Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Słynną Mystery Girl jest księżniczka Monako, Stephanie.
Dla ciekawostki dodam, że pierwotnie miała ten kawałek z Michaelem
śpiewać sama królowa popu, Madonna.
ioreta pisze:Mógł to być koncert z Bukaresztu z trasy Dangerous. Ja tego nie widziałam w tv, ale później przegrywałam od kuzynki na vhs-ie. Koncert jest dostępny obecnie na dvd, ostatnio widziałam go w "nie dla idiotów" ;)
Hmmm...całkiem możliwe.
A wiesz może cz to była transmisja czy po prostu odtworzenie koncertu?
Bo jeżeli transmisja, to '92 roku nie jestem w stanie pamiętac...
Na oficjalnej stronie TVN24 zamieszczono filmik z 2002 r. z rancza Neverland-prywatne nagranie MJ m.in. urodziny Paris.Bardzo fajny filmik,krótki,no ale...Jeśli ktoś miałby ten film do ściągnięcia bardzo proszę o wrzucenie go tutaj.Z góry dzięki!!![/b]
Mam takie pytanie - czy ktoś ma może filmik z wypadku Michael'a, gdzie urwał się most na którym on stał. Widziałam tylko gdzieś zdjęcia, ale filmik mi się w oczy nigdzie nie rzucił.
Kojarzy ktoś o jaki wypadek mi chodzi?? jesli tak to proszę o info....
sory nie wiedziałam właśnie gdzie to napisac... odnosnie "We Are The World - The Story Behind The Song, 20th Anniversary Special Edition" To mi na tym bardzo zależy, też myśle że w Polsce jest nie dostępny, chociaż nie wiem, nigdzie nie mogę tego znaleźć a jak kupić z For zagranicznych albo z czegoś innego to nie mam pojecia
Chcialam zapytac czy ktos wie cos na temat wizyty Tatiany w Polsce?
Na naszej klasie Tatiana ma nawet swoj profil-i to naprawde jest ona-nie jest to konto fikcyjne.Tatiana zamiescila kilka fotek z wczorajszej wizyty w Szczecinie.
Zdziwilam sie bardzo gdy zobaczylam jej profil.Czy ktos mieszkajacy w Szczecinie wie o co chodzi? ktos byl na tym spotkaniu? z tego co widac na zdjeciach Tatiana podpisywala swoja ksiazke
Słynną Mystery Girl jest księżniczka Monako, Stephanie.
Dla ciekawostki dodam, że pierwotnie miała ten kawałek z Michaelem
śpiewać sama królowa popu, Madonna.
O nie wiedziałam ze Stephania uzyczyla głosu. W wielu akcjach uczestniczyla.. super
Witam.
Nie bardzo wiem gdzie dac ten temat. Jeżeli w złym miejscu to proszę moderatorów o przeniesienie.
Jestem typową noga z informatyki, komputera itp. Powiedzcie mi proszę jak to zrobić żeby móc sobie oglądać na DVD podlączonego do Tv filmiki które sciągam z neta i znajdują się na moim komputerze:D
Wiem że to pytanie jest banalne co dla niektórych i może i głupie ale ja nie mam pojęcia.
Jak to zrobić??Jakie są potrzebne do tego programy itp;)
Proszę o cierpliwośc i z góry dziękuje za odpowiedz.