Spotkanie w Białymstoku :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Ewelka

Post autor: Ewelka »

Ja będę wiedziała za kilka dni. [mam nadzieję, ze zdąże..]

To jutro nas tylko czwóreczka? :surrender:
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

Ja jadę z siostrą i być może z koleżanką na MJowisko (siostra dosiada się w Warszawie)
Obrazek
bylejakosc

Post autor: bylejakosc »

Luspa pisze:
bylejakosc pisze:
Luspa pisze: Będziemy miały koszulki z MJ :happy: To co jakoś wcześniej?

Dobra, a ja będę wykolczykowana jak świnia więc się pewnie poznamy ;p
Będziecie coś śpiewać czy tak posiedzieć idziecie ? :)
Ja myślę, że MJ to zaśpiewamy, nie? :mj:
to ciężko będzie ;p ale spoko w pare osob moze i by wyszlo
Awatar użytkownika
Luspa

bylejakosc pisze:
Luspa pisze:
bylejakosc pisze:
Dobra, a ja będę wykolczykowana jak świnia więc się pewnie poznamy ;p
Będziecie coś śpiewać czy tak posiedzieć idziecie ? :)
Ja myślę, że MJ to zaśpiewamy, nie? :mj:
to ciężko będzie ;p ale spoko w pare osob moze i by wyszlo
a czemu nie? mają piosenki MJ na karaoke?
bylejakosc

Post autor: bylejakosc »

mają no ale mi się np ciężko śpiewa jego piosenki ;p
Awatar użytkownika
Luspa

bylejakosc pisze:mają no ale mi się np ciężko śpiewa jego piosenki ;p

a to trzeba ładnie?? nenene
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Witam wszystkich.Mnie Dziewczyny jutro na karaoke nie bedzie niestety:/praca.... ale we czwartek za tydzien bede oczysiwście i wtedy obgadamy MJowisko i powtórne karaoke w Odeonie:) Ok? Ja na MJowisko już sie zapisałam i wpłaciłam pieniązki czyli 50zł.Lepiej sie sprężajcie bo liczba miejsc jest ograniczona.(200osób) Jak juz powpłacacie pieniądze czyli bedziecie mieli miejscówki że tak powiem to sie zbierzemy wszyscy razem i ustalimy o której i jaki czym pojedziemy na zlot.Niebawem ruszy stronka MJowiska,gdzie beda wszystkie szczegóły czyli plan imprezy i noclegi i wszelkiego rodzaju inne info.Wtedy jak juz bedziemy wiedziały kto na 100% jedzie to zamówimy sobie nocleg i bilety na autobus czy pociąg. To taka moja propozycja. A tym czasem bawcie sie dobrze jutro na karaoke i widzimy sie we czwartek za tydzień.Pozdrawiam was!!:)
Awatar użytkownika
Luspa

Ja dzisiaj będę wpłacać, ale zapisana już jestem :mj: Słuchajcie a jak to wyglądało co roku? W sensie noclegi itd. Ja muszę jechać pociągiem przez Warszawę, więc fajnie by było gdybyście i Wy tak jechali :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Ewelka

Post autor: Ewelka »

Sprawdziłam pociągi. Bez przesiadki się chyba się nie da. A przesiadka w Wawie, więc spoko:)
I pomyślałam, że jeśli dużo nas będzie to możnaby zarezerwować przedział. [jak jechaliśmy do Wawy to był problem ze znalezieniem pustego:P]
Dziś wieczorem będe wiedziałą czy jadę:) Ale raczej tak:P
Awatar użytkownika
Luspa

Ewelka pisze:Sprawdziłam pociągi. Bez przesiadki się chyba się nie da. A przesiadka w Wawie, więc spoko:)
I pomyślałam, że jeśli dużo nas będzie to możnaby zarezerwować przedział. [jak jechaliśmy do Wawy to był problem ze znalezieniem pustego:P]
Dziś wieczorem będe wiedziałą czy jadę:) Ale raczej tak:P
Tak chyba byłoby najrozsądniej, bo jak każdy będzie jechał oddzielnie to kicha :-/

Już wpłaciłam pieniążki :) Jedziem do Łodzi!
Obrazek
Awatar użytkownika
Jacksonka

Wiec na spotkaniu we czwartek za tydzien ustalimy co i jak razem i sie zarezerwuje przedział i w ogóle.A o noclegi nie ma sie co martwic,bo sa w akademikach niedrogich hotelach i w ogóle.Jak bede wiedziała juz co i jak jak stronka ruszy to zobaczymy ile nas jedzie i zarezerwuje dola nas spanko:)Wiec nie ma problemu! Jak narazie to ile nas jedzie,tzn kto juz kase wpłacił?
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

a po co nocleg:)?

impreza trwa do rana, więc można potem zafundowac sobie after party, co tez jest w planach:)

raz na rok- można nie spac...
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
Luspa

speechless26 pisze:a po co nocleg:)?

impreza trwa do rana, więc można potem zafundowac sobie after party, co tez jest w planach:)

raz na rok- można nie spac...
Ja będę musiała mieć nocleg. Wiecie siostra chce być "odpowiedzialnym opiekunem" glupija

Jestem właśnie po karaoke. Nic nie słyszę i strasznie chrypię, ale podobało mi się :mj: Byłyśmy najpierw ja, Ula , Ewelka, a potem dołączyła bylejakość i jeszcze jedna dziewczyna, której imienia nie usłyszałam, a potem jeszcze Bułgarka i dziewczyna (nie usłyszałam imienia :wariat: ). Zaśpiewałyśmy Thriller,a potem miałyśmy The way you make me feel, ale ostatecznie zmieniłyśmy na Heal the world nenene Było naprawdę bardzo fajnie :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jacksonka

żałuje,że mnie nie było:( ale może jesteście chętni iśc za tydzień we środę??Co wy na to?? a następnego dnia spotkanko fanów tak jak zaplanowane??
Awatar użytkownika
Luspa

Jacksonka pisze:żałuje,że mnie nie było:( ale może jesteście chętni iśc za tydzień we środę??Co wy na to?? a następnego dnia spotkanko fanów tak jak zaplanowane??
Ja bardzo chętnie, ale nie wiem jak rodzice :surrender:
Obrazek
ODPOWIEDZ