Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Nie bój się my nie gryziemy... połykamy w całości. :hahaha:

A tak na serio o co kaman z tym chcie bojowym,bo ja od dwóch lat chodzę na miniZLOTY i nie przypominam sobie aby takie coś miało miejsce. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Erna Shorter pisze:Nie bój się my nie gryziemy... połykamy w całości. :hahaha:

A tak na serio o co kaman z tym chcie bojowym,bo ja od dwóch lat chodzę na miniZLOTY i nie przypominam sobie aby takie coś miało miejsce. :)
Taaa Ernuś już pamieć nie ta co kiedyś ;]? Starzejesz sie Gienek :P.. A kto miał taki chrzest ostatnio jak nie Twój Man :P:P:P :smiech:

P.S. :happy: MAMY JUŻ 100 PODSTRON W TEMACIE WOOOOOOOOOO !!!!
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Erna Shorter

tancerz pisze:
Erna Shorter pisze:Nie bój się my nie gryziemy... połykamy w całości. :hahaha:

Taaa Ernuś już pamieć nie ta co kiedyś ;]? Starzejesz sie Gienek :P.. A kto miał taki chrzest ostatnio jak nie Twój Man :P:P:P :smiech:

P.S. :happy: MAMY JUŻ 100 PODSTRON W TEMACIE WOOOOOOOOOO !!!!
Ja,ale mój chop nie jest fanem! :-)
To był test fanów na niefanie se se se... :knuje:

A kolega,z tego co mi wiadomo jest fanem,więc nie ma sensu go testować. Swój chłop! :cool:

Cała stówa? A czujesz tak oglądać to od początku śląskich zlotów? hahahah
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

A kiedy możemy się spodziewać zdjęć z Multikina i ogólnie naszego zlotu :mj: :happy: :knuje:
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

dobra, więc ja proponuję sobotę 22. sierpnia, ze względu na to, że 15. jest święto i chyba knajpy będą pozamykane.

i teraz jest pytanie, czy warto organizować mini zlot na tydzień przed zlotem właściwym?
czy może jednak się piszecie na ten termin 15. ?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Aosta

Post autor: Aosta »

Romy pisze:Korzystając z forum chciałam pozdrowić wszystkie osoby bawiące się w Multikinie w Zabrzu w sali nr 8!! Było świetnie!! Klaskiem, śpiewem i tańcem złożyliśmy w ten jakże prosty sposób hołd Królowi :) Nie ukrywam - poleciała mi łezka na Man In The Mirror...

Ooo widzę, że nie byłam sama i na sali 8 i w płaczu na "Man in the mirror"

P.S. Mój pierwszy post tu bo nie wiem gdzie zacząć ;) Ktoś mnie tu skierował, Aga dziękuję :*
Awatar użytkownika
pawel

Post autor: pawel »

a kiedy jest zlot własciwy?:)warto zorganizować wczesniej mini musze poznać ekipke :)
Billie Jean is not my lover
Awatar użytkownika
Erna Shorter

Ja jestem za 22gim,bo 15go będę jeszcze we Włoszech,ale jak chcecie. :-)

A co ze zlotem to nie wiem. :-(
Nie zarejestruję się rpzecież w Italii,nie mma jak. :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
pawel

Ludzie kiedy jest ten zlot w łodzi?bo trzeba czas kołować no i mam nadzieje że bedzie spotkanko wcześniej na ślonsku :)
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Ja w najbliższych dniach tez odpadam 8 sierpnia lecę z FankąMJ do Londynu zapalić świeczkę Michaelowi pod 02 ARENA.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
minuit

Post autor: minuit »

Mi 15 pasuje.

Paweł, zlot w Łodzi jest oczywiście 29 sierpnia. Spojrzyj do biografii Michaela jeśli ta data Ci się z niczym nie kojarzy ;)
Awatar użytkownika
pawel

mi 5 niestety nie pasuje ale do łodzi bym sie przejchał tylko jak co gdzie kiedy zbiórka
Awatar użytkownika
MJfanTASTIC

Post autor: MJfanTASTIC »

Fotki z Zabrza:
http://picasaweb.google.pl/schmiciu/Multikino

...a co do spotkania to ja niestety odpadam 15-go i 22-go też :surrender: ale zawsze pozostaje zlot właściwy ;-) Paweł bez paniczki, organizacja ciągle w toku, ale pewnie jak co roku pojedziemy z Katowic pociągiem, wszystko jeszcze ustalimy!
Ain't no sunshine when he's gone...
Awatar użytkownika
KWASNA

Post autor: KWASNA »

Mi odpada 15,22 i co najgorsze 29.... . :surrender:
Ale życze wam super zabawy! :mj:
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Oj, mogę napisać dopiero dziś, ale w Zabrzu było świetnie. Siedziałam sobie w rzędzie N (;. Najdziwniejsze jest to, że Państwo z rzędu M od razu skojarzyli mi się- tak, oni na pewno są z MJPT! :D Kto wstawał i klaskał w sali nr 8? No któż inni mógłby to być! Tylko, że ja tak pomyślałam zaraz po Waszym pojawieniu się w sali, a na zdjęciach Was nie widziałam, przysięgam. To się po prostu czuje (;.

Szkoda, że nie weszłam do kółka na YANA :D. Ale klaskałam, śpiewałam, jak umiałam! No, i śmiałam się, ile mogłam (;. Z radości.

Nie rozumiem. Każdy miał prawo "przejść" przez ten Tribute tak, jak chciał. Albo siedząc na fotelu i spokojnie oglądając, bądź po prostu wyjść na scenę i śpiewać, tańczyć, cieszyć się! Dla mnie to było piękne! Piękne było "Man in the Mirror". Pozdrawiam Beatkę, jeśli czyta to forum i zarejestrowała się już. Szkoda, że jeszcze się do Ciebie nie odezwałam, ale zrobię to jutro, mam nadzieję, że tego chcesz ;>. Widzę, że było After Party? Przyjechałam z mamą, później miałam i tak nieco przechlapane, ze zostałyśmy na teledyskach z NO.

Na tych fotkach wyszliście świetnie. Yy, przypadkiem jestem na jednym zdjęciu :D, ale jaka fatalna mina.

Na zloty dla takiego lesera jak ja chyba nie ma miejsca ;q. Jak mówiłam- jam jest miłośnikiem głosu Michaela i jego uśmiechu, do tytułu fana mi daleko i jeszcze trochę, a gdyby mnie coś nie spyknęło z nim na trochę przed 25, nie byłoby mnie tu. Z jednej strony się cieszę, z drugiej mi przykro, bo to uzależnia- bardzo :D. A jeszcze jakieś testy- ożesz, tylko nie to :D, pewnie tylko mówicie, że czegoś takiego nie ma, a prawda jest zupełnie inna.

Trzeba iść do pracy, matka mnie nie puści do Łodzi bez nikogo znajomego- a kogóż ja wezmę? No, jak mu fundnę, pewnie pojedzie. Tylko tyle kasy to ja nie mam. Pokombinuję, ile się da, bo w końcu to ważny cel. Znajdę jaką fuchę, choć nigdzie mnie nie chcą ;/. Skoro nie tylko fani są mile widziani (;.

A taniec tancerza wywołuje u mnie palpitacje serca xdd. Jesteś boski.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
ODPOWIEDZ