BlackOrWhite pisze:to ty do mnie podeszłaś ?? ja byłam w koszulce z tym zdjęciem
Nie to chyba Ola (I Love Michael Jackson) ;P;)
A Poisonivy jeśli ludzi w koszulkach miałeś na myśli naszą trójke to musiała bym to przedyskutować z nimi ;P
Jestam taki sam jak inni - kiedy sie skaleczę, krwawię...
DirtyDiana4.41 pisze:To nic że ciemne... wszystko da sie zrobić. trzeba miec tylko dobry program ;) możesz je jakoś wrzucić lub wysłać na maila ? ;) jak coś to bym poprosiła na tego odzia12@tlen.pl
Z góry dzięki ;*
Pewnie, że mogłabym wysłać, tylko że na tych zdjęciach naprawdę nic nie widać i nie wiem czy jakikolwiek program sobie z tym poradzi. I niestety nie są to zdęcia z "Heal the world", bo jak zobaczyłam, że takie ciemne wychodzą to już później nie robiłam więcej.
poisonivy pisze:Myślę, że Szczecin i tak pokazał się z niezłej strony.
Pewnie. Ja to nawet byłam zdziwniona, że koncert się cieszył aż takim zainteresowaniem i przyszło tylu ludzi :)
_*Aga*_222 pisze:Pewnie, że mogłabym wysłać, tylko że na tych zdjęciach naprawdę nic nie widać i nie wiem czy jakikolwiek program sobie z tym poradzi. I niestety nie są to zdęcia z "Heal the world", bo jak zobaczyłam, że takie ciemne wychodzą to już później nie robiłam więcej.
czyli oczekuje na zdjęcia ;P ;)
Słuchajcie to może spotkamy się np w przyszły piątek lub sobotę?
Ja i Wer wyjeżdzamy an obóz wracamy 13 sierpnia!! to moze 15 sierpnia byśmy sie spotkali? zrobiłabym wam te bransoletki z muliny i obmówilibyśmy zjazd w Łodzi. Co wy na to???
Słuchajcie to może spotkamy się np w przyszły piątek lub sobotę?
Ja i Wer wyjeżdzamy an obóz wracamy 13 sierpnia!! to moze 15 sierpnia byśmy sie spotkali? zrobiłabym wam te bransoletki z muliny i obmówilibyśmy zjazd w Łodzi. Co wy na to???
Oj ja jestem poza Polską do 23 :( więc ja mogę być albo za tydzień albo dopiero po urlopie. A do Łodzi jedziemy mam nadzieję :) Szczecin i tym razem nie może dać plamy.
Więc musimy określic jakiś termin, bo w sumie na spotkanie organizacyjne przed wyjazdem do Łodzi zawsze możemy się umówić jeszcze raz w innym terminie!
poisonivy pisze:A do Łodzi jedziemy mam nadzieję :)
ok no to jak chcecie to umówcie się na ten weekend a ja proszę o spotkanie po 13 sierpnia już ściśle dotyczące spraw organizacji zjazdu fanów w Łodzi.
Mam już pewne informacje dotyczące pociągów itp.
Dirty link poprostu wygral ale widzisz to u nas i to jeszcze na Walach Chrobrego?wparku byla mala ilosc ludzi:(a Waly i jeszcze muza i taniec????wiecie co to byl uklad wyrezysowany wiec musieli bysmy sie podszkolic zeby wypadlo tak zeby nie zrobic lipyMJ.oj kochani.......myslicie ze cos z tego wyjdzie?
DirtyDiana4.41 pisze:czyli oczekuje na zdjęcia ;P ;)
Wysłałam :) Kurcze, gdybym wiedziała, że jest jakaś szansa na to, żeby jakoś poprawić ich jakość, to bym więcej zrobiła. A tak to tylko 3 mam i niestety nie są z "Heal the world", bo jak zobaczyłam, że takie ciemne wychodzą to już później nie robiłam :/
A Flash mob to oczywiście genialna sprawa! Tylko właśnie trzeba by znaleźć do tego trochę więcej osób (chociaż na youtubie widziałam nawet kilkunasto osobowe Flash moby, ale oczywiście im więcej ludzi, tym lepszy efekt :P). Ja osobiście bardzo chętnie bym wzięła w tym udział, tylko że będę mieszkać w Szczecinie dopiero od października, więc jeśli mielibyśmy się wziąc za to już teraz, to będę miała problem z dojazdami.
Przecież każdy sie może podszkolić u siebie w domu przed ekranem naśladując tych z filmiku ;) i wtedy wystarczyło by tylko sie przed wydarzeniem spotkać pół godzinki wcześniej i popróbować ;) myśle że dalibyśmy rade ^^
Co do tanca ja ostatnio ten sam fragment choreografii wykorzystalam u siebie na zajeciach :D jak cos moge, pomoc ;P Ale mysle, ze mimo wszystko jest nas za malo, ale tak po porstu mozna sie spotkac, posluchac muzyki, pogadac itp potanczyc tez czemu nie ale nie 2 piec osob na ruchliwej ulicy