Napisałam już PW. Ja + 2 osoby. Bardzo chętnie. Tzn. ja i moja koleżnka będziemy na pewno w koszulkach MJ i z Jego muzyką (z komórek....), bo jutro robimy before party u niej w domu, w poniedziałek party u mnie, a we wtorek after party na mieście Więc tak czy tak 2 osoby będą na pewno Dla mnie idealnie
A nie lepiej poniedziałek o 19?Bo baaardzo chciała bym byc a we wtorek pracuje od 18 do 23 i cholera nie dam rady sie zwolnic!!Pasuje wam w poniedziałek??!
Wpadajcie w środę na karaoke do odeonu :)
A co do tribute party to w toku jest, w przyszłym tygodniu przejdę się do mesy dowiedzieć się co i jak. teoretycznie powinno się udać bo klub jest otwarty na takie propozycję i skłonny do współpracy :)
Pozdrawiam :)
Tak Tak Tak!! Jutro o 19 pod ratuszem przy fontannie widzimy sie wszyscy:D Ja na 100 będe:D:D Mam nadzieje,że sie rozpoznamy wszyscy ja będę z Majkelową torbą wiec mysle,że nie bedzie problemu:D
Tyle że muza z telefonu to nie to samo i cicho troche ;p ale spoko co kto lubi.
Gdzie macie zamiar udać się później? bo nie wiem jaki środek transportu wybrać :p
Nie będę mogła byc jutro na spotkaniu. Bardzo mi przykro i przepraszam, ale przyczyny osobiste zmusiły mnie do pozostania na odludziu, gdzie obecnie jestem :(
Mam nadzieję, że miło spędzicie czas! Do zobaczenia:)