i nie poszedlem do szkoly i caly dzien ogladalem telewizje wlaczylem kanla E a tam program Prawdziewe Historie Hollywood Michael Jackson obejrzalem caly trwal kolo 2 godz odrazu po wszedlem na neta zalczelo sie youtube teledyski,Torrenty.org sciagnelem thillera 25 th dalem na mp3.Potem pod koniec 2008 roku zapisalem sie te te forum

Z thillerem 25 byla inna historia ze chcialem ksiazeczke ta za 70 zl a wiedzialem ze mi nikt tyle nie da to poszedlem do empiku i odklejlem cene z tej wersji w pudelku i przyklejlem na pudelko i mam teraz mi troche glupio

Dzieki Michaelowi polubilem calkeim inna muzyke poznalem GnR,Quen,Metallica(ale tylko te spokojniejsze piosenki)The Black Eyed Peas,Akon,ONa,Wilki,Dzem.Zmienilem poglady na wiare jestem inny w stosunku to luckiej krzywdy,jestem bardziej tolerancyjny i wogole inny.Teraz jak z kims rozmawiam to conajmiej 1/3 to o Michaelu:)A koledzy w klasie jak sie dowiedzieli ze slucham Michaela smiali sie ze mnie i lapali sie za krocze i mowili ze lubie dzieci

Ps.A mój wujek cieszy sie ze nie slucham juz techni ze wzielme sie za prawdziwa muzyke