tez pragne do Was dolaczyc, dla Michaela wszystko, oddajmy mu hold, chociaz nie jestem specjalnie utalentowana osoba chcialabym dorzucic jakas mala cegielke, jakis wiersz, wspomnienie, jak tylko znajde czas to przewertuje caly ten temat i postaram sie ubrac w slowa to co chcialabym powiedziec, opisac
tak sobie pomyslalam ze np kiedy juz dojdzie kiedys do wydania tej ksiazki moznaby ja jakos polaczyc z plyta fanow dla Michaela
Pomysł rewelacyjny!!! Mam propozycję: może da się wyróżnić jakoś ten wątek na stronie głównej forum, nie wszyscy fani pewnie wchodzą do tego tematu. I może by rozesłać informację, że jest taki projekt do administratorów innych polskich stron o MJ? Im bardziej wieść się rozniesie, tym lepiej:)
chrisbern
po tym co napisałeś (Myślę, ze jeżeli odkrycie w sobie fascynacji Michaelem i jego muzyka sa szczere, a nie jest li tylko rezultatem manipulacji mediów po Jego śmierci, to nie ma sobie, czego zarzucać. Z pewnością i teraz po drugiej stronie Michael wielce się cieszy z każdego nowego fana :) postanowiłam także conieco wyskrobać ....nie jestem niestety dobra w te klocki no ale zobaczymy...dla :mj: wszystko!!!!!!!
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
chciałabym bardzo wziąć w tym udział, dużo mam wysyłać swoich fotek? bo niektórzy dużo wysyłają, czy wystarczy 1 moje zdjęcie?
historyjki chyba nie napiszę, bo nie nadaję się zabardzo do pisania takich rzeczy ;p
czy może być samo zdjęcie?
Dotarły :) Mamy już 73 zdjęcia od 8 forumowiczów (ze mną włącznie)
Co do pytania o ilość - im więcej tym lepiej. Jedno jedyne zdjęcie na pewno w mozaice będzie, bo program ma funkcje wymuszania, by każde zdjęcie się znalazło, ale może się zagubić pośród setek innych zdjęć. Dlatego z 10 zdjęć miałoby więcej sensu. Poza tym im więcej zdjęć, tym lepsza mozaika.
Jeszcze raz mój mail: chrisbern@wp.pl