Newsy - 06.09.2005

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
MJPTNewsTeam

Newsy - 06.09.2005

Post autor: MJPTNewsTeam »

Michael Jackson: Nowy image

Juz od dawna kraza pogloski, ze Michael wykorzystuje swe wakacje w Bahrainie nie tylko do wypoczynku, ale rowniez do pracy nad projektem wielkiego comeback. Michael Luckman, autor "Alien Rock: The Rock 'n' Roll Connection", ma dla nas kolejna ciekawostke: Twierdzi on, ze w przyszolsci zmieni sie radykalnie wizerunek Krola Popu - Michael bedzie wygladal bardziej "mesko", troszeczke w stylu macho. W tym celu trenuje on intensywnie na silowni, nosi krotsze peruki i uzywa mniej makijazu. Nad przygotowaniami do powrotu Michaela czuwaja jego rodzice, Katherine i Joseph, ktorym bardzo zalezy, by Michael znow powrocil na scene. W Las Vegas trwaja intensywne rozmowy na temat dlugoterminowego kontraktu z jednym z hoteli.
Luckman uwaza, ze szanse Michaela na comeback sa dobre - "Nic nie jest w stanie go powstyrzymac", mowi autor.

Zrodla: Contact Music, Independent Online, FoxNews, SkyNews
Awatar użytkownika
tadeyro

Re: Newsy - 06.09.2005

Post autor: tadeyro »

gdzieś juz o tym wczoraj czytałem, chyba na NYpost
jakoś niewyobrażam go sobie na kameralnym koncercie w jakimś kasynie.
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

MJPTNewsTeam pisze:Michael Jackson: Nowy image

Juz od dawna kraza pogloski, ze Michael wykorzystuje swe wakacje w Bahrainie nie tylko do wypoczynku, ale rowniez do pracy nad projektem wielkiego comeback. Michael Luckman, autor "Alien Rock: The Rock 'n' Roll Connection", ma dla nas kolejna ciekawostke: Twierdzi on, ze w przyszolsci zmieni sie radykalnie wizerunek Krola Popu - Michael bedzie wygladal bardziej "mesko", troszeczke w stylu macho. W tym celu trenuje on intensywnie na silowni, nosi krotsze peruki i uzywa mniej makijazu. Nad przygotowaniami do powrotu Michaela czuwaja jego rodzice, Katherine i Joseph, ktorym bardzo zalezy, by Michael znow powrocil na scene. W Las Vegas trwaja intensywne rozmowy na temat dlugoterminowego kontraktu z jednym z hoteli.
Luckman uwaza, ze szanse Michaela na comeback sa dobre - "Nic nie jest w stanie go powstyrzymac", mowi autor.

Zrodla: Contact Music, Independent Online, FoxNews, SkyNews
Powiem tylko tyle: :smiech:
Ależ nasz news team zadebiutował, nie ma co. :ziew:
Autorem tej historyjki jest Michael Luckman, czyli ten sam który wypisywał, ze Mike chce się zamrozic i ze buduje lądowisko dla kosmitów. :smiech: :smiech: :smiech: :smiech:

O tym lądowisku : http://www.popdirt.com/article40944.html

Bardzo tez ciekawie pieszą o Luckmanie na tym forum: http://www.mjj2005.com/kopboard/index.p ... opic=11595
Michael C. Luckman is director of the New York Center for Extraterrestrial Research and the founder of the Cosmic Majority, an organization that seeks to represent the majority of people on earth who believe in UFOs, life on Mars, and the paranormal. Luckman taught the nation's first college course on rock music. He lives in New York City.

he also wrote a book in which he described how celebrities like Michael, John Lennon, etc were connected with alien life.
glupija
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Mnie zainteresował ten fragment o krótszej peruce :]

A po za tym to OK - Michaelowi potrzebny jest mały lifting, dla mnie może wreszcie bardziej przypominać faceta, a nie pozytywnie zakręconego kosmitę :] Byle bez zarostu :]

Szkoda, że ta informacja jest napisana przez pana, co żyje we własnym świecie...
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

A ja wole osobiscie dlugie peruki i szczuplych facetow, ale coz, jak sie Misiek chce bawic w Schwarzeneggera to niech mu bedzie... :smiech:

Do lunatyczki: nasz newsteam debiutuje calkiem niezle, po to wlasnie PODAJEMY ZRODLA, zeby wiadomo bylo, skad artykuly pochodza i jaka im mozna przypisac wiarygodnosc. Jesli masz jakies pomysly odnosnie ulepszenia naszej pracy, to nadal masz mozliwosc sie zglosic do wspolpracy.
Ostatnio zmieniony wt, 06 wrz 2005, 23:06 przez LittleDevil, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

