OOBE - Świadome wyjście z ciała
Podobno co noc w czasie snu wychodzimy ze swojego ciała, jeżeli tak jest naprawdę to zjawisko jest czymś naturalnym, nie jest żadnym darem, każdy może to zrobić, i na początku każdy się boi, to jest po prostu lęk przed nieznanym, nie wiemy jak się bronić,zachowywać w innym świecie, ale gdy się przezwycięży strach można się nauczyć naprawdę ciekawej rzeczy i podróżować gdzie się tylko zechce ;) Być może to jest niebezpieczne ale sa ludzie którzy w ciągu swojego życia odbyli naprawdę duuużo podróży (np.Robert Monroe,czy jak to sie pisze ;P) i zawsze wracali cali i zdrowi ;)

Jak dla mnie to nie ma się czego bać. Gdy poczułam jak "lewituję" mówiłam sobie "dobra,tylko spokojnie,nie ekscytuj się tak,bo wrócisz do ciała" ;D
Jedyne "niebezpieczeństwo" jakie może cię spotkać to ponoć jakieś kreaturki,które także są w sieci astralnej xd Ja spotkałam jakiegoś typka,który przypominał trochę Nosferatu,ale takie rzeczy trzeba zwalczać miłością. U mnie to podziałało i zniknął. ^^"
Jedyne "niebezpieczeństwo" jakie może cię spotkać to ponoć jakieś kreaturki,które także są w sieci astralnej xd Ja spotkałam jakiegoś typka,który przypominał trochę Nosferatu,ale takie rzeczy trzeba zwalczać miłością. U mnie to podziałało i zniknął. ^^"
I wish that I could hold you now
I wish that I could touch you now
I wish that I could talk to you
I know you're in a better place Even though I can't see your face
I know you're smilin' down at me Sayin' everything's OK.
poczytaj o tym.Madzia pisze:A inaczej?dreamer pisze:ale takie rzeczy trzeba zwalczać miłością. .
I wish that I could hold you now
-
-
- Maria Krystyna
Smile pisze:3. Po dość długim kawałku o czerwonych koralach <?> , zmianie płci < > i kłótni z jakąś kobietą szłam chodnikiem.

I taki mały offf - lepiej nie eksperymentować z OOBE szczególnie, jeśli nie jest się w pełni dojrzałym psychicznie i emocjonalnie. Ja odradzam jakiekolwiek tego typu eksperymenty. Mój brat się kiedyś tym interesował, ale chyba w końcu nic nie zrobił.
Ostatnio zmieniony czw, 13 sie 2009, 21:23 przez Maria Krystyna, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli nie możesz czegoś zmienić, musisz to znieść.
Racja - kiedyś interesowałam się świadomym śnieniem, ale skończyłam na tym, że umiem zapamiętywać niektóre sny. A sen był dziwny, bo byłam facetem i chciałam dać jakiejś dziewczynie czerwone korale, które mam w domu (?), a ona myślała, że specjalnie dla niej je kupiłam i na mnie nakrzyczała no i się pokłóciliśmyMaria Krystyna pisze:Smile pisze:3. Po dość długim kawałku o czerwonych koralach <?> , zmianie płci < > i kłótni z jakąś kobietą szłam chodnikiem.![]()
![]()
![]()
![]()
I taki mały offf - lepiej nie eksperymentować z OOBE jeśli nie jest się całkowicie dojrzałym psychicznie i emocjonalnie, bo to naprawdę może zaszkodzić. Mój brat się kiedyś tym interesował, ale chyba w końcu nic nie zrobił!

Jedna uwaga. OOBE to świadome wyście z ciała a nie świadomy sen (LD).
Interesuje się tym ktoś? Ja ostatnio robiłam LD i spotkałam Michaela. Ale musiałam przestać bo podobno mówię przez sen. Jakby rodzina podsłuchała to ich zgorszenie sięgnęloby zenitu i jeszcze by mi płyty zabrali!
Swoją drogą powoli uczę się oobe metodą wizualizacji.
Interesuje się tym ktoś? Ja ostatnio robiłam LD i spotkałam Michaela. Ale musiałam przestać bo podobno mówię przez sen. Jakby rodzina podsłuchała to ich zgorszenie sięgnęloby zenitu i jeszcze by mi płyty zabrali!

Swoją drogą powoli uczę się oobe metodą wizualizacji.