoliczności]. Były hity Jackson 5, trochę The Jacksons, oraz MJa. Nawet Sunset Driver poleciało i dopiero w klubie odkryłem jakie super uderzenie i rytm ma ten utwór. Coś niesamowitego.

Na zlocie będzie tego w pytę. Że tak się wyrażę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Nekro

Erwinie drobnostka naprawdę, na zlocie też postaram się pomóc ile się da, może nawet odciążę Cię podczas grania o ile wyrazisz zgodę ;-)
Awatar użytkownika
Nekro

a nawiązując do głośności to dla mnie za cicho było :knuje: po prostu sprzęt nie był ustawiony jak trzeba, przeważały wysokie tony a wolałem tam nie majstrować bo i mi i Tobie by się dostało tym bardziej że nie znam konfiguracji ich sprzętu ;-) a przy akustyce robię to się ciut na tym znam :party:
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Nekro pisze:może nawet odciążę Cię podczas grania o ile wyrazisz zgodę
hehe, i tu będzie problem, ponieważ granie w przeciwieństwie od dźwigania mnie nie męczy. Ale spoko, w zeszłym roku musiałem koledze Buszmenowi tłumaczyć zasady działania mixera, na wszelki wypadek jakbym utknął w wc na dłużej niż utwór puszczony.
:smiech:

np. Pizze to na raty jadłem, w końcu była zimna.
Za każdym razem trzeba było ręce wytrzeć.

Ale między nami – dzięki temu, że gram na imprezie cały czas to nie biorę udziału w konkursie tanecznym itp. A co za tym idzie jest wtedy bezpiecznie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Nekro

777 pisze:hehe, i tu będzie problem, ponieważ granie w przeciwieństwie od dźwigania mnie nie męczy. Ale spoko, w zeszłym roku musiałem koledze Buszmenowi tłumaczyć zasady działania mixera, na wszelki wypadek jakbym utknął w wc na dłużej niż utwór puszczony.
No, zobaczymy jak będzie ;-), swoją drogą nieźle kombinujesz, hehe granie zwalnia od wielu rzeczy :knuje: jak na razie to idę spać już 6 nad ranem a spotkanie o 20 ;-)
Awatar użytkownika
skrzynia58

Post autor: skrzynia58 »

Mnie dzis niestety nie będzie.. Sprawy rodzinne..
Ale nastepnym razem chętnię się piszę na spotkanko w Waszym gronie..
Miło było Was poznać.. Przesympatyczni z Was ludzie.. Odrazu czułam sie jak w "rodzinie" Mjówek :mj:
Erwin gratuluje odwagi japrosic
Miss You M.
Awatar użytkownika
Axcel

Post autor: Axcel »

To gdzie i o której? Ustalone?
:)
Awatar użytkownika
Nekro

Axcel pisze:To gdzie i o której? Ustalone?
ehhhhh wystarczy przeczytać.. Multikino w złotych, okrągłe siedzenia przy sali nr1, godzina 20:00 ewentualnie 19:30.
Awatar użytkownika
Nekro

Dla ścisłości dodam że to dzisiaj ;-)
roberto

Solange pisze:Jestem niezmiernie a wręcz bezgranicznie wdzięczna :->
heh polecam się na przyszłośc i już nie mogę siędoczekać kiedy cię znowu zobaczę Kingo ;-)
ODPOWIEDZ