You Are Not Alone
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- mimi-yoshi
Ych.To jeden z tych teledysków, których wolałabym nie pamiętać, ale nie da się go zapomnieć. Nie chodzi tu o gołą klatę cudownego Michaela, ale o całokształt (tak, te skrzydełka i flesze paparazzi). Piosenkę uwielbiam, a porównanie jej do boysbandowskich hitów jest moim skromnym zdaniem bardzo krzywdzące. Także uwielbiam ten spektakularny koniec (;! Jak on to pięknie wyciągnął.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
-
- DirtyDiana94
Tak, zdanie "You Are Not alone" jest mi obecnie bardzo potrzebne.
Boysbandowskie hity?
W wykonaniu Michaela nawet boysbandowskie hity mogą być niesamowite, jego wokal nadaje piosence duszę. I YANA z pewnością jest piosenką właśnie " z duszą".
A teledysk? Uwielbiam ten moment jak on idzie i błyskają flesze.
Boysbandowskie hity?
W wykonaniu Michaela nawet boysbandowskie hity mogą być niesamowite, jego wokal nadaje piosence duszę. I YANA z pewnością jest piosenką właśnie " z duszą".
A teledysk? Uwielbiam ten moment jak on idzie i błyskają flesze.
Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
-
ja kiedyś uwielbiałam ten teledysk (tak jestem chora na głowę :P) ale nie za to, że on lata z gołym tyłkiem i nie doszukiwałam się jak niektórzy dziennikarze jego interesu, który wysuwa się spod ręczniczka czy co to tam było.... byłam wtedy gówniarą i wtedy uwierzylam w miłość w sensie jak widzialam Michaela z Lisą to głupio wierzyłam, że zawsze będą ze sobą...
jestem kobietą ale sorry tyłek Lisy w tym teledysku wygląda bosko :P
jestem kobietą ale sorry tyłek Lisy w tym teledysku wygląda bosko :P
I'm humbled in Your grace....
Someone tell me why did You have to go and leave my world so cold...
Someone tell me why did You have to go and leave my world so cold...
-
Dlatego ja staram się nie słuchać tej piosenki,nie mówiąc już o oglądaniu teledysku(jestem wtedy o Niego zazdrosna,czy to normalne,heh?!)...Po prostu jak tylko usłyszę chociażby początkową melodię tej piosenki,to łzy same mi napływają i jest mega ryk
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!
Yes,I'm Believer :) L.O.V.E
PT <3
... POT jest HOT :D
Yes,I'm Believer :) L.O.V.E
PT <3
... POT jest HOT :D
Najdłuższa (dłuższa niż na teledysku nawet) jest na The Ultimate CollectionSaszka pisze:Mam pytanie czy ma ktoś może dobrą wersję (chodzi mi o jakość dźwięku)
czyt. dłuższą taką jaka jest w teledysku, bo nigdzie nie mogę znaleźć?
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
- insomniaof