OOBE - Świadome wyjście z ciała
-
OOBE - Świadome wyjście z ciała
Jak myślicie,co oznaczają te wszystkie nasze sny?!Moja mama mówi,że to wytwór wyobraźni,że sen jak każdy inny,że za dużo myślę o Nim.Jednak ja uważam,że to jakieś spotkanie z Michaelkiem,eh przynajmniej w moim przypadku.Śniło mi się Niebo i spotkanie z Naszym Aniołkiem...Powiedział mi,że jest mu dobrze,że jest szczęśliwy,że kiedyś się spotkamy i oczywiście uśmiechnął się do mnie tak słodko i radośnie...Jejku,nie daję sobie rady :(
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!
Yes,I'm Believer :) L.O.V.E
PT <3
... POT jest HOT :D

PT <3

Sen to taka defragmentacja dysku :P Aczkolwiek podobno czasem zmarli chcą nam coś powiedzieć poprzez sny, ale wtedy na 100% wiesz jaki jest charakter tego snu. To się wielu osobom przydarza. Ja miałam kilka takich snów z udziałem mojego dziadka.
Tych swoim z Michaelem do tej grupy nie zaliczam. Niestety u mnie to tylko defragmentacja dysku. ;)
Tych swoim z Michaelem do tej grupy nie zaliczam. Niestety u mnie to tylko defragmentacja dysku. ;)
You're just another part of me
In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
ja to bym chciała taki sen. jeśli ktos tu kombinuje z oobe to niech da znac, gdzies czytałam ze mozna ze zmarłymi sie kontaktować, gdybym ja umiała to na pewno bym spróbowała. ale dobra, juz nic nie pisze, bo niektórzy mnie tu zaraz za wariatke wezmą.

When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Wcale nie.aga.mj pisze:ja to bym chciała taki sen. jeśli ktos tu kombinuje z oobe to niech da znac, gdzies czytałam ze mozna ze zmarłymi sie kontaktować, gdybym ja umiała to na pewno bym spróbowała. ale dobra, juz nic nie pisze, bo niektórzy mnie tu zaraz za wariatke wezmą.
Mogło by to byc ciekawe doświadczenie.

- Dirty Nancy
Saszka pisze:Wcale nie.aga.mj pisze:ja to bym chciała taki sen. jeśli ktos tu kombinuje z oobe to niech da znac, gdzies czytałam ze mozna ze zmarłymi sie kontaktować, gdybym ja umiała to na pewno bym spróbowała. ale dobra, juz nic nie pisze, bo niektórzy mnie tu zaraz za wariatke wezmą.
Mogło by to byc ciekawe doświadczenie.
Ja o tym czytałam i mnie to również zainteresowało :)
A tak wracając do tematu, to śnił mi się koncert MJ.Szczególnie zapamiętałam jak tańczył do Smooth Criminal. Chociaż przez sen miałam szansę zobaczyć go tak jakby na żywo .

-
Ja tak samo bardzo bym chciała się tego nauczyć :)aga.mj pisze:ja to bym chciała taki sen. jeśli ktos tu kombinuje z oobe to niech da znac, gdzies czytałam ze mozna ze zmarłymi sie kontaktować, gdybym ja umiała to na pewno bym spróbowała. ale dobra, juz nic nie pisze, bo niektórzy mnie tu zaraz za wariatke wezmą.
Czytałam jeszcze o wędrówkach duszy w czasie snu,nazywa się to podróż astralna,ale to chyba to samo,o czym Ty piszesz :)
PT <3

PT <3

oobe- out of body experience - tak, to to samo :)
hej, to teraz wszystkie bedizemy cwiczyc, którejs z na w koncu musi sie udac. mam troche e-booków na ten temat, gdyby kogos zainteresowało to na pw.
przepraszam za offtop, juz koniec.
co do snu z M, - to nadal nic, nie licząc tego, ze gdzies raz sie pojawił na chwile, nic nieznaczącego ;/
hej, to teraz wszystkie bedizemy cwiczyc, którejs z na w koncu musi sie udac. mam troche e-booków na ten temat, gdyby kogos zainteresowało to na pw.
przepraszam za offtop, juz koniec.
co do snu z M, - to nadal nic, nie licząc tego, ze gdzies raz sie pojawił na chwile, nic nieznaczącego ;/

When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
-
Ja tak samo czytałam ,że jest to niebezpieczne,że po prostu niekiedy nie można powrócić do swojego ciała.Czytałam kiedyś wypowiedź takiej dziewczyny,która pisała,że po prostu nie mogła wejść spowrotem do swojego ciała,stała obok i nie mogła nic zrobić,że gdyby nie mama,która nią potrząsała,to nie wie,czy by wróciła do siebie...Trochę się boję,ale ...
PT <3

PT <3

-
Kurczę,strasznie chciałabym tego spróbować.Ale teraz nastraszyliście mnie tym,że jakaś dusza może moje ciało zająć,co jest bardzo prawdopodobne.
Hehe,gdyby mnie kilka dni na forum nie było,to znak,że nie powróciłam do ciała
Hehe,gdyby mnie kilka dni na forum nie było,to znak,że nie powróciłam do ciała

PT <3

PT <3