Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
pawel

Post autor: pawel »

nigdy nie jest za późno żeby zostać fanką pamietaj a co do Łodzi moge być Twoim znajomym hehe inic mi nie musisz fundować ja sobie powiedziałem że muszę tam być to dopiero pierwszy raz ale nigdy nie jest za późno swoją drogą zastanawiam sie dlaczego tak późno trafiłem na to forum :dance: pozdrawiam i czekam na wskazówki co gdzie jak kiedy :)
Billie Jean is not my lover
KASIA

Post autor: KASIA »

Czy ktoś z Was wybiera się już w piątek, żeby być na before party? Bo ja tak i szukam towarzystwa.

W Domu Studenta Akademii Muzycznej, gdzie spać będzie spora grupa fanów są jeszcze 3 wolne miejsca na nocleg z 28 na 29 i z 29 na 30 :-) Chętnych proszę o pw
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
doris.z.

Post autor: doris.z. »

czy jakaś Bratnia Dusza z okolic Katowic ;-) , wybiera się do Łodzi na zlot Fanów :mj: ?
"Pewni ludzie zostali stworzeni do pewnych rzeczy, a ja myślę, że moim zadaniem jest dać światu rozrywkę. Nie widzę żadnej innej rzeczy, którą mógłbym robić." M. Jackson, 1977.
KASIA

Post autor: KASIA »

Apeluję o czytanie przynajmniej kilku ostatnich postów w wątku do którego się wpisujemy :-) To zwykle wszystkim bardzo ułatwia życie, no i zajmuje mniej internetowej przestrzeni, która podobnie jak woda pitna i kosmos podobno ma swój kres ;-)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

Czekam chetnie na jakiś mały zlocik w Katowicach :dance: ,a co do Multikina w Zabrzu było super,choć troche drętwo,przynajmniej w sali nr.7,mało kto sie udzielał,ja niemogłam usiedziec,szkoda że niebyło mnie w sali nr.8, glupija ,zapewnie było jeszcze lepiej....MJ na zawsze w sercu... :mj: :muzyka: Pozdrawiam
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
doris.z.

hmmm i jak tam Pawle , przestudiowałeś życiorys Naszego Króla ? ...
ja tez byłam w multikinie , było fajnie , atmosfera gorąca ....
piszę się równiez na spotkanie fanów na Śląsku :mj: ... będzie mi miło Was poznać .... kiedyś musi być pierwszy raz ;-)
pozdrawiam
"Pewni ludzie zostali stworzeni do pewnych rzeczy, a ja myślę, że moim zadaniem jest dać światu rozrywkę. Nie widzę żadnej innej rzeczy, którą mógłbym robić." M. Jackson, 1977.
minuit

Post autor: minuit »

hm... coś czuję, że się pogubiłam.

Planujemy coś w Katowicach (i okolicach) czy nie bardzo?

coś wcześniej wspominaliśmy o 15 lub 22...
Awatar użytkownika
pawel

Post autor: pawel »

ja jestem chętny, do łodzi niestety nie pojade robota czeka:(((((((((bu to organizujemy jakiś mini zlocik?chętni pisać do mnie na gg już ja coś zorganizuje hehe :-)mile widziane Liberian Girl :-)pozdrawiam
Billie Jean is not my lover
Awatar użytkownika
Spades

Post autor: Spades »

Hi, sorry to many zlotow w Polski japrosic
I would like to visit, Mjowisko09, but that time weekend Mike´s bithday I will be in Prague.
Tribute dance Beat it in Prague - start to training first day
http://www.youtube.com/watch?v=HQuUWHhjcBY
http://www.youtube.com/watch?v=Qeb_xgL6Ww8

How to Beat it my video Step by Step japrosic
http://www.youtube.com/watch?v=1r0BgRjekJ4

But when will be zlot in Katowice in September or October?
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Spades, we don't know right now (;. Well, I don't know xd ;D.

Żałuję, że nie pojadę na MJowisko, już chyba wszystkie wejściówki poszły (;, bo jeszcze sporo osób nie dostało potwierdzenia, jak mniemam, a ja zwlekałam z podjęciem decyzji. Ach, poza tym to wejściówka dla VIPów, a ja nim nie jestem, o! W każdym bądź razie- życzę udanego wyjazdu :D, świetnej zabawy, a jakby co, to na mini- zloty się chętnie załapię (oż, tylko nie testy (;). Pewnie długo tego nie przeboleję. Ja nie mogę. Tylko proszę tu zdać dokładną relację z wyjazdu (;.

W przyszłym roku na pewno na Mjowisko zawitam :D.
Poza tym- chyba te wejściówki należą się starym forumowiczom (;, także mam nadzieję, że wszyscy się załapali i jakby coś było o mini- zlocie, to do usług (;.

Minuit- obawiam się, że raczej wszyscy jadą. Prawdopodobnie nie mają aktualnie czasu, żeby ustalić szczegóły wyjazdu. A może jednak jakaś garstka ludzi się znajdzie (;? Warto czekać na jakiś odzew. Fajnie by było.

doris.z.- na pewno w najbliższym czasie ktoś się odezwie, bo z Katowic i okolic jedzie spora grupka. Napisali już wcześniej, że jeszcze wszystko się ustali, więc nie masz się czym przejmować, będzie dobrze (;.
Ostatnio zmieniony czw, 13 sie 2009, 0:00 przez mimi-yoshi, łącznie zmieniany 2 razy.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
minuit

Post autor: minuit »

Też jestem za mini zlotem... bo niestety do Łodzi też mi się nie uda wybrać... a warto by było też jakoś poświętować...

Powiedzcie, kto poza mną i mimi-yoshi się nie wybiera do Łodzi 29 a jest wtedy w Katowicach?

Może coś się zorganizuje?
Awatar użytkownika
doris.z.

czy jest jakaś silna grupa ze Śląska lub okolicy, która udaje sie na MJowisko, do ktorej mogłabym dłączyć :surrender: ?
Bardzo proszę o kontakt gg. 701 45 74,
z góry bardzo dziękuję ...
pozdrawiam
Dorota
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

tak będziemy jechać razem jak rok temu.
jesteśmy jedną z silniejszych grup więc nie masz się co martwić.

z tym, że jeszcze za wcześnie trochę nie uważasz?

zapewne koło 20 sierpnia zaczniemy się powoli organizować także bądź cierpliwa.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

poza tym kilka osób na razie jest daaaaleko od Polski ;) jak już napisał majkelzawszespoko badź cierpliwa i zaglądaj do tego wątku
Obrazek
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Post autor: LiLkaa23 »

Ja również do Łodzi się nie wybiorę...ale na mini zlot w Kce chętnie się piszę..:)
Obrazek
ODPOWIEDZ