LittleDevil pisze:A ja wole osobiscie dlugie peruki i szczuplych facetow, ale coz, jak sie Misiek chce bawic w Schwarzeneggera to niech mu bedzie... :smiech:

Do lunatyczki: nasz newsteam debiutuje calkiem niezle, po to wlasnie PODAJEMY ZRODLA, zeby wiadomo bylo, skad artykuly pochodza i jaka im mozna przypisac wiarygodnosc. Jesli masz jakies pomysly co odnosnie ulepszenia naszej pracy, to nadal masz mozliwosc sie zglosic do wspolpracy.
Ok, moze zareagowałam za ostro japrosic , ale czy nie lepiej dawac takie "newsy" czyli plotki w innym temacie niz NEWS? , a Twoja propzycję przymyślę. ;-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
żaba

Post autor: żaba »

Co oni mają z tymi perułkami?? :podejrzliwy:
Może jeszcze zmienił proteze nosa i wszystkiego co Mu prasa sztucznego przykleiła?? :smiech:
Czemu ludzie w to wszystko wierzą!!! :rocky:
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

lunatyczka pisze:czy nie lepiej dawac takie "newsy" czyli plotki w innym temacie niz NEWS?

Pewnie, ze byloby lepiej, ale niestety nie mamy osobnego forum na plotki, tak jak jest to np. na mjjf. Tymczasem zadecydowalismy postowac rowniez tego typu "wiadomosci", o ile nie szkodza zbytnio dobremu imieniu MJ. Tym sposobem fani dowiaduja sie o wszystkim, dzieki czemu maja mozliwosc odpowiednio zareagowac w razie potrzeby - np. piszac listy do redakcji gazet rozpowszechniajacych tego typu bajki. Przyklad: jesli onet & spolka znow zaczna wysmiewac sie z Michaela, ze buduje ladowisko dla kosmitow, wiemy wowczas, kto byl ich "zrodlem" i mozna im napisac maila, wytykajac ten fakt. Postujac takie teksty licze na wiedze i zdrowy rozum fanow, ktorzy po przeczytaniu pod tekstem np."zrodlo: NYPost" z gory beda wiedzieli, ze chodzi o tabloida. Unikamy jedynie uzywania onetu itp. jako zrodel, poniewaz nie maja oni wlasnych wiadomosci, ale zzynaja wsyzstko od zachodniej prasy. Mam nadzieje, ze to wyjasni to male nieporozumienie.

Mam osobista prosbe do Ciebie. Wiem, ze mialas dobre zamiary, ale reagujac w zbyt agresywny sposob jestes niesprawiedliwa wobec ludzi, ktorzy ciezko pracuja nad dostarczaniem wiadomosci innych. Nie byl to tez pierwszy raz. Jestesmy wdzieczni za konstruktywna krytyke, ale sprobuj to robic w sposob nie raniacy innych lub sugerujacy osobisty atak. Jesli uznasz, ze postapilismy zle postujac jakis artykul, wyslij najlepiej prywa na konto MJPTNewsTeam. japrosic ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
@Pusia@

Post autor: @Pusia@ »

żaba pisze:Co oni mają z tymi perułkami?? :podejrzliwy:
Może jeszcze zmienił proteze nosa i wszystkiego co Mu prasa sztucznego przykleiła?? :smiech:
To Mj NOSI PERUKĘ?????
CHYBA ŻART!! :smiech: :smiech:

Nie długo ludzie wymyślą jeszce że ma proteze nosa, i ma sztuczne zęby!!!! glupija glupija glupija
MIke is the best!!!! Kocham Cię MIke!! ;-*
Awatar użytkownika
żaba

Post autor: żaba »

@Pusia@ pisze:
żaba pisze:Co oni mają z tymi perułkami?? :podejrzliwy:
To Mj NOSI PERUKĘ?????
CHYBA ŻART!! :smiech: :smiech:

Nie długo ludzie wymyślą jeszce że ma proteze nosa, i ma sztuczne zęby!!!! glupija glupija glupija
Na proteze nosa już wpadli!!! :smiech:
Ale o zębach jeszcze nie słyszałam!!! Więc cicho sza!!! Nie podtykajmy im pomysłów!!! Niech sami się głowią!!! nenene
Niech Wasze serca pozostaną otwarte!!!
ODPOWIEDZ